Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 747
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 045
Понякога рекламите тук са в нарушение.
Не винаги си признават обаче и не винаги  ги оправят, въпреки че са наясно.

# 12 046
Аз искам да попитам нещо, надявам се не бъркам мястото.
Преди време, в началото на септември сигурно, спечелих от една игра на Самсунг хладилна чанта. Преди друго известно време получих съобщение, че ще се забавят наградите. До днес няма нищо получено. Само при мен ли е така или?

Най-накрая получих "наградата" от Самсунг. Вместо хладилната чанта, обаче дойде Cloud lounger:
Скрит текст:

срещу
След три месеца чакане на наградата, за мен това е пълна излагация.
А може би е компенсация за забавянето и все още има надежда да дойде обявената награда?
Моля, за отговор от модератор!

# 12 047
  • Mediterraneo
И аз очаквам отговор защо се допуска подобна излагация! Нито на форума, нито на Самсунг отиват подовни шикалкавения!

# 12 048
Въпросите Ви - към:
София, 1113
ул. А. П. Чехов N 2
0886 604 592
info@neg.bg

За реклама:
reklama@neg.bg

# 12 049
  • София
Напротив, чета. Но за да се появяват тия реклами тук значи някой някаква изгода има. А човек като има изгода, пази си я.

На китайски език, бе, жено!
Кой има изгода да не разбирам какво рекламират и така да ме изгубят като потенциален клиент?

Сигурна съм, че е някакъв гаф, бък или недоглеждане, което е в задълженията на модераторите да  отстранят.
Вече го оправиха веднъж, като първо се дърпаха, че не зависело от тях.

# 12 050
  • Испания
Скрит текст:
Въпросите Ви - към:
София, 1113
ул. А. П. Чехов N 2
0886 604 592
info@neg.bg

За реклама:
reklama@neg.bg

По-скоро - office@iabbg.net - етичната комисия на IAB Bulgaria. Лице за контакт - Надя Гогова.

# 12 051
  • Mediterraneo
То това добре. Аз очаквам от страна на форума, който дава поле за реклама, да вземат позиция. Дано спечелилият смарт гривна не е получил пръстенче с калинка!

# 12 052
"На китайски език, бе, жено!"

Абсурд, наивно е да мислиш, че някой таргетира по език. По-скоро не работи някакъв автоматичен преводач, за който вероятно китайците са платили, а Гугъл са обещали да направят, ама следващия път. А нас простите потребители кучета ни яли Simple Smile В тоя глабален свят и с тоя монопол на Гугъл толкова. бг-мамма са брънка от фигурантите в схемата, ако може малко да закачат и те от big deal Simple Smile

# 12 053
Най-накрая получих "наградата" от Самсунг. Вместо хладилната чанта, обаче дойде Cloud lounger:
Скрит текст:

срещу
Правилна е наградата и няма объркване. Виж този пост на Samsung https://bg-mam.ma/p/1136155/41277770
Предишните награди са били хладилни чанти.

# 12 054
  • Euskal Herria
За новата игра с късмети - не са коригирани датите. И почнах да получавам нови отговори за публикуваните късмети - в миналогодишната тема.

# 12 055
Миналогодишната игра с късмети валидна ли е?
Омръзнаха ми новите отговори по нея. Защо не е заключена навреме?

# 12 056
Правилна е наградата и няма объркване. Виж този пост на Samsung https://bg-mam.ma/p/1136155/41277770
Предишните награди са били хладилни чанти.
Благодаря! Да, така е. Грешката е в мен. Извинявам се за подвеждането, че е изпратена награда, която не е обявена!
Аз (явно и други потребители) през цялото време си чаках хладилна чанта. Като дойде леглото проверих последния пост с печелившите. Там пише, че наградата е Lazy Bag, но реших, че е направена корекция поради невъзможността близо три месеца да осигурят чантата. Тарталета също чакаше хладилна чанта...
Както и да е. Някой познат ще му се радва на Lazy Bag-а, а аз ще трябва да си купя чанта.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 07:10 от Aвгустинa

# 12 057
Със заключване на миналогодишната тема, в момента не могат да се публикуват късметите и да се участва в играта.

# 12 058
Благодарим за сигналите!
Късмет в новогодишната игра на бг-мамма!

# 12 059
  • София
Как да се отпиша от дадена тема? Преди съм я следила, сега не я следя и въпреки това получавам известия. Нямам, или поне не виждам иконка за кош или пр.

Общи условия

Активация на акаунт