Лидл ::63::

• 99 261
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ех, другата седмица ще е разоряваща направо, пижамки, чорапки и на чаршафите ще се почудя.
Отзиви за UV лампата?

привет, къде ги гледаш? аз не видях пижамки, чорапки, пък ме интересуват....

# 526
  • Балчи-Варна
Шунката е отврат.Вкусах малко, направо от вкуса ми се гади.

# 527
  • София
Ех, другата седмица ще е разоряваща направо, пижамки, чорапки и на чаршафите ще се почудя.
Отзиви за UV лампата?

привет, къде ги гледаш? аз не видях пижамки, чорапки, пък ме интересуват....

В онлайн брошурата от 30.04 - http://issuu.com/lidlbg/docs/week_1518?e=9356139/12456390

# 528
  • Пловдив
Шунката е отврат.Вкусах малко, направо от вкуса ми се гади.

Има ли вероятност да е била нарушена опакgвката?

Още преди да я похвалят тук вкъщи купувахме само от тази шунка. Не зная дали сте забелязали, но същата се провава на слайсове и струва към 25 лв. Тази е по-евтина защото е крайни парченца.

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 15:25 от Linkata

# 529
Човек като е свикнал с „шунка”, която всъщност представлява каша от малко месо, соя, фибри и кой знае какви други добавки, изсипана в найлоново черво и втвърдена по незнаен начин, нормално е истинското да му се струва отврат.

# 530
Човек като е свикнал с „шунка”, която всъщност представлява каша от малко месо, соя, фибри и кой знае какви други добавки, изсипана в найлоново черво и втвърдена по незнаен начин, нормално е истинското да му се струва отврат.
Тая шунка в кавички, за която пишеш не я купувам отдавна. Няма абсолютно никакъв вкус, все едно дъвча картон или някаква каша. От тази истинската съм много доволна, нищо, че е само крайни парчета - не ми пречи  Wink

# 531
  • Варна
Айде няма нужда да се обиждаме на вкусови предпочитания, защото може и да не е от това.
В един от десетките случаи в които съм я купувала ми се случи да е някак гадна и да се развали на втория ден, въпреки че беше в срок. Не знам дали има значение, но беше от партидите с повечко мазнотии.

# 532
Ами не се обиждайте.

# 533
# 534
Купих и аз уреда за прозорци. Заредих го на работата и като се прибрах, го пробвах..
Наистина водата, която събира, е много черна. Като гледах клипчетата, ми се стори доста черна водата и се зачудих...е, и аз такава събрах Mr. Green

Много бързо се работи с него, с три движения и прозореца е готов Peace

Единственото, което при мен забелязах,е че след това трябва с един парцал да обера дограмата отдолу, ПВЦ е дограмата, по ръбчето долу трябва да се забърше..

Сега да питам вие какво сипвате в пулвелизатора? Аз сипах от Clean - течност за прозорци, но се питам може ли вода и веро примерно? newsm78
Пунчик? Ти с какво пръскаш?

# 535
  • Пловдив
Сега да питам вие какво сипвате в пулвелизатора? Аз сипах от Clean - течност за прозорци, но се питам може ли вода и веро примерно? newsm78
Пунчик? Ти с какво пръскаш?

И мен това ме гложди. В указанието пише да не се слагат пенести или разяждащи препарати. Това изключва според мен верото.

# 536
Да, нещо на спиртна основа сигурно..но то освен препаратите за стъкло, какво друго? Thinking

# 537
  • Бургас
Аз ползвам само вода и пак става, като дори не ползвам пръскалката от комплекта, а обикновена гъба

# 538
  • Русе
Течност за чистачки - разредена обикновено.
Аз по принцип и с това мия прозорци.
И аз си купих уреда, тези дни ще гледам да го пробвам. Има ли нещо за батерията, колко време трябва да се зарежда, до край ли да се разрежда, такива неща?

# 539
И аз с уред за прозорци и акумулаторна прахосмукачка.  Party
Meggysan В упътването пише колко е първото и следващите зареждания. Четох ги тази сутрин набързо и на двете, и не съм сигурна на кое как бяха.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт