Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 515
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 380
  • София
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=738945
Този профил - пише на лични съобщения текст, който явно е превод с Гугъл, регистриран преди ден, и който няма нищо общо с моите мнения. Моля, вземете мерки!

# 16 381
Каква е причината да са изтрити няколко мои поста в темата за рака и борбата с него?

# 16 382
Защо от днес новите теми не са ми с по-тъмен шрифт, както беше преди?

# 16 383
Mari_qana, благодарим за сигнала!

Каква е причината да са изтрити няколко мои поста в темата за рака и борбата с него?
Потребителят изтри въпроса си и всички свои публикации в темата, затова бяхме принудени да премахнем цялата дискусия.

Защо от днес новите теми не са ми с по-тъмен шрифт, както беше преди?
Всички ли не са или само тези, които вече сте отваряли?

# 16 384
Явно е било от компютъра. Всички теми бяха така сякаш съм ги отворила, а аз не съм.
Сега в къщи на лаптопа всичко е наред. Темите, които не съм отворила досега през деня са си с тъмен шрифт.

# 16 385
  • София
Това реклама ли е?

https://www.bg-mamma.com/?topic=1545292

# 16 386
Здравейте, може ли да бъде скрит мейла ми за потребители, нямам достъп до десктоп версия, а в мобилната не намирам подобна настройка?

# 16 387
Имейлът Ви е скрит.
Минавате от мобилната към пълната версия с бутона най-долу на страницата.

# 16 388
Имейлът Ви е скрит.
Минавате от мобилната към пълната версия с бутона най-долу на страницата.
А как се превключва обратно към мобилна? Аз натисках на пълна версии, но сега не може да се върне обратно добри и чрез браузера който си има такава вградена опция не може да го оправи

# 16 389
  • Сливен
Искам да попитам, за кой пореден път, в темата "Спойлери" ще се продължава това писане за "ЕРГЕНЪТ"? Виждам сред коментарите, как потребителите пишат че тук не е темата "ЕРГЕНЪТ" и подобни. Аз като попитах, защо продължават да обсъждат/пишат неща за  ЕРГЕНЪТ в темата "Спойлери" и че я превръщат в тема номер 2  за ЕРГЕНЪТ, а не където трябва, една потребителка ми отговори "Ами защото няма Спойлери".

# 16 390
Здрвейте,
Моля да уведомите lilyanaaa, че е запълнила лимита на ЛС.
Предварително благодаря.

# 16 391
  • Луната
Пуснах нова тема за Спойлери в реалити предавания
Може ли да заключите старата?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1539043
Благодаря!

# 16 392
Уведомена.
Заключена.

# 16 393
Омръзна ми от тоя бъг "вие сте автор на последното мнение в темата и не може да пишете ново". Ми не, вече от над два часа има и други мнения, т.е. не е въпрос на рефрешване и изчакване в рамките на няколко минути, което бих приела безропотно.
Бих казала, че се случва редовно от месеци, мисля, че съм повдигала темата и преди.

# 16 394
  • оттам, откъдето започва България
Знам, че е питано, но аз пак да попитам: Има ли възможност освен бутон "Полезно" да има бутон "Харесва ми".

Реално аз бутона "Полезно" в повечето случаи го ползвам за харесване, а когато ми се наложи да потърся нещо полезно, почти ми е невъзможно да го намеря, тъй като "полезните" постове май се изгубват в "харесаните".

Затова си мисля, че един бутон: "Харесва ми" ще бъде добро допълнение за нас четящите и понякога пишещи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт