Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 219
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и лека работна седмица! Мира, честит рожден ден, все така изпълнена с ентусиазъм да си, здраве и щастие желая! Днес поне да имах нет, че да ви чета, ще изкукаме в болничната стая... И пак се присетих за Валери, дано още днес посети специалист!
Акаша, прекрасни сте, а малката, досущ мойто звяр, на снимка изглежда от ангелолико нагоре Crazy  Heart Eyes

# 166
Добро утро и Христос Воскресе!
Мира, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива, борбена и обичана!
Успешна седмица на всички!
Акаша, много сте хубави! Малката е като принцеса!

# 167
Добро следпразнично утро на всички.

Мира, честит рожден ден! Да си жива и здрава, и да постигаш нещата, които искаш, с лекота!

На днешния ден е роден един от двамата ми най-добри приятели-мъже. Много важен за мен човек, с когото ни свързва вече почти тридесетгодишно истинско приятелство. Нямам брат или сестра, но точно така си представям братската и сестринската обич. Безусловна и безкористна.

Празниците изкарахме страхотно, всичко беше идеално, като никога нямам никакви забележки към нищо, дори и към времето  Heart Eyes

# 168
Добро утро.
Искам да пожелая Честит рожден ден на Сесили.  bouquet
Много здраве,щастие ,късмет и сбъднати мечти!
И на Джули стискам палци. Дано нещата  се наредят при вас. Hug
Успешна седмица на всички.

# 169
Добро утро!
Мира, честит рожден ден! Да си здрава, обичана и ценена! И аз се присъединявам към пожеланието за трето ангелче  Blush

Акаша, разкошни сте, с тези коси...  Heart Eyes

Джули, имате едни стиснати палци!

Много ми се спи. Вече съм на кофа кафе, снощи легнах рано, но не би... Мързела си е мързел.

Хубав ден ви пожелавам!

# 170
Добро утро!
Мира, честит рожден ден! Всичко най - хубаво ти желая, на теб и семейството ти!
Джулия, пиши как е минало в болницата. Мисля те.
Акаша, страхотно семейство сте. Много хубави.

# 171
Акаша, много сте хубави!
Честит рожден ден на Мира, много здраве за цялото семейство и безброй щастливи моменти и пожелавам!

# 172
  • Луната ни пази
Добро утро и от мен. Изпратих детето на градина. След малко и аз потеглям.
Мира, честит рожден ден. Много здраве, много любов, много щастие и прекрасни мигове ти пожелавам.
Акаша, прекрасни сте  Heart Eyes Малката къдричка има много палав поглед, щурче Simple Smile
Бела, как е Тото (пак ви пропуснах)   Tired
Джули, надявам севсичко да се наледи при вас.  Praynig
Хубав ден, момичета...  Peace

# 173
Добро утро! Вкъщи съм да си пиша тезата, но нямам творческо вдъхновение  Confused И още не съм започнала. Но си починахме хубаво! Тази и следващата седмица ще са кратки за мен в работно отношение, по дена.

Мира, много здраве ти желая, успехи - там където ги искаш и много щастие!   bouquet

Много хубави снимки показахте всички!

# 174
  • В Космоса
Добро утро! Изпратих щурчето на градина и аз. Simple Smile Почвам да броя дните докато се разболее отново. Confused Надявам се да се позадържи вече, стопли се, а и имунитета ѝ ми се струва, че се подсили малко. През цялата ваканция не се разболя, а имаше досег с болни.

Сесили, честит празник! Много здраве и усмивки!  bouquet

Джули, и аз пращам положителна енергия към вас! Hug

Благодаря ви за комплиментите! Hug

# 175
  • София
Добро утро! Ура! Имам си празна къща днес... Е, с дребосъчко сме си, но аз него все още си го броя за неразделна част от мен. Обаче тайничко си броя дните до септември когато и той ще тръгне на градина Sunglasses

Честит рожден ден, Мира! Пожелавам ти много радост, здраве и късмет!
Джули, стискам палци и си мисля за вас!  Praynig

# 176
Джули, хайде скоро да изчезвате от тази болница и всичко да е ок с резултатите. Simple Smile

Благодаря ви на всички за пожеланията. Simple Smile Толкова са мили, че истински ме радвате. Simple Smile

# 177
  • В Космоса
Обаче тайничко си броя дните до септември когато и той ще тръгне на градина Sunglasses

Да не те обезнадеждавам, но и аз така ги броих миналата година и продължавам да броя. ooooh!

Пожелавам ти да не се разболява много като тръгне! Hug

# 178
  • югозапад, под "Марков камък"
Сесили, Честит Рожден Ден, бъди много щастлива!

Акаша , не го мисли предварително, ще е добре детето   Hug

# 179
Джули, стискам палци и аз. Пиши като можеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт