Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 597
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 210
  • София
От доста време се каня да питам, но все отлагам защото си мисля че е бъг, който ще се оправи от само себе си във времето, но сега ми попадна темата и ще се възползвам.
Защо имам едно известие в повече?
Скрит текст:
Независимо дали темите са 15, 2, една или е нито една - винаги имам едно известие в повече.
Разбира се чистила съм кеш на браузъра многократно и е най-новата версия... току-що проверих и с друг браузър, положението е същото.  Thinking

# 211
Защото някой е редактирал мнението си някъде в темите,за които имаш известия.
Цъкни си горе вдясно името---известия---някъде в списъка има НОВО,натискаш го и готово.

# 212
Грешка 500 в 11:44 до 11:50.

# 213
  • ту тук, ту там
А при мен грешка 404!

# 214
Грешка 500 няколко пъти от 10.00 до 12.20
Много бавно зарежда и на моменти постовете на страницата се припокриват.
Трудно се влиза и публикува.

# 215
  • София
Цъкни си горе вдясно името---известия---някъде в списъка има НОВО,натискаш го и готово.
Благодаря за съвета, но за съжаление не стана.

# 216
Благодаря за съвета, но за съжаление не стана.

През профила си влез,а не от знаменцето.

# 217
mimeime, имате 7 страници със следени теми. Вашето "ново" е там: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=50635;sa=notification

# 218
В мобилното приложение, съобщението за ново лично съобщение изскача непрекъснато, независимо, че съобщението е прочетено отдавна. При всяко зареждане на страницата, ня нова страница в тема и т.н. изскача.

# 219
В мобилното приложение, съобщението за ново лично съобщение изскача непрекъснато, независимо, че съобщението е прочетено отдавна. При всяко зареждане на страницата, ня нова страница в тема и т.н. изскача.

И при мен.

# 220
  • София
Бубче и bubanka, направих го точно така - през профила (от падащото меню) и си прегледах всички страници с теми, за съжаление обаче, без желания резултат... нищо де, не е болка за умиране  Peace

Edit: Ууупс, явно съм спинкала, докато съм го правила, защото излишното известие, се оказа че наистина е ново  Peace Благодаря за помощта, момичета!

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 15:49 от mimeime

# 221
Редно ли е съфорумки да общуват по този начин?
Обиди, заплахи..... Rolling Eyes
Отново моля администраторите и модераторите да се намесят!

Ей, .... ! До сега не ми се беше случвало във виртуала, но ако те видя на живо, като нищо ще те лиша от възможността да се изказваш повече по какъвто и да е начин! Малоумница!

# 222
Редно ли е съфорумки да общуват по този начин?
Обиди, заплахи..... Rolling Eyes
Отново моля администраторите и модераторите да се намесят!

Ей, .... ! До сега не ми се беше случвало във виртуала, но ако те видя на живо, като нищо ще те лиша от възможността да се изказваш повече по какъвто и да е начин! Малоумница!

Да, аз също моля за намеса, обидите на въпросната потребителка минаха отдавна всякакви граници. Naughty

# 223
# 224
  • гр. София
Как да изпратя ЛС до повече хора?
Когато направя както е указано: т.е. в полето за копие напиша имената така "name1, name2", дава съобщение, че няма такъв потребител. Когато всяко име оградя в кавички, дава съобщение, че не мога да пиша до повече от трима човека.

Общи условия

Активация на акаунт