Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 250
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 150
Аз имам трима козирози в къщи и един с един не си прилича. Самата аз съм телец с асцедент телец и досега като съм си чела хороскопи, само съм се смяла от сърце на волния дух на астролозите.  Mr. Green

# 151
  • Пазете Гор
Астролозите заслужават уважение заради своята предприемчивост и адаптивност.

# 152
Чийзкейковете, които са с извара или подобни и са с печене, са тези, които са немски тип и им казват кезе. По-плътни са, но не мазни и са сладки, но с един едва дловим солен послевкус. Аз ги обичам милион пъти повече от меките чийзкейкове, американски тип.

Обожавам аромат на липа. На село, над минералния басейн, има огромни липи. Имам усещането, че се къпя в липов чай. Божествено е. Особено когато ида рано, водата е прозрачна и времето топло. Райска омая.

# 153
  • В Космоса
 Звезден^Прах, откривям верни и неверни неща в текста, доколкото мога да се произнеса за скромните 4 години рибешки живот. Crazy На режими е поддатлива и то много. Поне до сега беше, от самото ѝ раждане още е със сравнително строги режими. Да е отнесена, не съм забелязала, да търси уединение - никога. Все в тълпата иска да е. Артистична, музикална - да. Чувствителна - да. Послъгва вече, да - добре, ще го отдам на романтичната същност на нептуновото си чедо, изпълнена с фантазия. Mr. Green
Засега успявам повече да я разбирам и да ѝ отговарям спокойно, отколкото да крещя, но и последното взе да се случва повече отколкото ми се иска.

Ето я и нея:

Преобличам я:

И на фона на морето:

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 11:58 от Акаша

# 154
Тортата  ми е готова и в хладилника.  Силно се надявам  да  е  добра  на вкус.  

Малкия пи 2пъти мляко (адаптирано) и си просеше за 3път. Оправдание  е, че не вечеря.

Акаша, ооо каква коса...всеки  път се изненадвам.  Много  е красива  госпожицата.  Даваш ли я за моя син, той с 2г по малък...но тъкмо  ще я слуша и гледа в очите.  Simple Smile и той риби. Wink

# 155
Чакай ме, тръгвам към вас. Mr. Green

# 156
Много сте прекрасни  и съгражданки в най- добрият град за живеене  Wink
Вече знам и от кого да искам съвет за къдричките, че при нас детето е прецедент, направо нямам идея какво да я правя, нямаме такъв ген нито аз нито мъжът ми, а тя е много къдрава и всеки косъм с различно мнение  Crazy  Идея си нямам какво се прави такава коса, аз съм с права, все едно са ме гладили като малка с ютия

Все чакам да порасне и да натежи тази коса, а имам чувството , че противно на всяка гравитация дори да расте стърчи и расте в посока обратна на земята, демек нагоре и стърчи  Mr. Green

# 157
  • В Космоса
Сесили, давам я. Много го харесвам твоя син! Grinning

Звезден прах, трудно е с косищата. Няма някакъв особен трик. Моята я мажа с балсам. нейната още не, но я разресвам на мокро. (Не сме от Бургас само мъжа ми е от там).

Ето ни и с него на общо селфи:

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 11:58 от Акаша

# 158
Акаша, ей това е приказка.  Simple Smile
Я да живеехме преди  век...нямаше да го мисля вече  каква мома ще доведе...ами така де..Wink

# 159
  • В Космоса
Хахах, мдаа, така си е. Grinning

# 160
Много сте готини, Акаше  Hug

# 161
Аааа хванах Акаша! Много хубави беееее  Hug

# 162
  • Ямбол
Добро утро. Успях да стана и даже да изпратя децата. След малко ще изпратя и себе си.

# 163
Добър ден от мен  Laughing
Мира, честит рожден ден! Да си жива и здрава, децата да ти носят много радост пък и още едно да си родиш ти пожелавам  Mr. Green

# 164
Белла, благодаря  ти много. Чудесни пожелания. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт