Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 766
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 660
Шаги, аз като нямам форми за мъфини, дали мога в тава да го напаря, като солен кекс?
И без това няма да спя, да си намеря работа и да има закуска за децата.
Яна, мисля че, ако го чуе още повече ще плаче. Успокоих я, спи. След два месеца пак ще пътува, трябва да свикваме. На него му е по- неприятно, там където отива и само мрънкане му трябва. Аз се правя на мъж и грам не съм плакала пред него.
Обичам приказките на Андерсен и всякакви приказки, пазя си книжки и съм чела на Мими и сега на Жаки. И двете много обичат, Мими и сега се нарежда да слуша вечер.

# 661
Аз пък винаги съм харесвала приказките на Андерсен и не ми пречи липсата на хепи епд. Като дете даже не го осъзнавах, просто ги приемах за красиви приказките.

Те са красиви. Само как си представях Елза, например, и природата в приказката, дори и копривата беше красива.
Обожавам ги и точно защото са тъжни.

Преди няколко месеца си поръчах две антикварни книги, с чудесни илюстрации. Имам много такива книги, а липсите ги попълвам бавано. Скъпи са.

# 662
  • Пазете Гор
И красивите приказки трябва да имат мрачна съставка, инак стават като измити. Демек - важи същото правило като при шкембе чорбата, ама да не навлизам в подробности.

Скрит текст:
Ох, ние с една приятелка изплашихме сестра ми като деца. Ама в момента, в който казахме "Пааааааа", тя беше във външна тоалетна. Така подскочи, че.... с единия крак цопна надълбочко. Лелеееееее, разбирам какво говориш, Куркума. Дядо ми я изми на външната чешма, добре, че имше и подгрята вода в тенджера. Обаче щяхме да умрем.
После ме би, с един цървул от неговите, 46 номер  Crossing Arms

Малко те е бил! С двата е трябвало, а и каиш е имал, бас държа.

Има един народ, дето хич не го бива животни да гледа. И не защото е нещо твърде учен, гнуслив или интелектуално префърцунен, но просто Бог му е дал други дарби, а животните странят от него като от чумав.

Помня един много забавен тандем, двама приятели, обслужваха процеси по естествено осеменяване на свине. Имаха два нереза, и още един вземаха "под наем' от техен познат пияница срещу малко паток. Та като отвеждаха в някое село своите богатири при свенливите местни булки, единият сватовник пращеше партньора си  в кръчмата с изрична заповед да не се показва, щото нерезите получавали еректилна дисфункция при вида му. То от вида на тоя образ и прилеп би се спихнал, мен ако питате. Голяма фога беше.
При нерезите еректилната дисфункция, освен парични загуби, е много плашеща на вид с тоя техен спираловиден пенис, а и тъжният вид на партньорките им също потиска зрителите. А такива винаги има.

С'я - оня не беше човек, дето би казал "еректилна дисфункция" - другояче го каза, ама да не скверня тука. Та докато единият партньор пиеше, нерезите работеха, после пиеха и двамата, докато нерезите се подкрепяха с попарен овес в ремаркето. Целият екип възстановяваше силите си, инак казано.

Хубава порода бяха, Ландос, дълги и омускулени. Нерезите, не ония двамата.

П.П.
Скрит текст:
Shagya, Бела - ценя комплиментите ви, макар и да са преувеличени, вероятно по причина на положителната ви настройка изобщо. Не хабете постове за това, имате много по-ценни неща, които да споделите, и го можете.

# 663
  • Луната ни пази
Шаги, аз като нямам форми за мъфини, дали мога в тава да го напаря, като солен кекс?
И без това няма да спя, да си намеря работа и да има закуска за децата.
Яна, мисля че, ако го чуе още повече ще плаче. Успокоих я, спи. След два месеца пак ще пътува, трябва да свикваме. На него му е по- неприятно, там където отива и само мрънкане му трябва. Аз се правя на мъж и грам не съм плакала пред него.
Обичам приказките на Андерсен и всякакви приказки, пазя си книжки и съм чела на Мими и сега на Жаки. И двете много обичат, Мими и сега се нарежда да слуша вечер.
 Можеш, перфектен се получава. Аз им слагам сирене, чубриза, салам, кашкавал, каквото имам в момента.
Аз обожавам приказките от Хиляда и една нощ. Ама мноого.

# 664
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ооо, и аз обичам Вилхелм Хауф. А "Майчина сълза" я бях скрила, защото синът ми непрекъснато ми я носеше да я чета и се съдираше от рев.

# 665
  • В Космоса
Всички изброени приказки обичах, но най-лщбими ми бяха ето теи книжки:

Скрит текст:

И какви илюстрации имаха, особено френските и индийските, тайнственост и разкош! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 666
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Акаша, точно същите издания имам и аз, без японските. Наистина разкошни илюстрации!

# 667
Акаша, точно същите издания имам и аз, без японските. Наистина разкошни илюстрации!
И аз ги имах и много си ги харесвах  Heart Eyes

# 668
  • София
Ооооо, любимите ми френски приказки! Изчезна ми някъде книгата, а беше просто страхотна! А как се казваше сърната в прикаКата за Русокоска и котарака Хубавелко?
Аз пък освен приказки, харесвам Астрид Линдгрен  Blush  Емил, Роня, Пипи, абе много ги обичам.

# 669
  • Луната ни пази
Скрит текст:
Shagya, Бела - ценя комплиментите ви, макар и да са преувеличени, вероятно по причина на положителната ви настройка изобщо. Не хабете постове за това, имате много по-ценни неща, които да споделите, и го можете.

Хубаво е да си казваме мили думи, аз мисля, че в нашето напрегнато ежедневие рядко чуваме подобни. Та в този ред на мисли, пак ще ви кажа, голямо удоволствие ми е да ви чета, много ми харесвате всички, кой по- чепат, кой по- мъдър, кой по- словоохотлив или пък духовит... различни, но прекрасни. Цветни като пролетта навън (няма да ви пускам онагледяващи картинки и да ви наричам с лигави имена). Simple Smile   bouquet

# 670
Куркума  Laughing много ярко си представих.

Последно си поръчах ето тези, с илюстрации на Бенвенути и Кремонини  Heart Eyes  Чудесни са.

Скрит текст:

Имам си и още такива, както и Африканските приказки, Акаша.

Впрочем, Елица в една тема ме подети за тях. А тя трябваше тия дни да ражда бебенце, надявам се всичко е наред, Елице  Hug

# 671
  • Euskal Herria
Акаша, разкошни книжки са/бяха. На мен най-голямо впечатление ми бяха направили илюстрациите на японските приказки. Много любима книжка ми беше тази с приказки на Шарл Перо и илюстрациите на Бенвенути

# 672
  • София
И забравих да кажа, че много се смях с Нино!  Hug
Одри, къде ми зачезна?
Сега се връщам назад, да видя мъжа на Жаки къде отива. Жаки  Hug

# 673
  • Лутаща се
Ние имах всички тези книжки + Буратино и Приключенията на Пинокио.
Майка ми допусна грешката да ги даде на нейна колежка да ги чете детето й. Те така и не ни ги върнаха.

# 674
На едната книга има този надпис:
Скрит текст:

Красив почерк, братчето е вече вероятно голям човек, а книгата значи е на повече от половин век.

Общи условия

Активация на акаунт