Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 109
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 210
ЛЛ ми е казвала,даже има специална бележка на вратата,че изследванията се правят в клиниките.Но на последък мен специално ме инструктират да съм готова с изследванията и в приемен кабинет ги гледат най-подробно.Но аз не го правя на въпрос,защото ще ми излезне през носа после.
Отделение УНГ има и във  ВМА.

# 211
  • Euskal Herria
Добър ден/добро утро! Лека седмица на завърналите се!
Болните да оздравяват!

Сесили, честит рожден ден! Бъди здрава и много обичана! Повече хубави моменти!

Слънчевото време продължава. И днес ще е + 29 градуса.
Снимките на децата мнооого ми харесват. Всички, които показвате! Вече се повтарям, със сигурност. Нали хлапетата до 7 години са от служебния ми контингент  Grinning и са ми слабост. Ей това ми липсва, и то доста. Когато се прибираме за отпуска, не пропускам да отида и да прекарам поне 10 минути сред тях.

# 212
Искам да кажа, че са ми супер неприятни наводнението от кецове,  платформи обувки със златни  ципове и катарами. Баналност. Чак и детски такива напускали. Tired

# 213
И аз съм недоволна от същото като Ша. И дрехите са такива - с цветя или лъскавки, кичозни.
Оня ден се мотках по Пиротска. От витрината едни обувки крещяха "вземи ме сега, аморе". 75 лв за обуща не мога да дам.
Ако някъде сте виждали дънкови кецове/маратонки/обувки до 30 лв, свиркайте.

# 214
Сесили, честит рожден ден!   bouquet Да си здрава, обичана и щастлива!  Hug

Искам да кажа, че днес за два часа свърших сума ти работа в четири различни институции (включително подаване на две годишни данъчни декларации), като в това време включвам и шофирането в диво задръстване. Вземам си лошите думи назад за малтийските институции. Супер бързо, любезно и без излишности обслужване.

Искам да кажа и че много се радвам, че не виждам никъде обувки, кецове и дрехи като гореописаните. Даже след една дискусия тук и твърдения, че много били модерни цветя и флорални мотиви, постоянно се заглеждам подробно, но няма такива неща. То днес вече е за сандали. След малко почвам да вадя чувалите с летни дрехи.  Grinning
Ъъъ, във Валета имаше към пет хиляди туриста. Че им сложили на различните групи и шапки с различни цветове да не ги губят.  ooooh!

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 12:39 от Анонимен

# 215
Естел, виж на кокетна.ком
Имат обувки най-различни, постоянно ги обновяват и повечето цените са до 30лв

# 216
  • София
Също се сещам за он-лайн магазин струва си.

# 217
  • София
Хайде бе Тони, ненапътувахте се и вие Hug Какво й е на Кати, как е ухото, кой е с пъпки? На две стотинки го направихме ИСУЛ днес, но напълно основателно за съжаление.
Малко беше пътуването този път, Джулка. На 1-ви май, живот и здраве, ще врътнем и едни 3000 км, че да се поддържаме във форма.  Grinning А Кати има възпаление на едното ухо, така каза лекарката. Имало такова вирусче в момента.
Иначе за празника бяхме в селото на свекърите. Ей, ако щете вярвайте, но не понасям да кисна по села. Издивявам от скука, даже на няколко пъти мих чиниите поради тая причина. Също така прекалих с агнешкото и козунаците, пак от скука. А с Кати се изприщихме назнайно от какво. Миналият пък, когато ходихме за 3-ти март, също бяхме цъфнали с едни големи пъпки, които сърбят като за световно и се чешем като крастави.

Джулка, аз следя за развитие по въпроса с Ени и предстоящата ви хоспитализация.

Отделение УНГ има и във  ВМА.
Отделение може да има. Въпросът е има ли спешен кабинет в празничните дни във ВМА? Понеже и в Токуда има отделение, но не пречеше вчера да няма кьорав УНГ лекар, когато отидохме.

# 218
Ей, ако щете вярвайте, но не понасям да кисна по села. Издивявам от скука, даже на няколко пъти мих чиниите поради тая причина.

И аз съм така. И един ден не издържам по села и на сутринта скачам рано и искам да си ходя. В планините издържам по 3-4 дни максимум, но да не е в село, а да е нещо изолирано. Дори в Триград не мога повече.

# 219
Градски принцеси такива  Grinning

Аз мога по села, мога много да издържам даже, но не мога да скрия, че предпочитам балканските планински села. Баири да има. Полските не ги обичам толкова.

# 220
  • Пловдив
Аз мога по села, мога много да издържам даже, но не мога да скрия, че предпочитам балканските планински села. Баири да има. Полските не ги обичам толкова.
Ще те поканя лятото на гости. Селска дивотия до шия. И проклетите сърни.

# 221
Онлайн никога не съм поръчвала, но ще погледна. Благодаря!

# 222
Покани ме, Янтре. И, о, сърни!  Heart Eyes

# 223
  • София
Дори в Триград не мога повече.
Ахахаха, Чек... Как точно Триград спомена.  Heart Eyes Като написах, че не понасям села, веднага се сетих за Триград. Но там повече от 3-4 дни не стоим. А хубавото е, че ходим със стабилна компания и сме постоянно в движение. На 1-ви август сме там, което ме подсеща да се обадя и да си резервирам стаята с голямата спалня.  Grinning

# 224
  • Пловдив
Покани ме, Янтре. И, о, сърни!  Heart Eyes
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10577123 … 8&oe=559CA784 Мъжа ми го е снимал докато си работи на лаптопа на масата.

Общи условия

Активация на акаунт