Отговори
# 555
Simple Smile И аз съм от отбора на очакващите включване.

Верно , че терминът ми е 21 05, но ми се искаше вече да има развитие,а то нищо.
на прегледа миналия четвъртък - ни разкритие, нищооо.
няма тапа, няма подготвителни контракции.

Само аз минавам в бебшки режим на хранене на 3 часа  Embarassed от нерви, и от не спане.
Не спирам да се движа, на ден поне по час съм по разходки и пак нищо. Човека си се протяга, и нехае да прави промени  Crossing Arms

хубав и успешен ден
аз ходя по цял ден обикалям като гламава не се спирам каката прохожда по цял ден с нея ходя клякам ставам това онова прозорци мих 3 пъти чистих местих мебели хахах термина ми е след 4 дни  и нищо...

# 556
blondelinna, да нямате къса юздичка, или просто по-лениво суче? Ако е от ленивите бебета, просто трябва по-дълго време да стои на гърдата. Пробвайте и различни пози. Не е лошо да се свържеш с консултант по кърмене от ЛЛЛ или НАПК. Имат си по райони, звънни и дори може вкъщи да дойде. Успех!

# 557
Момичета да попитам колко време може да се "разкарваме" с два см. разкритие ???  newsm78 #2gunfire

# 558
Момичета да попитам колко време може да се "разкарваме" с два см. разкритие ???  newsm78 #2gunfire
аз бях от началото на 8 месец с първото!

# 559
  • София
Работодателят издава този болничен за таткото, трябва да си попълни една декларация, там ще му кажат в счетоводството и влиза в сила от деня на изписване на бебето.

# 560
Перу не знам защо с планово секцио иска да те преглежда за разкритие? Може би все пак да прецени как са нещата, за да не се окажеш с голямо разкритие  newsm78 Не знам, попринцип няма такава практика и не мога да намеря обяснение.

# 561
  • В градината...
И аз това се чудех. Четох в стари теми, че и на други са им правили такъв преглед. Вероятно защото секциото е близо до термин, знам ли.
Много ли боли? Или е подобно като те бъркат за преглед на шийката в началото?

# 562
Перуника, и мен ме проверяваха. Малко е неприятно, но не повече от едно обикновено взимане на секрет. Предполагам, че проверката е в случай на по-голямо разкритие да се премести датата с по-ранна.

Аз съм в последната седмица преди секциото. За две седмици успях да се сдобия със стрии на корема..точно накрая. 

# 563
И аз съм в отбора на неродилите.А вече ми се смъкна корема--поне така казват всички познати.С каката не ми се смъкна и нямам представа как трябва да изглежда.Дрешките са изпрани и изгладени.Чантата за болницата е почти приготвена.Утре ще ходя в окръжна --Варна за дата за секциото.

# 564
  • В градината...
Мами, дайте идеи за фирмите за стволови клетки, че много се обърках  ooooh!

# 565
И аз да се вклмча към отбора на чакащите Simple Smile имам точно една седмица до термин и съм доста изнервена. Аз не се спирам през ден съм на варна(от Шумен съм) на лекции, упражнения и контролни и няма и няма. Снощи цяла нощ ме е болял корема, усещам бебо много ниско, а и много ниско имам една болка, най- вече като вървя и се мърдам. Кокалите на таза така ми чаткат, че ММ вика че ще се разглобя докато родя! Корема ми се смъкна за 1 ден след чистене на прозорци повече няма на къде да се смъква. Да не говорим, че живеем на 4 етаж без асансьор, с едни големи стъпала и на ден ги слизам и качвам най- малко 5 пъти. Утре съм на преглед да видим доки какво ще каже. Вече споменах и за усиленото течение, а да не говорим за киселините- всяка вечер повръщане. Бебо ми взе тока преди да се е родил, а за после.... незнам! Хубав ден и на вас

# 566
  • София
perunika сестра ми замразява стволови клетки в Cells4life. Идва си екип в болницата, в която раждаш и си взимат каквото трябва. Съхранява се в банка за клетки в Белгия мисля. Може да се плаща на разсрочено плащане.

диди_20 Малко остава, щом вече ти е паднал корема и те боли ниско долу Simple Smile Много кофти това със стълбите, представям си с количката какво ще правите като излизате на разходка.

# 567
С количката няма да е проблем във входа си имаме стая предназначена за детски колички Simple Smile много удобно!

# 568
И аз това се чудех. Четох в стари теми, че и на други са им правили такъв преглед. Вероятно защото секциото е близо до термин, знам ли.
Много ли боли? Или е подобно като те бъркат за преглед на шийката в началото?

Неприятно е, но не е нещо нетърпимо. Имай предвид, че колкото си по отпусната толкова по лесно ще протече.

Диди киселините не отшумяха ли като ти се смъкна корема?  Rolling Eyes

# 569
Да, малко поотминаха през деня нямам, но през ноща.... Много ми е раздразнен корема явно. Не отшумяват от нищо, след повръщане се оправям

Общи условия

Активация на акаунт