Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 968
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 060
# 12 061
  • Mediterraneo
Странно, да, как и защо сме се подвели. Здраве да е!

# 12 062
  • София
Моля да заключите тази тема
Благодаря

# 12 063
Бубанка, Благодаря ти!

# 12 064
Здравейте,

подали ли сте сигнал до Социалните по този казус - https://www.bg-mamma.com/?topic=1277206
Моля за отговор, защото иначе ще напиша жалба за "свидетели", които не са предприели необходимите действия по ЗЗД.
Благодаря.

# 12 065
Изведнъж започнах да получавам известия за тема “с мое участие” “Сблъскахте ли се челно...” Никога не съм писала нито една дума там. Дадох линк към нея на съфорумка и това е единственото, което съм правила. Не ме пращайте да се отписвам, защото от време на време я чета, но не желая известия за нея.

# 12 066
Слях изрязаното парче от другата тема със "Сбъскахте ли се... ". Изтрих поста Ви, няма да получавате известия.

# 12 067
Благодаря!

# 12 068
И при мен е същото, моля да премахнете и мен. Благодаря Heart

# 12 069
Вие сте дали реален съвет, докато постът на Spiritlight беше линк към темата, с която слях.
Моля, използвайте функцията за спиране на известия за нови отговори в теми с Ваше участие.

# 12 070
Вие сте дали реален съвет, докато постът на Spiritlight беше линк към темата, с която слях.
Моля, използвайте функцията за спиране на известия за нови отговори в теми с Ваше участие.

Бубанка, благодаря, но моля ви от цялото си сърце, спрете ме за известяването. Не съм писала в тая тема, не ме интересува, никога не съм подозирала за нея, не ща да виждам по 200 нови отговора и не ща да се занимавам за спиране на известяване, защото го играх веднъж преди години и ми се повръща. Моля, наистина. Абсурдно е, защото съм дала съвет, да ме мъчите, Какво ви става, по дяволите, да ни изгоните завинаги ли искате?

# 12 071
  • Euskal Herria
При мен продължава проблемът с имейлите за следени теми. Някои получавам веднага, щом се публикуват новите постове, други идват няколко часа по-късно или на следващия ден.
От няколко дни забелязах, че някак се "губят" постове. При следващо отваряне на дадена тема излизат отговори, които преди това не ги е имало. И други потребители коментираха същото.
А от днес и при мен изчезват новите отговори, ако отворя първо оценените мои постове. Независимо, че презареждам страницата.

# 12 072
  • Варна
Бубанка, благодаря, но моля ви от цялото си сърце, спрете ме за известяването. Не съм писала в тая тема, не ме интересува, никога не съм подозирала за нея, не ща да виждам по 200 нови отговора и не ща да се занимавам за спиране на известяване, защото го играх веднъж преди години и ми се повръща. Моля, наистина. Абсурдно е, защото съм дала съвет, да ме мъчите, Какво ви става, по дяволите, да ни изгоните завинаги ли искате?
Добре де, спирането на известяването е елементарно, докато напишеш тоя пост щеше да го направиш няколко пъти... Може ли модераторите да търчат по темите и да спират известяването на всеки, който го мързи да кликне два бутона?

# 12 073
Ако беше толкова елементарно отписването, нямаше всеки трети пост от тази тема с 806 поста, да е питане как да спря известяването.

# 12 074
  • София
И аз не мога да са справя още с това, изобщо не ми е елементарно. Не знам как да спра да получавам отговори в теми, в които вече не пиша и не ме вълнуват.

Общи условия

Активация на акаунт