Отговори
# 600
Уфф,
моя док, само повтаря - чакаме, чакаме, нищо не споменава за помагане. Rolling Eyes
Ама до другия вторник, ако нищо не се случи, и тогава пак съм на запис на тонове, аз ще му вметна newsm78

# 601
Мами , какво ви е мнението за бебето , жегата и ползването на климатик?

# 602

в никакъв случай на климатици много е опасно

# 603

диди_20 Нали беше споменала,че нямаш 12мес. осигурителен стаж,затова нямаш превод и май няма и да имаш,понеже и аз съм така-нямам стажа и като внасях болничния счетоводителката ми каза,че няма да ми бъде изплатен,а май само 100 лв. щели да преведат,някаквва социална помощ,но не беше много сигурна. Аз не съм проверявала още,че моя болничен е внесен след 15.04
[/quote] 12 месеца трудов стаж са ти необходими за майчинство, а за да ти изплатят болнични са нужни 6 месеца трудов стаж

# 604
Здравейте момичета,
Днес корема ми се втвърди и изтече малко течност, все едно се напишквам. Малко по-късно, ставайки от дивана се повтори. Ходих до Тина Киркова, където ме прегледаха и докторката ми обясни, че това са по-обилни влагалищни секрети, чиято цел е да предпазят родовия канал от възпаление и които при полегнало положение се събират и после изтичат. Направиха ми тест за води, гледаха ме на ехограф и ми слушаха тонове. През цялото време бяха безкрайно мили и обясняващи и даже се радваха на лицето на малката. И докторката, и сестрата и пазача бяха много внимателни, отзивчиви и положително настроени, оставиха ми много приятно усещане.
Относно прегледа за разкритие, определено има значение дали искат да подпомогнат раждането. Подпомагането много боли, помня го от първото раждане, като най-кофти частта. Сега, когато не искаха да предизвикат, не беше проблем. Имаше съвсем малък дискомфорт. Очевидно за лекарката обаче всеки такъв преглед може да предизвика раждане, защото ме посъветва два дни да пия 3х2 магнезий, за да не тръгне бебето след прегледа, преди планираната дата.

# 605

в никакъв случай на климатици много е опасно
потвърждавам, имам опит. Климатик+жега+бебе=болница

# 606
Мамита стискайте палци в 13:00 съм на преглед в МД

# 607
Момичета, на 11 май в 16:55 часа се роди нашата дъщеря Цветелина,  нормално раждане, и двете сме добре. Още сме в болницата. Успех на останалите бъдещи мами и леко раждане!

# 608
  • в ябълковата градина
Блонделина, аз прекрасно те разбирам. Аз ревах нон стоп една седмица. От хормоните е. Минава и нещата се нагласят, бебето си изгравда режим. Само трябва малко търпение.
Мога да те посъветвам да си вземеш магнезий. Той е съвместим и с бременността и с кърменето, питах лекарката. Действа добре на нервната система и при напрежение.

# 609
Момичета, на 11 май в 16:55 часа се роди нашата дъщеря Цветелина,  нормално раждане, и двете сме добре. Още сме в болницата. Успех на останалите бъдещи мами и леко раждане!
Честито!   bouquet

# 610
  • София
http://appreports.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/ ето Диди Simple Smile ама трябва да имаш ПИК

# 611
  • Монтана
Здравейте мамчета,да ви попитам колко време след като падне пъпчето на бебчо,се обработва със спирт и клечка за уши.Нашето падна онзи ден и имаше кръв вътре,аз със една клечка за уши и спирт го чистя,като го въртя.И каква хумана с пробиотик може да се дава,ние сме с Аптамил 1 с Pronutra+ за сега няма запек от него,но ми казаха,че е по-добре хуманата да има пробиотик.Ако имате някакви отзиви кои са добри,ще се радвам да кажете.Хубав ден и приятно гушкане с малките мишлета   bouquet Hug

# 612
Момичета, оправих първата страничка, проверете данните си и дали съм ви премахнала от списъка с нашите термини. Peace Ако има грешка, моля пишете, за да я поправя.

Имаме много нови бебчета!!( не знам дали е споненавано за тях) Embarassed

29.04 бебе Гроздеана на мама Tabata
29.4 бебе Никола на мама sabityy
29.04 бебе Йоанна на мама sisipisi13
29.04 бебе Ева на мама ~iddi~
30.04 бебе Боян на мама Mucinka111
30.04 бебе Теа на мама tedire
30,04 бебе Валентин на мама Future mom
1.05 бебе Боян на мама Жълто пате
1.05 бебе Константин на мама blondelinna
2.05 бебе Диана на мама Розово
2.05 бебе Георги на мама bendgу
3.05 бебе Камелия на мама tatqna89
3.05 бебе Илина на мама Sabrina_
3.05 бебе Ира на мама water_life
3.05 бебе Мелани на мама mincheva_1987
4.05 бебе Калина на мама Diana_g
5.05 бебе Максим на мама dudunski
5.05 бебе Радост на мама plit4ica
5.05 бебе Дарин на мама Megito0o0o0o0
5.05 бебе Мария на мама Rose Rosy
6.05 бебе Амира на мама Nushinka
7.05 бебе Даниел на мама Katrin_a
7.05 бебе Мартин на мама gvendolinita
8.05 бебе Красимир на мама kikimora86
8.05 бебе Анна-Мария на мама ada_83
8.05 бебе Галин на мама Renji
8.05 бебе Виолета на мама danielka_88
8.05 бебе Самуил на мама dolce_vita
9.05 бебе София на мама Nini_MG
9.05 бебе Борис на мама Abraxas
9.05 бебе Дарина на мама Руми Д
10.05 бебе Бела на мама kOnPuBa
11.05 бебе Вяра на мама gergana_na
11.05 бебе Теодор на мама Bloomie
11.05 бебе Цветелина на мама Jess777
12.05 бебе Карина на мама pvel4eva
12.05 бебе Дария на мама Мименце

Да са ни честити!!

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 19:05 от Sweety ஜ

# 613
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравейте Майчета, честито на обебилите се мами, да сте живи и здрави с малките душички и много щастливи.  newsm51 smile3525  ylinfant

Благодарности на Sweety   bouquet

Майчета да се оплача, ние с кърменето нещо не се справяме. Явно аз не поставям бебка правилно на гърдата защото ми е изгризала зърната, цялата съм в рани и сега се цедя. Това ми е адски досадно и нямам търпение да се оправят за да я кърмя пак. Мляко имам цедя и прибирам в хладилника, мажа се с Лансинох, но явно не помага много, или просто трябва повече време за да зарастнат раните. Има ли друга мама в подобна ситуация която е намерила решение? Имам силиконови зърна, но са огромни, видях че на Mam имат различни размери, но като не съм в София няма от къде да си ги купя.  ooooh!

# 614
Имам въпрос: Тъй като имаме оферта с още едно семейство да ходим на море.. и се чудя, малки ли сме или...  newsm78 и аз не знам. За Юли става въпрос. Вие мислите ли да ходите или не, защото изобщо не бяхме засягали с ММ тази тема, но уви.. днес повдигнахме въпроса.

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 18:33 от Sweety ஜ

Общи условия

Активация на акаунт