Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 013
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Миналата година, когато бяхме с такова возило, пускаха  Laughing
Не пускат с колела и тротинетки.

# 721
Обадиха се от училището на дъщеря ми за да ми кажат, че пострадала при инцидент с топка. Окото ѝ било много червено и то точно окото, което полууспешно лекуваме вече толкова дълго време. Тя обаче не искала да я вземам и те извикали лекар там. Не знам да ходя ли, да не ходя ли. Като се върне така или иначе явно ще ходим в болницата. Аман от това око, откакто се е родила все нещо му се случва.

# 722
Check Please, аз бих си прибрала детето веднага. Когато на мен ми се обадиха от детската, че му е сцепена главата ми казаха, че е станал инцидент, има малко кръв, те го промили и т.н. Попитах ги какво е положението, ами нищо сериозно, има превръзка, сега е добре. Тръгнах веднага, оказа си се сцепване, не одраскване и го лепиха. В училище го беше ударила топка отзад в тила, вечерта повръща, никой даже не ни уведоми, че е бил ударен. Той цяла вечер беше с главоболие и си легна, когато повърна аз го разпитах и той каза, че топката го е ударила. Беше по това време, около месец и половина училище им оставаше. Остана си вкъщи 10-тина дена, за да почива и го освободиха от физическо до края на срока. Отиди и направо ти я заведи на лекар, поне аз така бих постъпила.

# 723
Аз докато отида и я заведа до болницата и изчакаме лекаря, може и да се стъмни. А и тя не иска да тръгва и ако отида ще има драматичен етюд пред учителите.  Stop Те вече са извикали лекар, обясниха ми, че окото ѝ е много червено, но то се зачервява при най-малкото раздразнение, даже от слънце и прах. Увериха ме, че е добре, че лежи и че са промили окото и са сложили превръзка. Ще я заведем в болницата като се върне ако въобще е сериозно положението.

# 724
Всичко ще е наред  Peace

Аз да кажа, че в зоопарка ми се ходи от преди месец, обаче от както си изпуснаха тигъра все си намирам извинения и така и не сме ходили тази година. Знам, че прекалено се пренавивам, ама айде де. Куку работа.

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 12:09 от blackcat6

# 725
Не съм водила детето  скоро в зоопарк.  Става ли, има ли нещо променено?

# 726
  • София
Чек, като чета как реагират в училището на дъщеря ти и като знам нашенските училища на какво дередже са, и ми се скапва настроението.
Щом ще отиде лекар си е съвсем друго нещо.

# 727
Хасковският лъв 2 пъти го изпускат, ама сме се наканили утре да заведем детето  Whistling Whistling ама казват, че бил възпитан и социален , та с това се успокояваме  Joy Joy

# 728
До сега бяхме навън и ние....направихме една разходка, минахме и през Лидл....взех си едни стреч дънки, ама май ще ги сменям. Съвсем като чорапогащник ми стоят....ама нали пък все се каня да отслабвам.  Joy

Сама с двете деца....прибираме се от разходката и решавам да сготвя набързо червена леща.
Докато режа зеленчуците, Борис се настанил на кухненския ъгъл....взел си яйца от купата на масата и ги начупил. Не се задоволява обаче само с това, а започва белене и хвърляне на черупките по дивана и земята....
Действието се развива в рамките на около 4-5мин.

# 729
  • София
Искам да кажа, че се ядосах. По-скоро се натъжих и очите ми плувнаха в сълзи и то заради хора, които не заслужават нула внимание, демек свекърите ми.
Зимата ми бутаха в ръцете 200 лв, че да купя на детето таблет, понеже Кати била гледала жално братовчед си, докато той играел на таблета си. Тогава им обясних, че тя няма нужда от тая джаджа и затова не сме й купили, но като искат да й подарят, то нека го направят за рождения й ден. Те казаха, че няма проблем и въпросът беше решен. Днес свекър ми се обадил на мъжа ми, че искал да изпрати 50 лв на Кати за РД. Аз ли не съм в час, те ли са забравили обещанието си... Абе това не са нормални хора. Ей ме на, разревах се. Кати на всички се е похвалила, че баба и дядо са й обещали таблет. Сега ще ме хванат лудите и ще отида да купя на детето, че ми писна от ония селяндури, дето само претенции имат, а за нищо не стават.

# 730
А ти защо плачеш?
Детето ти е здраво, ти имаш възможност да и купиш каквото решиш....
Я, си свиркай и не се ядосвай за глупости/ по-точно за глупостта на другите хора/

# 731
Привет! Моят син си взел кашлица отнякъде и днес се гледаме вкъщи. Много било хубаво така. Много работа отметнах- мих прозорци, чистий, пердета прах. После ходихме да се подстрижем, готвихме кашата на Маша. Сега спи, а аз се боядисах, епилирах, още малко и ше се изкъпят и ще почета. Тони, значи ще почна от Любов, като свърша сегашната книга. Чек, дано се оправи бързо окото на дъщеря ти. А за разделите - вече толкова съм свикнала, че се справям отлично.

# 732
  • София
Е как защо - щото съм чувствителна глупачка. Друго обяснение самата аз нямам. А и ми писна тия хора да ме разочароват. И то без да имам очаквания. Толкова ли е сложно като обещаеш нещо на едно дете да си държиш на думата. Децата не забравят обещанията.

# 733
Обадиха се от училището на дъщеря ми за да ми кажат, че пострадала при инцидент с топка. Окото ѝ било много червено и то точно окото, което полууспешно лекуваме вече толкова дълго време. Тя обаче не искала да я вземам и те извикали лекар там. Не знам да ходя ли, да не ходя ли. Като се върне така или иначе явно ще ходим в болницата. Аман от това око, откакто се е родила все нещо му се случва.
Аз бих си я прибрала. То сигурно ще предпочете да е с теб.

# 734
  • някъде ... тук ...
За някои хора е сложно. И ние имаме подобни в обкръжението си. Аз бих казала на мъжа ми да им напомни, поне заради детето. Но наистина не си струва нервите и сълзите.
За толкова години не си ли свикнала да не им се връзваш, Тони? Не си глупачка. Виж, чувствителна си явно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт