Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 407
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 1 455
Получих съобщение на електронната поща с линк, че съм поискала смяна на забравена парола. Аз не съм искала такова, дори не помня от кога не бях влизала в профила си. Това означава ли, че недобросъвестно някой е искал да ми влезе в профила?

Най-вероятно да. Сменете паролата си по възможност с комбинация от главни и малки букви и цифри, която е трудна за налучване.

Здравейте, бих искала да проследя собствените си публикации в подфорум Нашите деца от 1-6 години. По статистика ми излизат 170 бр. от 2008 год. досега.
Има ли възможност това да стане някак по-бързо и наведнъж, а не да търся страница след страница сред публикациите ми?
Благодаря.

Съжалявам, но няма такава възможност .

# 1 456
Благодаря.

# 1 457
  • София
Получих съобщение на електронната поща с линк, че съм поискала смяна на забравена парола. Аз не съм искала такова, дори не помня от кога не бях влизала в профила си. Това означава ли, че недобросъвестно някой е искал да ми влезе в профила?

Най-вероятно да. Сменете паролата си по възможност с комбинация от главни и малки букви и цифри, която е трудна за налучване.

Скрит текст:
Здравейте, бих искала да проследя собствените си публикации в подфорум Нашите деца от 1-6 години. По статистика ми излизат 170 бр. от 2008 год. досега.
Има ли възможност това да стане някак по-бързо и наведнъж, а не да търся страница след страница сред публикациите ми?
Благодаря.

Бих добавила, да смените паролата и на E-mail си. Peace

# 1 458
  • София
Можете във въпросната група да търсите по ник.

# 1 459
Ан Мари, много благодаря  bouquet

# 1 460
Може ли да добавите едно н в заглавието? Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=879702.0;topicrefid=3

# 1 461
  • Телиш/Плевен
Всички постове на този потребител противоречат на правилата.

# 1 462
Здравейте, възможно ли е да бъдат слети тези две теми, тъй като говорим за едно и също и в двете:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=870102.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=795231.0;topicrefid=19

# 1 463
Благодаря.

Жалко. Мисля, че би била удобна възможността за сортиране на собствените публикации по групи.

# 1 464
Наистина няма възможност, опитах да търся в групата по ника си, но ми излязоха само отговори на други потребители, които са ме цитирали. Т.е ника ми е част от техен отговор, но съответно повечето ми публикации не бяха цитирани и не излязоха като резултат.
Пробвах по всякакви начини, но се наложи да търся тези 170 мнения страница по страница.

# 1 465
  • Куциндрел
Имам въпрос: Защо изтрихте новата кукундрелска тема в Потребителски групи?

# 1 466
Старата тема е на 46 стр., новата тема пуснете на 50 стр.

# 1 467
  • Куциндрел
Старата тема е на 46 стр., новата тема пуснете на 50 стр.
Страниците ли ще броим? Сега тази изтритата може ли да се възстанови от вас?
Мисля, че малко сте се престарали.

# 1 468
Да, правилата са за всички. Въпросната тема не е първата, изтрита по тази причина.
Може да се възстанови, но Вие или друг ще я пусне отново. Ако желаете, пишете лс на модератор, за да Ви изпрати текста на изтритата тема, когато №64 достигне 50 стр.

# 1 469
По какъв начин може да се пусне нова тема за квартал в "родители по градове" ?
Възможно е аз да съм толкоз задръстена, че да не съм натиснала правилният бутон "нова тема" ?
За София става въпрос, излиза ми съобщение " не си член на тази група" - че аз никога не съм била, но съм пускала тема там и нямах никакви проблеми.
"Станах" член на тази група, е надписа пак е същия...
И кво праим ся?  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт