Отговори
# 90
  • В градината...
Между другото, потърсих европейските стандарти, на които следва да отговарят кошчетата и столчетата - той е дефиниран в Регламент на ЕС 44/04. И е на база проведени технически изпитвания. Трябва да има стикер на изделието със съответното означение. Ние имаме такъв.
http://incarsafetycentre.co.uk/safety-centre/regulations/

# 91
  • София

Още не съм харесала количка  Cry Аз държа да е с по големи колела, за да ми е по удобна, ММ настоя да е с малки, за да се побирала в колата, и не можем да се разберем по този въпрос. newsm78

На повечето колички с големи гуми, самите задни гуми се махат много лесно точно за да може да се побира в багажник Simple Smile Така че идете в магазин и като си харесаш модел с големи гуми ги накарай да ти я разглобят, за да го убедиш, че ще се побере Grinning

# 92
leidi_andjelika добре дошла  Hug

# 93
Здравейте момичета, днес бях на ЖК в началото на 37 седмица бебо е 2600. Доки ми каза, че е малко и ми изписа дузодрил. Почнах да си приготвям багажа и ми остава малко. Изпрах дрехите на бебо, които ми дади една приятелка, а новите не съм още. Сглобихме кошарата, чакам и чаршавчетата да пристигнат, че си ги поръчах от един сайт. Мисля утре да дезинфекцирам кошарата със спирт и така. Стягаме се усърдно. Момичета чудех се какви памперси да вземем. Спряла съм се на пуфис, но дали да са 1-от 0 до 3кг или 2- от 3 до 6? И някоя от вас пие ли хапчета за подобряване на кръвотока?

# 94
  • Варна
Да се отчета и аз от ЖК днес. Нямаше ехо, така че не знам мерки и теглилки, нямам търпение да дойде 4ти, че да я видя мадамата дали е наддала. Взе ми секрет, сега да видим дали съм изчистила гадинките - според мен да, че нямам течение сега, ама да видим. Доки едвам едвам ме прегледа, да не би да ми предизвика нещо, шийката ми е супер изгладена вече,  иска да маха серклажа в 37 ма седмица (тя искаше даже в 36та, ама аз й се помолих). Следващия път ще пробвам да я накарам да го махнем 38ма, дано изкарам до тогава, де... За махането ще отидем до болницата каза, да не взема да прокървя, явно горката има спомен от предното ми раждане. Иначе в последните дни имам много контракции, увеличи ми малко магнерота и каза, ако до сряда нямам подобрение да се чуем да вляза за няколко дни в болница да ме налеят на системи. Като гледам как съм следобед, май ще стегна багажа за сряда, само да стана да отида до тоалетната и съм с корем като камък.... Опипа бебка, все още е главично, не е слязла надолу, което малко ме успокои...

# 95
  • В градината...
Диди, аз бях на дузодрил за 10 дни - бебка изостваше с 2 седмици /главичката/. След хапчетата наваксахме. Но аз писах преди няколко страници - следя и кръвосъсирването - ИНР и АПТТ, те са ми на долна граница, та започвам и фраксипарин от утре /спирам аспирина/. И двете помагат за подобряване на храненето на плода.
Но масово тези неща никой не ги гледа и карат на магия.

# 96
Марина благодаря за инфото.Ще звънна.

# 97
Щъркелова новина!!
martincheto.kr е родила днес!

"Момичета, щастието може да бъде прегръщано ! Днес в 9:38 се роди нашият син - Кристиан, 3550 и 50 см. Безумно щастлива съм, пожелавам го и на вас ! Wink "

# 98
много здраве  и щастие  на бебче Кристиян

# 99
  • София
Честито на мама martincheto.kr ! Да и е жив и здрав малкия юнак Кристиан  Wink

# 100
Диди, аз бях на дузодрил за 10 дни - бебка изостваше с 2 седмици /главичката/. След хапчетата наваксахме. Но аз писах преди няколко страници - следя и кръвосъсирването - ИНР и АПТТ, те са ми на долна граница, та започвам и фраксипарин от утре /спирам аспирина/. И двете помагат за подобряване на храненето на плода.
Но масово тези неща никой не ги гледа и карат на магия.
ИНР И АПТТ са ми в норма. Само дето доки каза,че бебо е малък, въпреки че има почти месец до 18 се пак няма да го правим гигант Simple Smile.
Да е жив и здрав бебо Кристиан. Нека расте много щастлив и да радва мама и тати Simple Smile

# 101
  • Монтана
Честито на мама martincheto.kr , да и е жив и здрав,и много да слуша мама и тати.

От няколко дни,ходя в болницата на системи.Борим се с кръвното,че много се вдига за да може да издържим до секциото.Още няколко дни,ще ходя и после вече не,само ще пия хапчетата,и ще чакаме датата.Иначе тоновете казват,че всичко е ок.Утре ще говорим с АГ за секциото,за документите и да се разберем как ще процедираме до тогава.Охх и вече ми е тежко,и едвам се движа,а за обличане да не говорим,немога да се облека.Момичетата които ще са секцио,малко тъп въпрос ще ви попитам,ще си носите ли чорапи и долно бельо.Въпреки,като сме срезани едва ли ще можем да се наваляме.Пооплаках се малко,лека вечер   love001 smile3524

# 102
  • София
Аз ще съм секцио живот и здраве и съм си купила няколко чифта бикини, които са доста по-дълбоки от обикновените, за да не ми се падат точно на разреза. Взела съм и еднократни, защото моята АГ ме посъветва да си купя, било по-удобно с тях и да изхвърляш всичко и да слагаш ново, а не да пращаш вкъщи да перат Wink Иначе чорапи също да Wink

# 103
  • Варна
Честито, martincheto.kr! Да е щастливо, здраво и обичано детето ти!  bouquet
Възстановявай се бързо и се прибирайте вкъщи да си се радвате на спокойствие Sunglasses

# 104
Честито на мама martincheto.kr! Да и е жив и здрав Кристиан

Общи условия

Активация на акаунт