Нашите кухни-59

• 92 216
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Ми то задачки от този род имат по няколко решения, тръгва се с бленда, шкафа се прави лек трапец гръбчето нутвано на окачвачи но чак да се презида стената едва ли. Ифко е загатнал в своя пост но не си довърши мисълта - в Бг всеки гледа да си претупа работата а след него ако ще и потоп да става и следващия го отнася та такива неща много баби хилаво бебе.

# 391
Имам нова кухняя, имам нова кухняяя  Party Днес цял ден прекарах в бърсане на шкафове, пускане на съдомиялни и мислене къде и как да наредя посудата по новите места. Не успях да приключа с всичко!
Вчера трябваше и вратата да ни монтират, и с това поне кухнята да приключи, но не би - оказа се, че ни носят каса, с 3 см. по-широка от отвора на вратата ни  ooooh! Как са взимали размера - не ми е ясно. И с цялото си нахалство поискаха да поразкъртим, за да може да си сложат сгрешената каса. А това, че ние вече сме сложили мрежа, шпакловали - няма значение. Не се съгласихме, да видим дали ще се стига до скандали с шефа на фирмата....

# 392
Препоръчайте ми отцедник за вграждане на горен ред. От къде в София да купя качествен и как да разбера дали е такъв? Благодаря предварително!

# 393
Добра вечер момичета,
и аз при вас !

Правим кухнята . Бутнахме двете стени, отворен план стана кухнята ,трапезарията и хола и в момента мм уплътнява с подпорни стени конструкцията .Поръчахме кухнята , утре ще си я докараме и разтоварим двамата .
Икея се изложиха с доставката и няма да ползваме техните кухни колкото и да ми се щеше. Поръчахме кухня 'бял шоколад' без остров барплот. Другата година ще сменим и плотовете  с камък ,а сега утре ще избием съществуващата кухня и ще се монтира новата .

Ще пускам снимки след няколко дни когато има поне нещо готово. Имаме много работа още по гипс картон, шпакловка ,боядисване, окачени тавани ,циклене на пода ,лакиране на пода и направата на гаража и т.н.

# 394
  • Пловдив
Имам нова кухняя, имам нова кухняяя  Party Днес цял ден прекарах в бърсане на шкафове, пускане на съдомиялни и мислене къде и как да наредя посудата по новите места. Не успях да приключа с всичко!
Вчера трябваше и вратата да ни монтират, и с това поне кухнята да приключи, но не би - оказа се, че ни носят каса, с 3 см. по-широка от отвора на вратата ни  ooooh! Как са взимали размера - не ми е ясно. И с цялото си нахалство поискаха да поразкъртим, за да може да си сложат сгрешената каса. А това, че ние вече сме сложили мрежа, шпакловали - няма значение. Не се съгласихме, да видим дали ще се стига до скандали с шефа на фирмата....
Давай снимкииииииииииии Crazy

# 395
Не пускам снимки в публичното пространство на форума, ако искаш, мога да ти дам линкче на лични  Flutter

# 396
Не пускам снимки в публичното пространство на форума, ако искаш, мога да ти дам линкче на лични  Flutter

Тогава просто няма смисъл да ни казваш, че имаш нова кухня.

# 397
Форумът е И за споделяне, не само за показване.

# 398
# 399
  • Под Сините камъни
E то и аз искам снимки  Crossing Arms Все още събирам идеи.Ние започваме след 25 май  Peace

# 400
  • София
Препоръчайте ми отцедник за вграждане на горен ред. От къде в София да купя качествен и как да разбера дали е такъв? Благодаря предварително!

Ето два модела от Салекс

http://www.salex.bg/ухненски-механизми-и-аксесоари/komplekt-ottsednik-Variant
http://www.salex.bg/ухненски-механизми-и-аксесоари/ottsednik-Monoblocco

Оф, а пък аз ще си покажа новата кухня, само да доживея да стане готова Cry
Просто се чувствам задължена, след толкова много инфо от хората споделящи и помагащи с мнение и съвети тук, да помогна и аз с каквото мога.

# 401
Момето, честита кухня!

И аз ще покажа моята с кеф, ама няма вратичка бутилиерата, а пердетата още не съм ги закачила, та може би след другата седмица. Поне вече килимче-пътека си имам, едно по едно стават нещата! Mr. Green

# 402
  • Раковски

Още един модел - http://shop.kronbg.com/index.php?route=product/product&product_id=571, в нас съм с такъв на повече от 8 години и няма ръжда, цената е според размера.

# 403
  • sofia
 Здравейте, и аз идвам при вас, ще правя кухня, за сега събирам идеи. Какво ще кажете за тази мивка, хич не съм наясно  видовете материал- http://www.tehnomix.bg/teka-expression-46-1c-m135a

# 404
  • Пловдив
Аз искам линкче. Харесва ми да се наслаждавам на кухни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт