Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 897
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 945
Яна, аз за моето подозирам, че ще ми казва, че не му се ходи до края. А иначе после няма никакъв проблем. Помня миналата година на рожденият му ден - рев, ужас, не искал рожден ден, не искал празник, не искал нищо, искал вкъщи. Вечерта като разгледах снимките от деня, защото ги бяха снимали целия ден какво правят (включително и на гърнето), та на всички снимки или се усмихваше или направо се заливаше от смях, ама ми скъса сърцето сутринта.

# 946
  • ту тук, ту там
Хаха, когато сме в Банско и нашият багажник играе ролята на мазе!  Grinning
Не ми се разправя колко детски превозни средства побира и какви гимнастики са, ако трябва да извадим нещо по-отвътре!

За ДГ - откакто разбрах, че сутрешния плач си е чиста манипулация, животът ми стана една идея по-лесен! Ах как ми липсва ДГ сега! На детето де, не моята! Simple Smile

# 947
  • В Космоса
Янтра, да направим петиция да ни я върнат, пролетта! Naughty

Чек, хубаво, че не е бил сериозен удара и браво на героинята!

Яна, офф, значи да не си правя илюзии, че ще отмине дрането! Sad И моята после няма проблем, ама всяка сутрин ако реве така и се дърпа, не знам как ще издържа...

# 948
Както Елени е казала, спираш да се впечатляваш и толкова. Или отговаряш: Знам, всяка сутрин ми го казваш, бягай да играеш Simple Smile

# 949
Акаша, твоето е детенце е малко, към 3 годишно ако не се лъжа. Като порасне още малко ще спре да се дере, после още малко като порасне ще се дере за да излиза, така че не се притеснявай излишно.  Laughing

# 950
  • В Космоса
Na 4 e, Чек.

# 951
  • ту тук, ту там
Акаша, ако не се лъжа, твоето дете е ходило по-малко от седмица след дълго прекъсване, няма как да е другояче! Ще свикне, но й дай малко време!
Моят син всеки понеделник примрънкваше, дори и след като уж вече свикна!

# 952
  • Euskal Herria
Ако позволите един съвет, но от гледната точка на учител - сутрин просто го бутвате в ръцете на учителката/сестрата и бързичко си тръгвате. Много по-бързо и лесно се успокояват децата. Изпитано и проверено - и като родител, и като учител с не малък стаж в ДГ

# 953
Надниквам за новини от Лина, но няма нищо засега.

Въртя една пералня сега. Времето е чудесно и бързо ще изсъхнат дрехите. Снощи си мислех дали да не измия прозорците, но не ми се занимава. Тепърва идва лято, ще има предостатъчно време.

# 954
Здравейте! Grinning

И аз извадих вчера летните дрехи.
Зимните са прибрани с малки изключения.

# 955
Според мен Лина е родила, просто не е толкова шашава да пише от родилното  Mr. Green
Хайде, Билка, чакам те да си обменяме градинарски съвети  Hug
Днес пак ще правим дълги разходки, времетто е екстра! Вчера 6 часа бяхме навън  Party

# 956
Блузки и панталони, носени от сина ми през октомври/ноември, в момента са му къси в ръкавите и крачолите средно с по 7-8 см  Crazy Типичното пуберско издължаване на крайниците, което толкова не харесвам  Crossing Arms Не го харесвам тоя период  между 12 и 16/17 - изглеждат като маймунчета... Ако можеше да се прескачат периоди, и от малко сладко детенце да стане директно хубав младеж... Без да се минава през несъразмерни крайници, мутиращи гласове, пъпки, девствени мустачки и т.н. и т.н.... Той синът ми няма засега (пъпки и косми), но като гледам другите пубери, иииии... ми не ги харесвам  Embarassed

# 957
Искам да кажа, че се нагледах на бебе Апостол най - накрая.  Heart Eyes

# 958
Жади, сега се сетих ,че Тото днес има мини рожден ден ,става на 1 месец Simple Smile Да ти е жив и здрав и много да те слушка  Hug

# 959
  • В Космоса
Яна, да, така правим. Те учителките още есента на родителската среща ни предупредиха така да правим, ако плаче детето, без да седим там по сто часа, да го успокояваме, пък да тръгваме, пък да се връщаме като чуваме, че плаче и т. н.  Peace Ами ще търпим. То при децата лесно няма. Ако не е едно ще е друго...

Общи условия

Активация на акаунт