Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 903
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 975
Ами той и моя почна да се окръгля, но сега пак тръгва на плуване и карате, че тая зима всеки месец някой от нас беше грипозен и спряхме спорта. Какво забелязах обаче като ходихме при майка ми за Великден, понеже му правя забележки за храната и му давам това дето не го кефи особено там яде дори торта, а той торти не обича, яде я и ме гледа в очите, един вид на пук.
Заредила съм хладилника с нискомаслени млека, активии, прясно мляко. Шкафа с "боклуците" е на санитарен минимум - има 2 пакета пуканки и 2 шоколада, които му подариха и това е. Кола също не давам да се купува. Както аз не пия бира, така и те няма да пият кола. Казала съм че така ще я караме Simple Smile

Иначе за краката - и там сме добре, не е космясал още за щастие.

В случай като този, не е ли по-добре да се махне мъхът: http://div.bg/%D0%A2%D0%B8%D0%B9%D0%BD%D0%B5%D0%B9%D0%B4%D0%B6%D … l.a_i.342789.html

# 976
  • София
При моят син яденето на боклуци е навън, у нас не държим такива неща никога, нито за него, нито за сестра му. Но той си купува какво ли не на училище и след училище (почти всеки ден след училище цялата тумба са в Макдоналдс). У нас го хващам също, че си складира по шкафовете чипс и кола. Абе, драма си е това в нашето семейство, ама ... няма да го трепя сега.
Влюбен е, има приятелка, мотаят се по парковете след училище, надявам се да му повлияе положително Simple Smile

# 977
Моят син си скубе веждите. Не ги изтънява, но понеже са слети само ги разделя.  Като малък беше много красив. Драстично не е погрознявал през пубертета, само имаше един период от 2-3 месеца, в 8ми клас, в които вонеше на скункс. Влиза в банята, къпе се , сапунисва се няколко пъти и пак вонеше.

# 978
Ама те се тъпчат просто защото всички го правят и наливането с кола е по същата причина. Аз също знам, че моят яде навън, защото от това, което консумира у дома, няма как да напълнее, а пък знаете историята ми със сандвичите, т.е. купува се храна някаква, което няма как да контролирам. Не може да не му даваме пари, при условие че на всички дават, даже аз май му давам най-малко. Благодарение на мъжа ми у дома следобед консумира по една чиния плодове, защото той му ги обелва, нарязва и му казва да сяда да ги изяде, забелязвам че е свикнал с плодовете, хапва си ги без да протестира, но ако си занесе плод - няма да го изяде.

# 979
Като казахте плод в училище, дъщеря ми септември ще е първокласничка, и миналата седмица и купих от Кауфланд такава кутия за банани
Скрит текст:
Брат ѝ редовно правеше на пюре банани в чантата си. Само големи банани влизат в кутията.

# 980
Яна, като каза "буташ го и заминаваш" се сетих за първите месеци в градината на моят син Simple Smile. Редувахме се да го водим с баща му, но един ден ме привика една от госпожите и ме помоли, ако може само аз да го водя, защото аз го водя с приповдигнато настроение, казвам му да се забавлява и чао.
Баща му обаче, го изпраща със сълзи на очи и се разделят по два часа  Joy.
Това с градината е малко като с падането - ако детето падне и майката извика, то започва да плаче, ако тя е спокойна и то по-спокойно реагира.
Чек, вчера преди да пиша за щерка ти заспах  Embarassed. И аз не бих взела моето при тази ситуация. Повечето, които съветваха да я вземеш имат по-малки деца и е разбираемо, но и аз си представих да се появя в училището да си прибера детето - 1,80 Simple Smile. Щеше да ми излезе през носа.
Моят е в най-гадната част на пубертета - пъпки и косми никнат навред, но пак си ми е хубав. Бях ви разказвала как го накарах да си избръсне подмишниците и как ме наруга учителката му. Как да и обясня, че сме "Европейци" Simple Smile. Не се получи, и детето явно ще вирее, като Ози.

# 981
Тая калъфка за банани ме разби  Joy

Обаче е супер яка! То да ти иде нея да я захапеш  Blush

# 982
Аз бих си купила такава за моята чанта и всеки ден банани ще си нося, супер свежарска е  Simple Smile

Даун за същия красавец от снимката ли говориш, че бил пъпчив и космат Simple Smile

А когато писах на Чек за дъщеря й, аз ... за съжаление не зная на колко години е девойката. Нашите случки бяха в детската градина в предучилищна група и във втори или трети клас. Права си за възрастта. Blush

# 983
Бърди, пусни му на Джейми Оливър клипчетата за Макдонълдс  Sunglasses Може и да се откаже, имаше добра статистика в Америка след тази акция.

Иде ми да заспя, днес май ще пия второ кафе, а по принцип гледам да пия едно на ден.

# 984
  • София
Като ви чета за синовете и ме напушва смях.  Joy
Но не се знае колко ядове ще бера и аз след време, така че да не се смея толкова.

Бърди, Макдоналдс вкъщи е табу. Мъжът ми не дава дори да се споменава. Катерина има тотална забрана и аз не смея да я пристъпя. За толкова неща се налагам на мъжа ми, но по отношение на Макдоналдс той е непреклонен. И от сега я виждам дребната как един ден ще си ходи там и после ще се налага да лъже. И ще я разбера.

Даун, сватьо, добре си направила относно космите под мишницата, че Кати онзи ден гледаше някакво тийн филмче и по едно време с погнуса направо изкрещя: "Я го виж пък този с тия косми под мишниците". Много беше възмутена. Кифльонка.  Mr. Green

# 985
  • някъде ... тук ...
И с големия имахме период на ограничаване с храна. Той си е едър и особено след лято при бабите все пухкав си го прибирах. Тази година има доста голяма разлика (горе-долу след като навърши 14). Издължи се и отслабна. Отказа сам боклуците (даже в стола давал кренвиршите на съучениците си, после ходел да си купува ядене). Сега си купува и яде овесени ядки и мюсли (преди не ги искаше). Яде доста плодове, но с брат му винаги са ядяли доста плодове и зеленчуци. Преди няколко месеца бяхме писали тук пак за мъха. Тогава още не беше го пипал и си мислех, че ще удържи още. Около рождения му ден се разбраха с баща си и го обръсна. Има си вече негови си пособия Simple Smile Не сме и обсъждали вариант да си бръсне подмишниците. Баща му не ги маха, та той. Приятелка няма още, или поне не знам (отрича да има Simple Smile). Пъпките са в умерено, не фрапантно състояние.
У дома всички сме фенове на Джейми Crazy

# 986
Не купувайте нискомаслено мляко, нито прясно нито кисело. Химията с която го обработват за да извлекат  мазнините е мтого вредна.  Сестра ми е биохимик и от преди 3г ни е предупредила. Също  никаква Активия и др подобни млека.  Просто обикновено  кисело и прясно мляко.

# 987
  • някъде ... тук ...
у нас се яде моето кисело мляко Simple Smile
и аз не съм фен и знам, че не са читави нискомаслените и Активиите.

# 988
Ох, вече се обърках - 4,5 % на Верея и На баба, ако трябва да съм честна най-ми харесва за айран, с кремообразна структура е, без бучки, харесва ми, но нали в големия процент слагали пък мазнини, сега и нискомасленото със същата вредност... да се чуди човек какво да си купува Sad  А Активия купувам защото е готова и ми е лесно. Преди време си купувах овесени ядки, сушени плодове и си правех мюсли с голямо съдържание на плодове, обаче ... така ми е по-лесно  Embarassed

За нискомасленото имах впредвид 2% мляко, че преди по-висок процент купувах. За мен си купувам 0 % за обяд, но моите хора не го харесват особено много и за вкъщи от него рядко вземам.

# 989
2% си е нискомаслено.  За 0% пък какво се намира  в него според  теб? Вода...някакви подобрители и нишесте че да докарат белия цвят и консистенция.  

Общи условия

Активация на акаунт