Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 095
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък си нямам село. Като дете съм ходила за няколко дни по селата на приятелки. Нямам много спомени, явно не съм се забавлявала особено.

# 226

Ахахаха, Чек... Как точно Триград спомена.  Heart Eyes Като написах, че не понасям села, веднага се сетих за Триград. Но там повече от 3-4 дни не стоим. А хубавото е, че ходим със стабилна компания и сме постоянно в движение. На 1-ви август сме там, което ме подсеща да се обадя и да си резервирам стаята с голямата спалня.  Grinning

Много ми харесва Триград, обаче и там не мога повече от 3-4 дни да издържа. Наобиколим каквото има наоколо и искам да си ходя, защото в самия Триград няма какво да правя. Едно време много обичах Цигов Чарк и там можех да стоя дълго, но то не е село. Само дето вече на нищо не прилича. Последния път като си бяхме резервирали там, спахме една нощ, на сутринта върнахме багажа обратно в колата и отидохме на Юндола. Там ми се ходи за по-дълго. Между другото, силно съм впечатлена от гръцката част на Родопите.

# 227
  • В Космоса
Ох, Янтра, прекрасно! Heart Eyes Вземете и мен!

# 228
  • Пловдив
Не знам какво да ви кажа... на картинка и за гости тия вили са много готини. Обаче.... целия тоя треволяк се коси, коси, коси. Извън другата поддръжка.

# 229
И аз искам, Янтра. Къде е селото?

Което ме подсеща, че Шаги ни обеща барбекю през пролетта.  Whistling

# 230
  • Пловдив
В Балкана, посред дивото зове.

# 231
Тони, какъв вирус по ушите? Че Ени от няколко дни се държи за ушето и гърлото и хленчи, че боли, капахме топло олио, но днес пак не е на кеф. Предписаха ли ви нещо? Благодря, че ни мислиш, за Цвети също Hug
Нима сърните са досадни? Разкошни същества.

# 232
  • Пловдив
Нима сърните са досадни? Разкошни същества.
Изпоядоха всичко. Ягоди, храсти касис, цариградко грозде, лози. От тях не мога да свъртя млада овошка. Twisted Evil Много съм им набрала.

# 233
  • София
Здравейте, красиви дами   bouquet
Мира, честит рожден ден!  Hug
Тонка, къде спите в Триград? Я препоръчайте някое хубаво местенце там. А за пъпките  - да не са от бълхи? Голямата, винаги на вилата, като се разходи между комшийските животни - кокошки, овце, кози и после е цялата наядена от бълхи и я събри здраво поне седмица.
Джулка, пиши след психолога.
Нещо не мога да се настроя на работна вълна, а и днес и утре съм командировка и е някаква лудница просто.

# 234
Не знам какво да ви кажа... на картинка и за гости тия вили са много готини. Обаче.... целия тоя треволяк се коси, коси, коси. Извън другата поддръжка.
+1 . Като чуя от моя мъж да казва "тази седмица трябва да идем да изкосим тревата ", което е общо взето през седмица - ме хващат лудите . Голямо косене пада , плюс цялостната друга поддръжка , направо  скапват положителната емоция от излизането извън града.

# 235
Мислех, че са боязливи, по принцип българските диви животни са си наистина диви, не са така човекоблизки като тези в чужбина - катерички, лисици, сърни и прочие, поне от това, което съм виждала, де. А огради?

# 236
  • Пловдив
Ние сме посред дивото зове. Нямаме непосредствени съседи, като ви кажат "село" повечето от вас си мислят за полски села, къща до къща. До нас има дол, гора, очевидно сърните и всякаква друга дивотия. Чакайте да ви покажа и лисицата, ДИВА лисица - https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/ … 3a82f6ea1be86b366 . Аз с лисица. И няма ограда, има частична ограда, плътен зид от към пътя, другото е с т.нар. жив плет (ама и тук си представяте някакви холивудски чудесии, а то не е). И 3 декара двор за косене.

# 237
Ихаааа Heart Eyes Опитоми ли я Laughing Съчувствия, че ви припознават като толкова близки всички зверове тогава, но поне на снимка е много романтично Grinning Това не ще да е по моя край, твоят мъжов, а към вашия. При нас има само някоя и друга заблудена лисица.

# 238
Янтра, ти като капацитет по детската психология да ми кажеш как убеждаваш малките зверове, че за 8 път на някоя клатушка няма да ги качиш.

# 239
  • София
Тони, какъв вирус по ушите? Че Ени от няколко дни се държи за ушето и гърлото и хленчи, че боли, капахме топло олио, но днес пак не е на кеф. Предписаха ли ви нещо?
Ми де да знам какъв е тоя вирус, за сефте Кати го лепна. При всички положения е гаден, пък и всеки казва, че ухо боли ужасно. Лекарката ни изписа илачи за 60 лв, оставихме й и 30 лв за преглед, абе кеф, та кеф! И антибиотик предписа, ако продължава температурата и болката в ухото. Купих го, но силно се надявам да не се наложи да го пие. За ухото - капки Унифлокс и Отипакс.  Peace Плюс Ксизал; за хремата - промивки на носа, спрей Назик и капки Тобрадекс.

цвети, в Триград отсядаме в една къща за гости - вила Радост. Горещо препоръчвам! Миналата година толкова хвалих нашите прекрасни домакини, че в последствие са ги посетили една камара народ и са обяснявали, че ги праща тонкабонка от бг-мамма.  Laughing Напълно заслужено им правя реклама. Умирам за закуската там - мекички, мурсалски чай, домашно сирене, боров мед, мармалад от шипки, горски плодове..., за беседката и слънцето, което сутрин се поддава над планината и от студено става много топло.

Общи условия

Активация на акаунт