Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 197
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 530
има ли в момента нещо,по което се работи? Имам бъг-известие за нов отговор,който не се изчиства,когато видя новия отговор. С уиндоус 8 съм на хром
------------------------------------------------------------
оправи се сега.

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 13:59 от Diana D

# 1 531
Здравейте! Как мога да публикувам теми и мнения като "Анонимен"?

# 1 532
Възможност за публикуване на теми като анонимен потребител няма.
При публикуване на пост, в полето за отговор кликвате върху "Допълнителни опции" и поставяте отметка върху "Публикувай като анонимен". Важи само за конкретния пост.

# 1 533
Здравейте, бихте ли ми обяснили как да вмъкна в поста си файл от компютъра. Благодаря!

# 1 534
Нямате такава възможност.
Качвате файла на избрано от Вас място в интернет и давате линк към него в поста си.
Ако става дума за снимка, тук имате подробни обяснения: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка

# 1 535
Честит рожден ден на бг-мамма! Пожелавам на екипа много здраве, успехи, да ставате все по - добри - за радост на потребителите! Grinning

# 1 536
  • ту тук, ту там
Защо напоследък много често ми излиза следното съобщение като се опитам да отворя сайта?

Invalid URL
The requested URL "/index.php?topic=840351.msg31961675;topicseen", is invalid.
Reference #9.14d3dd58.1447330312.6e974c8

Работя с мобилната версия.

# 1 537
LU4IQ, благодаря!  bouquet

elleni, това не се дължи на проблем със сайта, а на проблем с устройството/браузера или рутера/връзката. Не споменавате какво устройство/браузер ползвате, но при подобен проблем се препоръчва:

- изчистване на кеш и бисквитки
- рестарт на браузера
- рестарт на рутера

# 1 538
Честит Рожден на форума и от мен! newsm51

Търсих специална тема, но не открих, затова тук ще пожелая още дълги години да е жив и да бъде все така успешен и полезен за всички! bouquet
Здраве, щастие и късмет на тези, които го създадоха и го поддържат! bdbaloni

# 1 539
Благодаря, DeVa®, за прекрасните пожелания!

Ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=884488

# 1 540
  • ту тук, ту там
Благодаря, Mamma! Ще го имам предвид!
Всъщност странното е, че се случва само с форума!

Честит празник на Вас (личен), както и не екипа на сайта!

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 17:54 от elleni

# 1 541
Благодаря, Мамма, намерих я! bouquet

# 1 542
Пише на латиница и вероятно става въпрос за мултиакаунтинг:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=527382

# 1 543
  • София
За какво всъщност служи подфорум "Гинекологични и репродуктивни консултации" след като никой не консултира хората? Зарових се даже 2-3 страници назад  - 000 отговора!

# 1 544
За какво всъщност служи подфорум "Гинекологични и репродуктивни консултации" след като никой не консултира хората? Зарових се даже 2-3 страници назад  - 000 отговора!

Групата е платена/брандирана от Болница "Щерев".
Консултациите са прекратени от тяхна страна. Писали сме неколкократно. Преди около месец получихме уверение, че ще бъде отговорено на вече поставените въпроси, но за жалост това не се случва. Отново писахме и потърсихме съдействие от специалистите и преди седмица.
Тъй като групата е платена, не можем да я закрием едностранно.
Със сигурност ще бъде закрита или трансформирана, но е необходимо да изчакаме конкретно решение от страна на Болница "Щерев".

Общи условия

Активация на акаунт