Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 217
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 180
Мира, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов на теб и на цялото семейство.

# 181
Честит рожден ден Мирама Simple Smile Желая ти много здраве, радост, щастие, късмет и любов на теб и близките ти   bouquet

# 182
Мира, честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая! И весело изкарване!

Акаша, много хубави снимки и много хубави коси и изобщо сигурно ти е писнало да го чуваш това за косата, ама няма начин. Grinning Подозирам, че и малката ще го чува често.

На Яна цветята са прекрасни!

# 183
  • София
Добро утро,честит рожден ден на Сесил,много да е здрава,другоото идва само.Джулка стискам палци и да ни казваш.Аз съм почивка днес Mr. Green

# 184
Завърнахме се скоропостижно - трябвало да се направят предварително кръвни изследвания, сега при приема не можело. Та другия понеделник сценарият ще се разиграе наново. Сега и на работа не мога да отида, че детето днес не е на ясла.  Ех, защо трябва да е така сложно всичко. За капак излезнахме ефирно облечени от вкъщи и на връщане премръзнахме, студ си е навън. Благодаря ви, че ни мислите Hug

# 185
  • дядовата ръкавичка
Честит празник, Сесили! Здрава, щастлива и обичана бъди!

Джули, много глупаво, толкова ли не можаха да ви предупредят.   

Акаша, чудно момиченце  Grinning. И мойта е къдрокоса, ама сега е в кифленски период и иска да е с права коса. А ресането е мъъъка.

Уикенди и празници не успявам да пиша, работа много, лаптопа окупиран... Градинарствах здраво тези дни, и козунаци месих, и яйца боядисвах с девойките. Успях да се разболея и да оздравея в един ден. Но пък открихме плувния сезон вчера на един открит минерален басейн.

# 186
  • В Космоса
Цвети,  Hug

Айяла, и аз като бях малка си мразех къдравата коса и исках да я изправям.  Simple Smile

Джули, глупава работа! Само това ви липсва, да ви мотаят! Rolling Eyes

# 187
Дайте на мен коса, моооля! Simple Smile Моята беше идеално права, тежка, абе за реклама и през пубертета като почнаха едни чупки, ама поне да беше красиво чуплива, а то видът ти все едно някой те е бил с възглавница, че и по-зле ooooh! Айяла, чудесно звучи това за басейчнето, а за къщите знам, че никак не е лесно и работа има постоянно, но много ми е приятно да чета за шетните на момичетата из къщите им, двора, като покажете градинките си, кътчетата за отмора - няма такъв кеф! Heart Eyes

# 188
Джули голяма глупост  newsm78 аз пък си мислих, че с приема се взимат кръвни изследвания. Какви точно ви искат, ако е кръвна картина, тя излиза за 2 часа, та може да успеете, ако се направи веднага, да не го губите деня  newsm784

Психолога какво каза, в Петък минахте ли през него?

# 189
  • София
Аз съм приемана няколко пъти в болница и винаги предварително носех кръвните изследваия,иначе те мотат поне 3 часа по кабинетите.Така поне малко се спестява време.

# 190
Прахче, а де? Досега винаги изследвания са ни взимани на място, а не е като да не сме наобиколили доста места Tired Че ме и насмотаха, като на малоумна ми викаха, демек как така не знаете... ама и аз се озъбих де, та щяхме само на уши, нос и гърло да станем Twisted Evil Ще опитам днес да вмъкна психолога, наистина да не е загуба на деня, както и да ида до педиатъра да питам за изследванията, само че е чак от 12.

# 191
  • София
Джулка нали знаеш,че изследванията трябва да са близо до датата на приема.Ако ще сте в понеделник да са ви от четвъртък примерно.

# 192
Мид, ами те са най вече да се видело стойностите на захарта, но ще го взема предвид, да не се заядат отново, че изследванията са ми ''стари'' Crazy

# 193
  • София
Да за това ти казвам,че аз около 5 пъти съм я правила тази гимнастика.ще метнат едно око ище ги метнат в папката с другите неща,то си го правят за тяхно удобство общо взето.

# 194
Добро утро!
Времето навън е ужасно - мрачно, студено и с вятър.
Акаша, много сте хубави!
Сесили, ЧРД! Да се сбъднат мечтите ти и да имаш още един червенокоско.
Джули, в Свети Наум ли ще влизате?

Общи условия

Активация на акаунт