Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 105
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 300
Аз да питам и тук. Моля ви, дайте ми съвет как да си намаля производството на кърма, не издържам вече. Никой не знае и не може да ми помогне.

# 301
Салвия до колкото знам намаля кърмата, ама гледай да не постигнеш съвсем спиране. Към третият месец някъде по принцип се регулира, до тогава може и на периоди да е ....да има , да няма и така, но с редовно сучене и неизцеждане, гърдите сами ще се напаснат по бебето

Мъжът ми е Водолей, сестра ми- също, такива вейки като тях няма  ooooh! На безкосъм и малкото да се излюпи и то водолей/с термин рожден ден на баща му/ ама го измъкнаха преждевременен козирог  Mr. Green

Детето ходи и разхвърля, вади всичко от басейна с играчките, това му е основната игра, като ги извади и не му се занимава повече с тях, отива да отваря пералня, пране , шкафове. ooooh! далече сме и от възрастта да я науча да събира, та редовно се спъвам в разни патки, рингове, триъгълници  Rolling Eyes

# 302
  • Ямбол
Тя сама ще се регулира. Първите месеци е така. Апостол ще започне повече да поема и ще се облекчи положението. Не я намалявай, може би не поемай прекалено много течности, но ти сигурно си все жадна. Само внимавай да не се запуши каналче, че тогава става неприятно.

# 303
  • Пловдив
Аз да питам и тук. Моля ви, дайте ми съвет как да си намаля производството на кърма, не издържам вече. Никой не знае и не може да ми помогне.
Не цеди. Ако чувстваш гърдите много напрегнати - цедиш малко, до облекчение. Никакво изцеждане докрай.

# 304
Постоянно съм жадна. Даже се филмирах, че имам диабет. Значи да си го чакам да поотрасне и да суче повече? А как се разпознава запушен канал, освен по температурата?

# 305
  • Пловдив
Постоянно съм жадна. Даже се филмирах, че имам диабет. Значи да си го чакам да поотрасне и да суче повече? А как се разпознава запушен канал, освен по температурата?
Twisted Evil Ще разбереш като ти се запуши. А като има температура на мастит отива работата. Запушеното се усеща като бучка.

# 306
Боли зверски и става на топчета  ooooh! да не ти се налага да разбираш

# 307
  • София
Гадно е много.аз се изцеждах постоянно и все си ходех с мократа тениска,въпреки,че малкия добре си хапваше.Събирах във фризера и като ми спря един месец от там пиеше. Mr. Green

# 308
Въх! Дано не ми се случва!
Янтре, ще опитам по твоя начин.
Ако не стане просто ще зарежа цялата галимация и ще го мина на АМ.

# 309
Не се отказвай толкова бързо, недей. Peace

# 310
Не се отказвай Дона, на финалната права сте, на колко е малкият? Може да не ти се вярва ама наисина стане ли на 3 месеца, ще видиш как от само себе си ще се напаснете и режим ще вкара самичък най вероятно няма да е така съвсем безразборно , съвсем по лесно ще ти е

# 311
  • София
Аз не съм кърмила имай предвид.Цедях и от шише. Mr. Green

# 312
  • София
Ооо, ако се запуши канал няма да стане без да разбереш. Така ужасно боли Tired
А иначе, споко, ще се урегулира кърмата ти.... Ще видиш как ще стане Тото на 40 дни и ще почнеш да се чудиш дали пък на ти е пресъхнала внезапно кърмата, защото бебето е все гладно и реве и търси да суче през 15 минути. Няма да се даваш обаче, скокове на растежа са това  Wink

Мислех да не го коментирам, обаче понеже е почти по темата, та да си кажа: Започнах вчера да чета някаква статия дали кърменето е вредно за зъбите. Спрях на третото изречение, което беше нещо от сорта на: Когато кърменето се използва за заместител на биберона-залъгалка това вреди и бла-бла-бла.... Аз все си мислех, че биберона-залъгалка се използва за заместител, че даже и поради тази причина така са го кръстили, пък то било обратното.... И на дърти години научавам новости  ooooh!

На мен Кавала ми харесва, но не сме спали там, така че не мога да дам съвет.

# 313
Прахче, на 27 дни е.

# 314
Ам е опция ако нямаш кърма, но да си я спреш и да даваш АМ е тъпо... Та ти едва преди месец си родила.  Ще имаш и други неприятни моменти в отглеждането,  какво ще е ако се отказваш при всеки един?  Да си майка е така, само който не е, не  го знае.

Общи условия

Активация на акаунт