Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 938
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 17 115
Не го знаех, не ми се беше случвало.

# 17 116
  • Далечният изток
Не става ли с ляв бутон върху екранното име, където му е поста, в ляво и в карето, което излиза най-горе в дясно, има иконка на плик, от там направо се влиза на лично съобщение?!

# 17 117
Не, и така пробвах.

# 17 118
Проблем са символите.
Уж го оправиха, но явно не съвсем.

Пробвах току що, успях без проблеми през мобилната версия. През пликчето, от профила, не пиша на ръка ника. Но аз чистя кеш всеки ден, ако има значение.

# 17 119
  • пустинята Гоби
И при мен се е случвало да става без да правя нищо, друг път при писане на лично на същия потребител - не мога да пратя съобщението.

# 17 120
Проблем са символите.
Уж го оправиха, но явно не съвсем.

Пробвах току що, успях без проблеми през мобилната версия. През пликчето, от профила, не пиша на ръка ника. Но аз чистя кеш всеки ден, ако има значение.
т е. Не е проблем в символите?

# 17 121
Пак опитах през пликчето , не става.Не става да отговоря на съобщение, не става да цитирам текста и да го върна полученото.Ще
опитам през пълната версия и ще добавя какво се случи.

# 17 122

Ако мислиш, че това не е проблем, така да е, госпожице/госпожо Няколко квадратчета. Simple Smile

# 17 123
Чистих кеш, в пълната версия съм и не става.

# 17 124
С това име съм отдавна.
Позволил ми е сайта да го създам и ползвам. Обикновено, когато има проблем с името директно не ти позволява да го създадеш.
Получавам съобщения на лични и до досега, включително днес.
Явно някои от вас не ми виждат името, а други да...

Ако мислиш, че това не е проблем, така да е, госпожице/госпожо Няколко квадратчета. Simple Smile

нищо не мисля, не ми е работа на мен. Други са компетентните по въпроса...

# 17 125
А ако пробваш ти да пишеш на ДХ3 и после тя да ти отговори?

# 17 126
Тя първа ми писа и така лъсна проблемът.
Не мога са ѝ отговоря по никой начин.

# 17 127
Аз писах на съфорумката с л.с. с молба, а тя ме уведоми в тема, че не може да ми отговори.

# 17 128
  • София
Проблема на името с фигурките идва от енкодинга.

# 17 129
  • пустинята Гоби
В символите е проблема, но защо някои могат да ти пращат, а други не е мистерия. Аз съм имала проблем при изпращане на съобщение на потребител с ник със символи. Но както вече писах, пращала съм му съобщения преди това безпроблемно. Не си пишем често, за да хвана кога се пращат съобщенията и кога не, но проблема е точно в символите. С друг не ми се е случвало никога, с този потребител - два пъти.

Общи условия

Активация на акаунт