Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 212
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 530
Намираш си коментарите и от функцията Информирай модератор пишеш кое искаш да бъде изтрито.
Благодаря ти много за бързия и точен отговор Flowers Tulip

# 19 531
На няколко пъти повдигам тук въпрос за това, че в темите с награди системно се включват профили, които участват единствено и само в темите с награди. Много вероятно е да става въпрос за мултиакаунтинг. Обаче никой от администраторите и модераторите не желае да разгледа този въпрос.
Някоя друга съфорумка беше забелязала около Коледа, че имаше изтеглен печеливш, който на практика с поста си не отговаряше на условията на съответната тема/игра. И какво от това? На рекламодателите не им пука.

Използването на повече от един потребителски профил е забранено и профили, които нарушават правилата на форума се ограничават и не печелят от темите с награди.

# 19 532
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ОК, благодаря за отговора Бубанка.
Но от темите с награди печелят и профили, които участват само и единствено в тези теми. Т.е. това са профили, които по никакъв начин не мога да асоциирам с нормален потребител на форума, който има отношение, отделя от времето, вниманието и знанията си в хилядите теми на форума, които не са обвързани с награди. Би ми допаднало повече и поне частично би удовлетворило чувството ми за справедливост, ако шансовете при теглене в игри с награди се обвържат с нововъведеното рейтингово ниво на потребителите. Може би няма да е лошо да се помисли нещо в тази посока.

# 19 533
По принцип за активни потребители е измислена “Лоялната програма”. Аз може да не искам да споделям мнения и опит, но да участвам в игрите. С какво нарушавам правилата?

# 19 534
Някои няма какво да кажат, просто четат. Защо да не участват в теми с игри? Форумът не е на определени потребители, че да се лишават други от свободен достъп до него.

# 19 535
Някои няма какво да кажат, просто четат. Защо да не участват в теми с игри? Форумът не е на определени потребители, че да се лишават други от свободен достъп до него.
Наивно е да смяташ, че във форум с всякаква тематика няма какво да кажат потребители, които единствена дейност е да участват в игри. Значи в темите с игри с награди(с различна тематика) има какво да кажат, но в другите теми - не. Laughing
В предложението няма забрана да четат и пишат във форума, а да не участват в игри, ако нямат заслуги във форума. Спокойно може да се сложи ограничение минимум ниво Бронз.

# 19 536
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Всъщност предложението ми не е да бъдат лишавани от участие подобни, за мен "кухи/празни" профили, а да се увеличат възможностите на тези, които активно участват в създаването на съдържанието във форума. Най-елементарното е това да се обвърже с рейтингите.
Тук си позволявам да поправя тези, които смятат, че това е едно и също с точките от Лоялната програма. Ами не, не е. Рейтингът си е рейтинг. А точки от Лоялната програма се печелят само при кампания с предизвикателства и печеленето им не зависи по никакъв начин от рейтинга на потребителя.

# 19 537
  • София
Спокойно може да се сложи ограничение минимум ниво Бронз.
Ще се почувствам дискриминирана. Smiley
Във форума съм от близо 20 г., мисля че все пак имам някакъв принос, но нивото ми е стартово. В игри участвам рядко, но все пак не съм съгласна да бъда ограничена точно по този признак.

И като стана дума за игри и рекламодатели - Великден мина, а аз още си очаквам подаръка от коледните късмети.

# 19 538
  • Берлин
А аз все още чакам решение на проблема с дребния шрифт...

# 19 539
Предвид огромното количество потребители, чиито принос е 100% спам, тези дето се ограничават само с теми за игри са направо златни.
А въпросните рейтинг и точки явно все още не работят както трябва, защото от както ги пуснаха рейтинга ми не е мръднал и милиметър. Не нивото, а самата скала под него. Нито точки някакви съм получавал. За същото пишат и много други потребители, та явно нещо не е наред.

Аз в игри не участвам, ама мисля, че спамът е предостатъчно и без още стимули за кухи мнения, каквито са всички описани до тук. То всъщност за приходите от реклама смисъла няма значение и кухите мнения и профили си имат същата стойност.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 02:15 от bboiko

# 19 540
Моля модератор да ми обясни какво нередно имаше в последната ми изтрита публикация в темата Войната в Украйна 3.
Цитирах Николай Азаров, бивш премиер на Украйна, участник в написването на Конституцията от 1996 г.
Публикувах интервюто му и си направих труда да преведа части от него.
Ако не слушаме хора като него, участници в събитията, предхождащи конфликта, то кого тогава?

Виждам, че са оставени еднотипни мнения, всички други (поне повечето) са изтрити.

# 19 541
Предвид огромното количество потребители, чиито принос е 100% спам, тези дето се ограничават само с теми за игри са направо златни.
А въпросните рейтинг и точки явно все още не работят както трябва, защото от както ги пуснаха рейтинга ми не е мръднал и милиметър. Не нивото, а самата скала под него. Нито точки някакви дъм получавал. За същото пишат и много други потребители, та явно нещо не е наред.

Аз в игри не участвам, ама мисля, че спамът е предостатъчно и без още стимули за кухи мнения, каквито са всички описани до тук. То всъщност за приходите от реклама смисъла няма значение и кухите мнения и профили си имат същата стойност.
Спамърите затова не повишават ниво, защото мненията им не са полезни.
Рейтинг системата работи, щом при мен се движи. Може би трябва да помислиш за мненията си до колко са полезни. За същият "проблем" пишат потребилите, които не знаят как работи рейтинг системата и че писането на много мнения не означава полезност(водещ фактор за повишаване на нивото).

# 19 542

Аз мисля че се визира следното - регистрирам се днес, имам три мнения, и трите в теми за игри.
Например този профил е така - https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=779320;sa=summary
Ясно е, че този човек се е регистрирал на 24.04.2025г само и единствено за да напише на 25.04. мнения само в теми с награди.
Не казвам нищо, просто казвам че да, набива се на очи и прави впечатление, определено!

# 19 543
Да и аз забелязвам това. Но няма да се оправи, защото тези участници макар и за игри генерират трафик, а това е нужно за рекламите.

# 19 544
Същото е и при искането на кодове...
напр. https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=769524

Общи условия

Активация на акаунт