Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 130
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 195
То въобще е абсурдно, че искат да ни хоспитализират заради петминутна упойка, но това е друга тема.
Сега видях китките на Янчето - обожавам теменужки!!! Но те не ме обичат никак - мрат, съхнат, не им е добре нещо, а едва ли не при нея са като бурени и няма отръвка. Ех, несправедлив живот Simple Smile) Иначе един от най-омайните аромати за мен е именно на нацъфтели цитруси - една година бяхме в  Солун на РД на мъжа ми, който е този месец и всичко беше нацъфтяло, миризмата направо ме накара да се понеса като мишока Рокфор. Нищо чудно, че по тези държави не им се работи, то как да се концентрира човек Crazy
Естел, в ИСУЛ, в св. Наум е психологът.

# 196
  • София
Естел какво е това ,което си сложила за подпис?Да времето е отврат,аз съм в къщи с детето ще ме подлуди май. Grinning

# 197
Честит рожден ден и от мен, здраве и късмет .
Акаша...много сте хубави, непременно ще ти се обадя другия път  Simple Smile

# 198
Е добре де , те лаборатория нямат ли там ..........Аз за ИСУЛ съм много лоши впечатления, там умориха бащата на бившият ми приятел, дори ги осъдихме  Tired то от тогава минаха години , сигурно вече към 10, но само с това асоциирам  Tired и отвратителното, арогантно отношение на целият персонал по време на "лечението" и след това , по време на делото  ooooh!

При нас , в Бургас, все още го бива времето, е хладно е, но се опитва и слънце да се покаже. Изгоних дребното и баща му на разходка и сега си взех един нормален душ и ще пия едно спокойно кафе насаме със себе си и последният останал козунак  Tired, без да се мъча да крия чашата, козунака , за да не се бърка в нея и да не се тъпче козунак до повръщане.......брей какъв лукс , ти да видиш

Сесил, честит роден ден, здраве, късмет, обич и усмивки ти желая, хубав празник   bouquet

# 199
При нас валя, сега ще напече слънце...Simple Smile Като цяло е хладно, но не е зле.

Тортата ми нещо не е ок...гледайки снимки из нета, там са значително по-високи. Моята е някъде на половината. То вярно, че и формата ми е голяма, ама...абе дано поне е вкусна. Simple Smile с толкова продукти, яйца, сметана, захар, малини...все ще става за ядене. Simple Smile

# 200
  • София
Акаша, за 4-годишните - споко  Peace През същото минахме с моята госпожица, направо бях изпаднала в депресия, че си провалям детето, защото ни се беше качила на главите.
Синът ми беше толкова сговорчиво и контактно хлапе, направо не си спомням някакви големи драми с него - каквото му извадя от гардероба облича, каквото му сложа на масата яде; навън види ли дете и вече се е заиграл с него, говори си с всеки, който го заприказва; вечер си заспива и нощем спи ... А сега имам пълната му противоположност. Започва се от безобразен пазарлък за дрехи; минава се през това ям, това не ям (поне яде полезни неща де, не се оплаквам толкова); пълен срам и лепенка за мен навън, трудно заспиване и будене нощем, че на всичкото отгоре и като стана на 4 и изпадна в някакъв зверски пубертет - трещи, крещи, сърди се, ядосва се, не слуша ама изобщо какво й се говори, ни се води, ни се кара, вика и обижда, кошмар.
Аз имах и един кошмарен февруари покрай смърта на колежката ми и като се насложи и това с щерката; си имах една седмица, в която си бях в истинска нервна криза, взимах си отпуски да почивам, ходих при мама и тям подобни. Та един уикенд просто се бях съсипала от поредната доза тряс-прас, и извадих да чета от разните ми книги за възпитание. Има една Изкуството да бъдеш родител, тя винаги най-много ми е импонирала, чела съм я за сина, даже и сега я чета за него, зачетох сега и за 4-годишното. Ами какво да ти кажа, все едно нашето у дома бяха описали, само в черни краски. Явно тази възраст е такава и просто трябва да отмине.
Това, разбира се, изобщо не значи да си траем и да ни се разхождат по главите, ни най-малко. Ние започнахме да я наказваме без филмче вечер, ако се е държала невъзпитано през деня - за два дни схвана нюансите на това да си защитиш мнението и това да обидиш баща си. Аз дете не пляскам, никога не съм шамарила, така че това не мога да коментирам (освен че в един момент казах на мъжа ми, че съм на много тънък косъм от това да я ошамаря).
Сега като превали 4 и половина и (да не бързам да се хваля, но) ми се струва, че виждам значително подобрение. Много по-рядко се караме, от доста време не е обиждала и трещяла, доста по-мирна и сговорчива е, а и започна да спи по цяла нощ, което е чудо на чудесата и мехлем за нервите на всички ни.
Бяхме сега 4 дни в Хисаря, аз тръгнах с леко свито сърце, защото предишната ни такава почивка беше по мартенските празници в Сандански и там падаше бая разправия всеки ден - е, сега нямаше такова нещо, идеално се разбирахме за всичко. Пазареше се, разбира се, за това и онова, но беше готова да приеме довод защо не или да намерим компромис (което преди изобщо не се случваше, тръшваше се и не мърдаше).

Изписах света, извинявам се на останалите, но като те прочетох и така мъчно ми стана, веднага се подсетих за моите предишни месеци и колко криво ми беше.
Ако нямаш книгата, а ти се чете, ето тук я има в пдф, погледнах сега, към края на 78стр започва за 4-годишните. http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&so … d.ZWU&cad=rja

# 201
Сесили, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, успешна.
Джули, цъфнали цитруси, ех...  Heart Eyes Доколкото знам, кръвни изследвания се правят при прием в здравното заведение. Досега не бях чувала да се искат предварително.

# 202
Добро утро, друзя!

Сесили, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и всичко, което сикаш да постигнеш по пътя си!

Днес няма да мърдам от дома. Малко домакински това-онова.

# 203
Миднайт, откъс от филма Фамилията е. Омръзна ми и искам да го сменя, но трябва да седна на компютъра.

Джули, в Свети Наум са най-добри относно нервно-психичните проблеми.
Надявам се, че пищеш в някоя тема тук и родители минали по тоя път ще ти дадат адекватни съвети.
Споделяй тук с нас всич

# 204
Току що разбрах какъв е ''проблемът''. Доцентката е в болнични и сега коли и беси заместничката и, която има свои виждания за нещата. Мъжът ми е говорил именно с Попова и сега като се е чул с другата, и него го е насмотала по телефона. Вече и аз съм една от тези с ужасните впечатления за ИСУЛ. Rolling Eyes
Естел, още не съм влизала в специализирани теми - бях в една с аутизъм, но така и не успях да пропиша, инстинктивно бягам засега от тези теми Confused

# 205
  • София
Ясно Естел,не съм го  гледала и за това не ми е познато.Търпение Джулка  Hug

# 206
  • София
Привет на всички.  Hug
Не съм ви чела, но нямаше и кога, погледнах само последните 2 страници.

От селската идилия се върнахме каталясали, пъпчасали неизвестно от какво, а Кати е с възпалено ухо и хрема. За пореден път се оказа мисия невъзможна в празничен ден да откриеш лекар УНГ в София. В Токуда не разполагаха с наличен такъв снощи, а в ИСУЛ са такива противни кретени, не че това има отношение с 50-те човека, чакащи пред спешния кабинет там. Добре, че тази сутрин успяхме да се докопаме до УНГ.

Мире
, честит празник. Да си жива и здрава, щастлива и късмет с каквото и да се захванеш.   bouquet

# 207
  • В Космоса
Естел,  Hug
Бориле, непременно! Grinning

Бърди, много ти благодаря, че сподели оипит и линк към книгата! Hug Задължително ще прочета. Наказанията нещо не вървят особено при нас. Като и кажа не може еди какво си защото ти не слушаше и тя казва, ама аз сега слушам. Не разбира ли, на разсеяна ли се прави, не знам... Ако предварително ѝ кажа, няма да получиш еди какво си щом не слушаш сега, се прави на глуха. Е, има и няколко редки случаи, в които е действало. Дано е по-кратък периода. Сега като си влезем в цикълче малко сами тук. Щото в Бургас много хора и тя се чувства по-сигурна, лепва се за лели, чичовци, баби като ѝ се скарам, а те я успокояват и така. И баща ѝ и той мека Мара, аз се карам той гледа с умиление щерчето и такива ми ти работи. Повече действа като ѝ се обяснявам бавно и спокойно, но последните дни и това нямаше резултат в повечето случаи. Днес нямахме никакви разправии сутринта, да видим след градината как ще е положението.

# 208
Мид Hug
Хайде бе Тони, ненапътувахте се и вие Hug Какво й е на Кати, как е ухото, кой е с пъпки? На две стотинки го направихме ИСУЛ днес, но напълно основателно за съжаление.

# 209
Тони, тъкмо се бях зачудила къде се изгуби тези дни. Simple Smile

Джули, това е за теб и Ени Hug дано всички проблеми се решат.

Общи условия

Активация на акаунт