Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 798
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 930
Добро утро и от мен! Вчера имах някаква странна болка и ако се появи днес, ще ходя на лекар. И крампи взех да получавам и все подута си ходя. Не съм си виждала кокалчетата от няколко дни.  Laughing А какви страхотни боти си взех - не мога да ги обуя.

Обаче ми е кеф, защото на вън всичко е зелено и е топло. Обожавам такова време.

Aко не приемаш магнезии, може да попиташ лекуващият лекар дали не е добре да го включи. Това за крампите и мускулните спазми.

Добро утро. Ще подреждам малко, един сладкиш и това е за днес.

# 931
  • В Космоса
А, най-вероятно след жегата ще ни прасне едно тропическо периодче с доволно количество дъжд. А едно време как се хвалехме с чудесния климат и четирите си сезона...

# 932
Толкова е слънчево навън, че няма как да не е усмихнат ден! И не мога да повярвам, че е петък, аз нали само 2 дена бях на работа, имам чувството, че е началото на седмицата  Sunglasses

Довечера мъжът ми има сбирка с бивши колеги от университета, но всички щели да си водят половинките и ме кара и аз да ходя. Чудя се, макар че от там имаме позната двойка, с която сме излизали. Ама за какво си водят половинките тия хора... сигурно, за да карат навръщане, защото е извън София.

Жалко, че другата седмица пак се влошава, тъкмо мислех да си извадя цветята.

# 933
Kви са ти цветята, Мър? Вади ги, баба наизвади мушкатите и закумите.

# 934
Това хубаво време ми се отразява много добре на нервите, дано се задържи по-дълго така, че само като си спомня за миналогодишното лято и ме втриса от студ. Април е любимият ми месец.
Утре големият ми син има рожден ден, става на цели 12 години Simple Smile Понеже той самият е доста самостоятелен, реших, че няма да се ангажирам с организация на рожден ден, транспортиране на деца и надзор, затова му дадох пари днес след училище да заведе приятелите си на кино и да ги почерпи. Питах го за всеки случай иска ли придружител, а той само вдигна вежда и каза "Мамооо, не съм бебе!".
Някои от приятелчетата му обаче още ги влачат навсякъде с кола и затова няма да дойдат, но аз не мога да се съобразявам с такива родители. Който не го пускат сам, да си седи у тях, няма да им правя отделен купон, големи момчета са вече.

# 935
  • София
Добре сте го измислили, Янечек  Peace

# 936
Тук прогнозата е за 26 градуса. Почвам да се сещам какво предстои.  Crazy

Янечек, да ти е жив и здрав синът, а ти да се запасиш с два чувала нерви за тази прекрасна възраст.  Mr. Green

# 937
Нино, Мамче, не приемам магнезий, но явно ще трябва да започна. Ще говоря с доктора на консултацията.

Янечек, наистина добра идея.

# 938
ванини, задължително да ти предпишат магнезий.

# 939
Ванини, аз пиех Нутримаг по време на втората бременност, че си имах контракции от самото начало и мога да кажа, че имаше много хубав ефект.
Чек, какво стана с окото на дъщеря ти? Вчера четох за случката и даже мислех, че съм пуснала и коментар по въпроса, но явно не съм го публикувала.
Подкрепям Нино, че в зоопарка е много приятно, стига човек да има възможност да иде през седмицата. Моите ги водих един от първите дни на ваканцията.

# 940
  • Euskal Herria
Акаша, Съни, вашите са още малки. А моето магаре се дра до четвърта група. Това на влизане в градината. Иначе после няма никакви проблеми. Хем беше инат и ни се води, ни се кара, но беше любимец на персонала на цялата градина. Как ги въртеше - и до днес не знам. И в училище след това положението беше същото. Помня, че някъде към 3-4 клас се присети колко хубаво било в градината, жалко, че не можел пак да ходи  Joy.

П.П. Не е бил при мен, но едната от учителките му ми беше състудентка.  Embarassed

# 941
  • Пловдив
Баси муй времето и климата и сичкото! До преди една седмица карахме ски, вчера рових за тениски и къси гащи. КЪДЕ МИ ИЗЧЕЗНА ПРОЛЕТТА?!

# 942

Чек, какво стана с окото на дъщеря ти? Вчера четох за случката и даже мислех, че съм пуснала и коментар по въпроса, но явно не съм го публикувала.

Нищо ѝ няма. Зачервило се е отвън и отвътре, но аз вече казах, че то вътре се зачервява при най-малкото раздразнение. Изобщо не ходихме в болницата, сложи си от капките, които редовно ползва, но те в училище го бяха промили и ѝ бяха сложили някаква превръзка все едно операция е претърпяла. Драмата е била повече от пораженията. Искали да наказват момчето, което я е ударило, тя отишла да се моли да не го наказват и така си спечелила титлата "Герой на деня".  ooooh!

# 943
  • ту тук, ту там
Баси муй времето и климата и сичкото! До преди една седмица карахме ски вчера рових за тениски и къси гащи. КЪДЕ МИ ИЗЧЕЗНА ПРОЛЕТТА?!

ММ и в момента кара ски на Витоша, а ние с детето се припичаме на слънце в кварталното кафе.  Laughing
Та не е късно за закриване на ски-сезона! Simple Smile

# 944
  • Пловдив
Баси муй времето и климата и сичкото! До преди една седмица карахме ски вчера рових за тениски и къси гащи. КЪДЕ МИ ИЗЧЕЗНА ПРОЛЕТТА?!

ММ и в момента кара ски на Витоша, а ние с детето се припичаме на слънце в кварталното кафе.  Laughing
Та не е късно за закриване на ски-сезона! Simple Smile
Съжалявам, ама закривам сезона. Много зор съвместявам ски, обувки, щеки, шейни и прочие с колелета, топки, кофолопатния набор. Нямаме мазе и всичко това стои в багажника. Моят ван е голям, ама голямото все пак има граници.

Искали да наказват момчето, което я е ударило, тя отишла да се моли да не го наказват и така си спечелила титлата "Герой на деня".  ooooh!
Сигурно е хубав тоз побойник, жените си падаме по лоши момчета Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт