Отговори
# 105
И тук Честито на Мartincheto.kr! Да е жив и здрав малкия принц и много да ги радва! На нея бързо възстановяване!   bouquet
Аз съм секцио също живи и здрави и съм си взела за болницата еднократни гащи. И миналия път бях с такива. Много е удобно-ползваш и хвърляш. Чорапки съм сложила в багажа пък дали ще мога да ги сложа много се съмнявам.
Аз да се похваля днес сама си оправих педикюра направих френски, че нали трябва да се вижда нокътната плочка, но бая се поузорих със свиването. Joy
Lady anjelika добре дошла и от мен!  bouquet

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 00:56 от Black Lady

# 106
Хайде и от мен Честито на Мartincheto.krbouquet Да са живи и здрави и двамата!

# 107
Честито бебче и от мен, живо и здраво и много щастливо  Hug

Живот и здраве и аз ще съм секцио, чорапи не мисля да си взимам,мисля че няма да е фатално  Grinning Но бельо и аз съм си приготвила няколко чифта по-дълбоки памучни гащи  Grinning и ще си взема и няколко еднократни от аптеката,пък които ми са по-удобни тях ще ползвам Simple Smile

Аз да се похваля днес сама си оправих педикюра направих френски, че нали трябва да се вижда нокътната плочка, но бая се поузорих със свиването. Joy

Black Lady ти си герой,как си успяла и френски да си направиш  Crazy Аз сигурно за последно преди месец сама си оправих ноктите на краката и то с мноооооого зор и после се чувствах гузна,че съм смачкала бебо  Joy Сега викам на един педикюр да ида като понаближи датата, ама се чудя дали някоя козметичка ще ме вземе,поне краката да ми обезкосми  Laughing Много ми е трудно да се справям с хигиенните процедури и направо ще се побъркам  #Crazy

# 108
  • В градината...
Честито да е на Мартинчето  Hug

Black Lady, ама наистина си герой  Naughty На мен ММ отдавна ми реже ноктите, а те сега растат като луди, явно произвеждам двойно растежен хормон и в  мен всичко се е подмладило  Joy А интересното е, че на краката имам само 1-2 косъма.
За чорапите - на мен краката ми горят от килограмите и ми парят, май няма да имам нужда от чорапи.

Диди, полезна таблица, но все пак със стастистически данни http://www.babymed.com/ultrasound-measurements-in-pregnancy

# 109
Добро утро Майски Майчета

Да ни е живо и здраво новото бебе в групата   bouquet

За нашата Wink количка

Цитат
Maria_Galabova
На повечето колички с големи гуми, самите задни гуми се махат много лесно точно за да може да се побира в багажник Smile Така че идете в магазин и като си харесаш модел с големи гуми ги накарай да ти я разглобят, за да го убедиш, че ще се побере Very Happy
наистина ще трябва да наблегна на това, че се разглобява и да покажа на място в магазина как се случва, че така само с гледане в нета, не се получава реална представа.

Вчера бях при лекаря, който ще ми води раждането уж да си уговоря дата за секцио - както при предишното ни виждане той предложи (не че имам конкретни мед. причини - ами била съм дребна, малко повече годинки, първо раждане), и тъкмо се бях настроила. И  вчера ми обяснява - ама няма никаква причина да не пробваме нормално раждане - бебо се е разположил правилно, бил елегантен  Simple Smile
И аз сега пак съм в чуденка и се пренастройвам. Оф, днес ще ходя да ми мери таза - и ако и там са наред нещата, ще оставя всичко да се случи без планове  Simple Smile
Още цял месец очакване.... Sunglasses

Хубав ден  bouquet Hug

# 110
Black Lady   newsm20  Ти си върха Simple Smile) Аз лакирам с някакъв лак дето ще ми покрие 100% с едно нанасяне и задължително с широка четка та да стават възможно най бързо нещата Simple Smile

Най- големия зор си остава обезкосмяването както на интимната зона, така и на краката. На краката е чудо и там, добре че са къси, ама пак си е зор  Crazy

Шепичка звезден прах  може би това е по доброто решение, пък в крайна сметка, ако не се получават нещата винаги може да се прибегне до втория план  Wink

# 111
Аз също ще съм секцио,ще си купя еднократни бикини,а за чорапи мисля да не вземам защото не ми е ясно как ще си ги обуя. Shocked Shocked

# 112
От силната любов между нас, вчера /23:50h./ се роди скъпоценен камък!!! Вече сме щастливи родители на прекрасната Михаела с мерките 3050гр. и 51см. Hug

# 113
Честито на Мартина, и на теб Суити! Да са ви живи и здрави бебоците, а на вас бързо възстановяване!

# 114
  • В градината...
гледам, Суити писала - викам си - значи, щъркелова вест. А тя, нейната бебка се родила  Hug
Да ви е жива и здрава малката Михаела, да е много лъчезарно дете

# 115
Честито martincheto.kr  bouquet Да ви е жив и здрав!

Олелеее Sweety, едно голямо честито!   bouquet

# 116
Тъкмо дебнех за нови бебчета. Joy

Честито, Sweety! Вече се радвате на прекрасно същество, сътворено с много любов!  bouquet Нека ви е жива и здрава, много радост да ви носи и да ви е гордост!

# 117
Ааа може ли да съобщим и за другите две бебета от вчера

Мама bojepap "Вчера- 20.04.2015 се сбъднаха и нашите две мечти - Живко /3040гр.; 49 см/ и Алина /2600 гр; 47 см/. Всички сме добре и се възстановяваме и адаптираме! Наистина щастието е неописуемо!"

# 118
Честита двойна радост и на bojepap  bouquet

# 119
ох че романтично  newsm51 1stroller Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт