Отговори
# 630
Честито на всички родили и успех на тези които все още чакат

# 631
Честито на всички родили мамчета, да са ви живи и здрави бебчетата   bouquet

# 632
Мамите,родили секцио да ви питам,мажете ли с нещо разреза,(ранозаздравяващо,дезинфекциращо, да не остава белег...) понеже АГ нищо не ми каза, а и аз забравих да питам  Embarassed

# 633
  • Монтана
Аз не се мажа със нищо,само ми каза,че когато се капя има специален душ ли нещо подобно,ако ме дразни.Иначе моя разрез е козметичен и нищо не се личи.

# 634
Пробвай с био-ойл.

# 635
  • В градината...
Невенът заличава белези. Аз съм си направила крем с невен и св. мас и може да го ползвам.

# 636
Мамита днес ми е термина...е още ме съм родила и май и нямам никакво намерение скоро!!!

# 637
Здравейте, мамита! С огромно щастие съобщавам, че на 15.05.2015 г. със секцио се роди моята мъжка рожба: 2800 г, 47 см. Честито на всички вече родили, а на необебилите се все още желая леко раждане и здрави и усмихнати бебоци! Simple Smile

# 638
Мамита днес ми е термина...е още ме съм родила и май и нямам никакво намерение скоро!!!

Дано, дано е скоро, че цялото това трепетно очакване постепенно се превръща в нетърпение.  bouquet

Аз с моя 21 05, та се надявах вече всичко да се е случило, но не. И никакви признаци - коремчето е високо, стърчи си гордо, бебо се разтяга доволно, явно и място има, и никакви индикации, за наближаващ старт.  Laughing И постоянно някой ме проверява, има ли новини, поне един по веднъж на ден.
И аз само си обяснявам - чакаме...

Честито на всички нови Мами   bouquet  bouquet  bouquet

# 639
Аз също съм за 21.05 планово секцио.Днес ми е нещо отмаляло.Нищо не ми се прави.Корема вече много ми тежи.

# 640
Мами, да питам да се притеснявам ли,че бебо много спи,даже за хранене не става днеска Sad Ял е сутринта в 7:30 и като го гледам хич и не мисли скоро да стане.. Мъчих се да го събудя,памперси сменяхме,ама той не и не. Време му е за трето хранене,а той е ял само веднъж Sad

Преди малко му приготвих и АМ с надеждата,че ще успея,да го събудя да яде,той смукна 2 пъти от шишето и повече не посмя и сега останалото мога ли да си му го дам до половин- един час ако се събуди или трябва да го хвърля?

# 641
Опитай да го събудиш.В колко заспа след като се нахрани сутринта?

# 642
Опитай да го събудиш.В колко заспа след като се нахрани сутринта?
Към 9 някъде.. Аз го будя ама е за много кратко,не може да се задържи буден да се нахрани Sad

# 643
ТРябва да го събудиш, щипкай го по ушенцето, по петичката, ако го кърмиш се опитай да го нахраниш в полузаспало положение Simple Smile) Жълтеницата как е? Ако е силно изразена от нея са много поспаливи, което не означава, че нямат нужда от храна.

# 644
Събудихме се едва-едва,хапна колкото да не е без нищо и пак спим... Пфу,вчера устата не можех да му затворя,то ревеше и аз с него,днеска пък му рева,че не ми яде... Голяма съм паника,все за нещо му се притеснявам Sad

Общи условия

Активация на акаунт