Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 753
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 885
  • ту тук, ту там
Общи ФБ приятели, Яна, не в реала!

# 886
  • Луната ни пази
Аз съм с над 550. Доста пъти се пробвам да трия....то повече от 30 човека  не заминават. Както се оказва и по погрешка  трия. Simple Smile
1257  Embarassed  Доста настоящи и бивши ученици. Особено бившите ми е много хубаво да виждам как се развиват. Учениците ми са в една специална група, в която не всичко от профила се вижда. Иначе, като изключим форумските познанства (а те едва ли са повече от 10-15), останалите си приятели ги познавам лично. Ама то в наше село всички се знаем, а ние сме около 5000 човека тук, така че бройката не е учудваща.
Онзи ден ми се случи нещо, почина една баба от селото, внучката и постна първо във фейса, после биха камбаната. Та се замислих как на времето чувахме камбаната и си казвахме: на умряло, кой ли е починал?

# 887
  • София
Аз пък съм с малко хора във Фейса. От тук само момичета от ДБМ имам и няколко от тази тема.
Янтре, засякох те един ден, ама ме хвана срам да ти пратя покана  Blush

# 888
И аз я засякох няколко пъти Янтра, а днес даже й предложих и приятелство  Mr. Green Аз съм й казвала, за мен тя е геройня и в представите ми е като майката от Малкълм  Laughing

# 889
Големи скици сте с тия покани и притеснения  Mr. Green

Искам да кажа, че нещо слънцето ме умори. Ама нека, де. Бузите ми сега пламтят. До 20.00 часа и нещо бяхме в квартална градинка. Епа друго си е като е голям денят.

# 890
Аз покани рядко пращам, защото хората не ме харесват и гледам да не досаждам. Simple Smile

Добре де, тази прилича ли ви на момиче на 18г.?
абитуриентка

# 891
Да кажа за фейсбук. Интересен ми е, изследвам го като феномен. И уверено смея да твърдя, че теорията за тримата познати е абсолютно вярна. Особено ако не си "заключва" човек приятелствата, такива връзки изскачат от най-невероятни места, че може да падне човек - и от смях, и от ужас, и от какво ли още не  Sunglasses

Нямам в списъка си хора от форума. Принцип просто - приемам за приятели само хора, които познавам лично, и отговарят на някакви мои си критерии. Много мои съученици, състуденти, колеги и служебни партньори се сърдят, че не ги приемам. Ми сори, нямам какво да си кажа с тия хора. За какво са ми, за бройка?!?

Както казах обаче, светът е малък, и фейсбук непрекъснато ми предлага съфорумки в  "хора, които може би познавате". Признавам, че разглеждам - който, каквото и доколкото е разрешил. Свежарите тук са си свежари и там. Това съм забелязала със сигурност. Останалото е мълчание  Sunglasses
"Приятелства" не искам, и не давам. Но ви харесвам, де.  Hug

# 892
Епа друго си е като е голям денят.

Нали?  Аз направо нов човек станах. През зимата съм малко като мечките.

# 893
Нино , гледа ли твоя любимец Манчев в  пицарията в Люлин дето всичко там беше приготвено по люлински с един и същи сос ?  Joy

# 894
  • Луната ни пази
Епа друго си е като е голям денят.

Нали?  Аз направо нов човек станах. През зимата съм малко като мечките.
И аз съм на такава вълна, докато се приберем от детската градина, става 7 и половина- 8 часа, а пътя по принцип е 10-15 мин. Whistling

# 895
О, Осмичка, гледах го, как  Grinning  Много беше смешен като и крякаше на едната готвачка.
Тия заведения не знам дали след време няма да са пак същите мизерии. Но да бъдем оптимисти.

# 896
О, Осмичка, гледах го, как  Grinning  Много беше смешен като и крякаше на едната готвачка.
Тия заведения не знам дали след време няма да са пак същите мизерии. Но да бъдем оптимисти.

Мен ме убиха с този сос дето го бухаха на всичко по люлински  Mr. Green Вие поне сте от София повечето и можете да гледате ресторанти ,които познавате пък и да ги пробвате,ако сте по-смели  Joy

# 897
Нино , гледа ли твоя любимец Манчев в  пицарията в Люлин дето всичко там беше приготвено по люлински с един и същи сос ?  Joy
Хаха, а как представиха Люлин  в началото с една гангстерска музика, с едни ми ти ъндърграунд кадри, чак се зачудих аджеба, за същия квартал ли става въпрос Simple Smile Между другото, като ни натириха онзи ден от болницата ИСУЛ, ходихме с малката пеш до Сточна гара и там познах онзи индийски ресторант с хистеричната Капка и мъжа и. Затворили го, лепнали табела, че го дават под наем, след основен ремонт Rolling Eyes Явно са извикали Манчев не за помощ, а да им стегне мястото да стане по-привлекателно за отдаване. Та, не съм особен оптимист за тези, дето го викат Манчев. Миналата седмица пък с онази кокона рускиня и безхаберният й мъж, личи им от километри, че са дезинтересирани, Манчев за какво се пъняше, да ги беше натирил, чак аз се ядосах.
За Фейсбук - имам си вече доста от момичетата, и съм предлагала, и са ми предлагали, все ми е приятен крайният резултат Simple Smile С Нинка "запознаването" беше куриозно и весело, но едва ли някой би се учудил Laughing

# 898
  • Euskal Herria
И аз съм доволна от лятното часово време. Денят е дъъълъг, имам желание за всичко.

От фейсбук познанствата с хора, които не съм виждала реално, досега нямам лоши впечатления от момичетата от испанската тема. Имам предвид отпреди години, когато се регистрирах. Тогава и самата тема беше по-активна, много срещи се правеха. Постепенно пренесохме контактите във фейсбук и досега поддържаме връзка. С някои от тях сме се виждали, даже едната ми е съгражданка и сме се събирали и на бг територия. Това лято се запознах на живо и със съфорумка, но от друга тема. Още от постовете се харесахме, на живо също си допаднахме доста.
Но и една съфорумка така хубаво ме "шамароса", че дълго ми горчеше. Както и да е, човек се учи от грешките си. Стига толкова мрънкане. Извинявам се, ако съм досадила.

# 899
О, и аз на някои много им се ядосвам. И им лични, че пак до същата цигания ще го докарат.
Освен това разбирам човек да се забатачи с манджи, със сметки, с менюта и прочие, ама с мръсотия и развалена храна?! Верно са престъпници, както им каза Манчев.
Ама любимо ми е онова ресторантче в Пловдив с готвачката Манчева, голяма капела. 
И онова, дето метна една чиния с джолан на пода  Mr. Green

Джули, не ми напомняй  Blush

Общи условия

Активация на акаунт