Отговори
# 570
С количката няма да е проблем във входа си имаме стая предназначена за детски колички Simple Smile много удобно!

Това звучи страхотно удобно, защо ли няма подобни удобства в повече блокове  newsm78

Аз нашата количка, изобщо не си представям от сега къде  я държим. В момента е в стаята на бебо, и си чака обитателя, ама после - явно ще я прескачаме някъде в коридора, където и без това няма място, ама ще свикнем.

Моя корем, по мойте отбелязки и засечки не се е смъкнал, но при прегледа, Док каза, че бебо се е настанил в млакия таз, така че се чудя смъкнал ли се е корема дефакто, не е ли?

Gabs90 сигурно е много вълнуващо, да споделяш първите стъпки на детенцето, но предполагам  (а и присъствах на първите стъпки на детето на приятелка), че е доста изморително.

# 571
  • София
Моите киселини спяха след смъкването на корема, обаче от няколко дни се върнаха пак  ooooh!
И мен вече не ме свърта, цял ден шетам из нас, много е кофти времето навън, не ми се излиза, чудя се дали да кача поне стълбите на блока днес  Laughing

# 572
Перу, аз съм в Булген. Сега живот и здраве пак там с номер 2. Договорът е сключен, може на разсрочено, коректни са.

# 573
  • София
Момичета на 5.05 в 13:33 с нормално раждане се появи нашето съкровище Мария 3.180кг и 50 см. Вече сме си вкъщи и свикваме една с друга.

Нямам време да изчета назад, но честито на всички нови мами - да са живи и здрави бебоците и да растат силни, щастливи и много обичани, а на вас бързо възстановяване!

Скрит текст:
Аз постъпих на 4.05 в МД за планирано секцио заради тесен таз и на 5ти трябваше да съм на консултация с професора, който ще го прави, но през нощта в 4ч започнаха болезнени контракции, направихме запис на тонове и казаха да изчакам дневната смяна. В 8ч вече бях с 3см разкритие, смъкнаха ме веднага в родилна зала и след като се изредиха 3ма лекари да мерят таза и главичката на бебка с ехограф решиха да ме оставят за нормално раждане. Бебка обаче се беше смъкнала много ниско и още при 5см разкритие имах напъни, затова се наложи вливане на окситоцин и допълнителни инжекции за ускоряване на раждането. С напъните не се справях изобщо, въпреки че се опитвах да изпълнявам каквото ми казват, но накрая установиха, че като ме оставят да ги правя както си ми идва отвътре е по-ефективно. Наложи се и малко да ми понатиснат корема и след като излезе главичката вече всичко стана много бързо и бебка изплака в 13:33. Имам доста шевове, но се радвам, че родих нормално, преживяването е неописуемо!

# 574
  • В градината...
В болницата ми дадоха координати на Cells4life. През май имали намаление от 1000лв.
Свекър ми е с лимфом и мисля да питам дали можем да ползваме материал и за него  Thinking

# 575
  • София
Еее, това със стаята за колички е супер добра идея, трябва да предложа и в нашия блок да направят Grinning Ние нямаме проблем с излизането, защото сме на 1-вия етаж, но има и асансьор, никъде няма нито 1 стъпало, което да трябва да преодолявам, ноооо съхранението вкъщи е абсолютна мистерия за мен....коридорчето ни е квадратно и няма никакво място за количка, ще трябва да седи в хола и то на пътя на вратата за коридора....ужас, ама друго място не мога да измисля Sad освен като стане по-топло и не вали да я изкарвам да седи на терасата и това е....и без това не излизам особено много на тая тераса, защото не е слънчева ...

# 576
С количката няма да е проблем във входа си имаме стая предназначена за детски колички Simple Smile много удобно!

Това звучи страхотно удобно, защо ли няма подобни удобства в повече блокове  newsm78

Аз нашата количка, изобщо не си представям от сега къде  я държим. В момента е в стаята на бебо, и си чака обитателя, ама после - явно ще я прескачаме някъде в коридора, където и без това няма място, ама ще свикнем.

Моя корем, по мойте отбелязки и засечки не се е смъкнал, но при прегледа, Док каза, че бебо се е настанил в млакия таз, така че се чудя смъкнал ли се е корема дефакто, не е ли?

Gabs90 сигурно е много вълнуващо, да споделяш първите стъпки на детенцето, но предполагам  (а и присъствах на първите стъпки на детето на приятелка), че е доста изморително.
много е изморително ама нямам избор докато таткото е на работа!

# 577
Здравейте и от  нас на бързо да  честита на всички нови мами Simple Smile  да са им живи и здрави бебоците.Нас днес ни прие педиатърката и два часа след това ни падна и пъпчето  Hug .Бебка слушка сравнително добре се оправяме с ММ той дори изгони бабите че само му били пречили понеже сами се оправяме Simple Smilebaby_neutral baby_neutral

# 578
Здравейте момичета,
Искам да честитя на всички новопоявили се момченца и момиченца   ylinfant  ylinfant  bouquet.
Ние с нашия Веско сме си вече вкъщи от една седмица и всички се нагласяме според нуждите на бебока. Баткото много добре го прие, което ми беше най-голямото притеснение. Бебчо беше доста спокоен, но от два дни почнаха коликите и милото вечерно време доста се свива, много е жално. 
На всички, които все още чакат, пожелавам леко раждане.

# 579
Днес секцио 16 .45 се роди нашата буболинка 2550 кг 47см Теодора. Честито на всички бебоци на които не съм честитила

# 580
Здравейте честито на всички мами ,които съм изпуснала,че са родили!
Диди 20 аз имам същия проблем с киселините.Избягвам хапчета освен хомеопатия.( carbo vegetablis 15 ch ) другото ,което хванах ,че помага е ябълка след вечеря и спя спокойно.
Аз също доста повръщах до скоро от тея пусти киселини.

# 581
Перу, аз съм в Криосейв. Имат разсрочено плащане. Съхраняват в 2 различни лаборатории пробите за сигурност.   
Честито на новите бебчовци    bouquet

# 582
Перу, аз ходих в болницата на преглед 5 дни преди секцио и 2 седмици преди термин поради шаш, че нещо става с бебо. Тогава за пръв и единствен път ме гледаха за разкритие, нямах и грам, умрях от болки!!! После разбрах, че това бърничкане може да докара контракции и раждане. Та не знам дали е уместно да разрешаваш да те преглеждат. Мен и една стажантка след лекарката искаше да погледне, но й изръмжах да не ме докосва, толкова болезнено и неприятно беше усещането. Sad

# 583
Привет Мамита....И тук да напиша,че вчера 11.05 в 10.11 се появи нашата принцеса Вяра.Планувано секцио ,всичко мина много бързо и безпроблемнно!Пожелавам на всички мамита,неродили още късмет и скоро да гушкат своите бебоци. Hug

# 584
На 11.05 се появи и моят малък Теодор. Още не мога да повярвам  Heart Eyes усещането е невероятно. Бях с планувано секцио и много се притеснявах, но не беше страшно. Сега съм в реанимация, обезболяват ме и се чувствам добре. Носиха ми малкия за малко и още не мога да спра да мисля за него. Днес ще ме преместят в родилно и ще сме си заедно, надявам се  Praynig
Пожелавам на всички ви скоро да изпитвате това щастие!
Относно прегледа за разкритие - на мен ми правиха такъв още в 35 седмица. За секциото ме приеха ден по рано и също ми правиха такъв преглед. Преди самата операция док също ме прегледа за разкритие. Терминът ми беше 19 май   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт