Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 963 216
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 075
  • Немция
Моля, заключете тази тема!

# 12 076
Отписването е много лесно от компютър и да не отваряте повече темата.
Никога не ми излизат нови известия.

# 12 077
От смартфон, слизаш най- отдолу на страницата, без значение какво си отворил в момента. Има опция ПЪЛНА ВЕРСИЯ. Влизаш в известията, даваш най- вдясно. Там е кошчеъо.

# 12 078
Работата е там, че като се отпишеш веднъж, не можеш повече да отваряш темата. Аз например въпросната тема я чета информативно 2-3 пъти в месеца, но умишлено не пиша в нея и не ползвам камбанката за запис. Изключително неприятно е да си писал в някаква тема нещо и понеже поста ти е преместен, да получаваш известия за тема, в която се пише през 2 минути, а ти не си и не искаш да бъдеш участник.

# 12 079
От смартфон, слизаш най- отдолу на страницата, без значение какво си отворил в момента. Има опция ПЪЛНА ВЕРСИЯ. Влизаш в известията, даваш най- вдясно. Там е кошчеъо.

Как си връщаш после на мобилната версия?

# 12 080
Всъщност, никак. Затварям прозорчето и отварям ново. Не намерих друг начин.

# 12 081
  • Варна
Ами от компютър е клик, мобилната версия ясно, че е орязана. Ама това не значи, че модовете трябва да обикалят и да отписват потребителите от теми, които не искат да им излизат в нови отговори, че и сръдни по темата, тва е абсурдно. Мобилната версия има много кусури, дай да моля модератор да ми слага скрит текст и т.н., щото не ми се цъка сто пъти да изписвам на ръка таговете Laughing

# 12 082
Въпрос, за да не стане да сбъркам правилата.
В кой раздел мога да пусна тема за фейсбук група с благотворителна насоченост, но занимаваща се с продажби?
Става дума за групата "Купи подарък от майка на дете с увреждане". Не видях никъде във форума тема за това, а смятам че много хора биха се включили.
Къде е редно да я пусна?
Ако вече има такава тема пусната, съжалявам. Наистина не намерих никъде.

# 12 083
  • София
Бубанка, благодаря, но моля ви от цялото си сърце, спрете ме за известяването. Не съм писала в тая тема, не ме интересува, никога не съм подозирала за нея, не ща да виждам по 200 нови отговора и не ща да се занимавам за спиране на известяване, защото го играх веднъж преди години и ми се повръща. Моля, наистина. Абсурдно е, защото съм дала съвет, да ме мъчите, Какво ви става, по дяволите, да ни изгоните завинаги ли искате?
Добре де, спирането на известяването е елементарно, докато напишеш тоя пост щеше да го направиш няколко пъти... Може ли модераторите да търчат по темите и да спират известяването на всеки, който го мързи да кликне два бутона?
Месечинке, благодаря Blush, че ме насочи, как да се "отърва" от една досадна за мен тема и това проработи, но за 1-2 дни... и сега пак сме си заедно, така да се каже... и си другаруваме... Явно не е така елементарно, както всъщност би трябвало да бъде.

# 12 084
  • Другата България
В момента, в който влезеш отново в същата тема, следенето автоматично се включва пак.
И мен ме дразни, но винаги отписването еднократно работи, поне при мен.

# 12 085
  • Козлодуй

По същия начин най-долу натискаш "Мобилна версия"

# 12 086
И къде е това? Може ли скрийншот...

Аз нямам

# 12 087
Работата е там, че като се отпишеш веднъж, не можеш повече да отваряш темата.
Може. Просто, след това трябва отново да се отпишеш. От компютър е много лесно - пращаш я в кошчето и готово.

# 12 088
Скрит текст:

По същия начин най-долу натискаш "Мобилна версия"
Онзи ден го играх това.
Аз имам икона за достъп до форума. Обърнах на пълна версия  и се чудих как се минава после на мобилна. Затворих прозореца, отворих пак от иконата за достъп и си беше мобилна версия.
Иначе и аз търсих най-долу за опция "мобилна версия"

# 12 089
Бубанка, по ваша воля присъствам в оная нежелана от мен тема, дали ще може по моя воля и с ваше съдействие да ме премахнете от там? Не е въпрос какво и как да направя, а въпрос на свободна воля? Или и това, тук няма значение? С чие право ме местите и после ме задължавате да им следя писанията? Вие сте пълен комунизъм, както беше казал някой нагоре. Има ли начин на управление, как да не бъда местена от тема в тема, с включено следене и куп условности после? И друго, искам да си изтрия коментара - не може!О тказвам се, за Бога, от този коментар. Завинаги! Мога да помоля Мис Бингли и тя да се откаже, и който трябва още Simple Smile Безумна е ситуацията. Моля за намеса, наистина, прилича на изтезание Simple Smile

хахаха, може да се рекламирате така - форум за изтезания Simple Smile - свобода на словото под условие; следите теми по усмотрение на модератор; трудно изключване; безброй рестартирания; безсрочност на забележките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт