Отговори
# 120
Честито на двете мами   bouquet бързо възстановяване, а бебоцоте нека да са много здрави и да растът много щастливи.  bouquet

# 121
Ехааа, започва бебевалежа Simple Smile Честито на всички майчици- да сте живи и здрави и вие, и бебчовците- много късмет в живота и щастие!   bouquet  Hug Усещам, че тази тема ще е пълна с бебоци  Party

# 122
  • София
Честито на щастливите мамчета!
Вчера явно е бил много хубав ден, имаме си 4 бебчета!
Много се радвам за всички! Да са здрави бебоците и да бъдат щастие и гордост за родителите си!  Laughing

# 123
  • София
martincheto, Sweety, bojebap - честито! Да растат живи и здрави и да ви носят много щастие!   bouquet

# 124
Колко хубави новини  newsm44
Честити бебчета на майчетата! Да са живи и здрави.   bouquet

като гледам вече колко бебчета се родиха и почва да ми става едно нетърпеливо и супер страхливо  preggo

# 125
Благодаря ви! Hug Като ни изпишат ще разкавам, че през телефона не ми е удобно. Като го гледам как спи, ангелчето малко, нямам търпение да се приберем. Не знам на кой свят съм, цяла нощ се вълнувах.

# 126
Sweety ஜ- звучиш много добре, чакаме с нетърпение да разказваш. Бързо възстановяване и много да се гушкате с бебка Simple Smile  Hug

# 127
Само хубави новини тези дни. 1stroller newsm51 newsm51  ylinfant

# 128
Koлко е вълнуващо вече Simple Smile Честито и от мен. Нека всички бебчета бъдат живи и здрави.
Да ви питам в коя тема пишеше телефони на вестителките, че аз тогава не си ги записах. И на 1ва страничка не ги виждам. Може и на ЛС поне един номер, че да пратя смс (нямам нет на телефона си и няма да мога да пиша от АГ)

# 129
Sweaty честита радост! Да е жива и здрава принцесата!   bouquet
Bojebap честито и на вас!   bouquet много радост и щастливо детство на малките!
За чорапите, то и аз ходя все боса. Горят ми краката. А за педикюра и на мен ми беше съвестно, че притискам бебка, но ме беше срам да отида на маникюристка. Обезкосмяването го карам на спомени, но за секциото ще ми трябва допълнителна помощ вече  Blush

# 130
  • Монтана
Благодаря ви момичета за отговорите,май и аз ще си взема и едни обикновени и няколко еднократни  бикини от аптеката.  Hug

Честита радост на мама  bojepap и на мама Sweety ஜ да са им живи и здрави,много послушни,само радост да носят на мама и тати,и на мамите бързо възстановяване  newsm51

# 131
  • София
Честито и тук на родилите мамчета   bouquet  bouquet  bouquet
Ние онзи ден си взехме столче, имаме си и кошница, но и на мен не ми се струва толкова стабилна, а и е по-твърда, ще я пазя за ходене на доктор и т.н., ако изобщо ни влезе в употреба.
http://kasida.bg/product/30459/detsko-stolche-za-kola-chipolino- … oncheta-2015.html
Това ни е столчето, от 0 до 25кг е, уж до към 8 години, има 4 позиции на наклон и поставяне, според килограмите на детето. На промоция в Хиполенд е.

# 132
Ехаааа, честито на мама  Sweety и мама bojepap да са им живи и здрави бебчетата и много радости да им носят.  newsm44

# 133
Здравейте майчета отдавна не съм писала честито  и тук на всички мами с бебоци,да са им живи здрави :* и мн да ги радват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.А на всички др мами пожелавам успешен финал  от днес съм 38 седмица . Малката лудетина ме оставя да се наспивам  от една седмица  но през деня е мн дива Simple Smile .от няколко седмици почнах да че чувствам и по добре но ми е тежко на пупата че мн е слезнала на долу седя все разкрачена  baby_neutral baby_neutral baby_neutral.

# 134
Ехааа,честито на мамите и техните сладки беборанчета,да растат живи и здрави!
Като гледам как започнаха всеки ден по едно две бебчета и ми става мило и чак се просълзявам.
Вече всичко изпрах и остава малко да доизгладя и количката да си порачаме.
Честно казано съм с леко притеснение за датата на термина ми,в БГ когато ме гледаха казаха 12.05,но тук от първия ехограф ме водят 22.05,но само веднъж ме гледаха,аз пък на своя глава отидох на частен скан и когато според гест.седм.за БГ бях в 30,според тук 28,последно ми казаха,че съм в 30 и сега не знам в 35ли съм,36 или 37 и в крайна сметка когато дойде,но съм пообъркана и чакам,но чакам и мама до 12 да дойде и дано бебо да я дочакаме 2в1.луда работа,добре че вие давате информация за всичко.
Хубав ден и хайде скоро много майски бебевалеж.

Общи условия

Активация на акаунт