Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 777
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 270
И аз искам да благодаря че Маркирай прочетено е преместен най- отдолу в мобилната версия.
Благодаря и аз,но искам и бутон за"отиди най-горе"и за мобилната версия. Че голямо скролване пада.
и аз Peace
Искам и опция да можем да пускаме Нова тема като Анонимен, не само да пускаме постове анонимно. Модераторите знаят под ника Анонимен кои се крият. Ако има пързалки ще трият.

# 271
Здравейте, искам да разбера нещо. Преди ден пуснах мнение в темата с хартиените мебели. Самия пост даваше представа какви мебели съм правил аз. Беше пояснено, че не се произвеждат в момента и бях готов да помогна на някой, ако има желание с информация. Това беше изтрито. Четох правилата и наистина не разбирам каква е причината за премахване на моя пост.

# 272
Аз пак да кажа, че маркирай непрочетено не работи при мен.

# 273
Изчезнал (изтрит?) ми е абсолютно безобиден пост със стандартно съдържание - мнение (без линкове, без картинки, без обиди или груби сравнения и т.н.) в темата "щяхте ли да станете родители по-рано" в подфорум "Семейни отношения".
Нямаше и да разбера, защото не се връщам да си чета старите постове, но забелязах, че от днес темата не ми излиза в "Отговори", въпреки че такива има, и се разрових за причината.

Интересно ми е, поради каква причина мнението ми го няма, тъй като не съдържа никакви спорни елементи, които евентуално да бъдат обект на модераторска намеса.
Моля въпросът ми да не се приема  като оспорване или искане на обяснение от страна на модераторите, далеч съм от мисълта че имам право да държа сметка за действията им. Приемете го като чисто любопитство.

Бих искала да попитам защо само моето мнение в тази тема е изтрито, а други, аналогични на "запис" като второто и третото са оставени? Просто за информация питам ... ?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=845659.0

Мои постове вчера също бяха изтрити. В същото време стоят абсолютно паразитни такива, нямащи нищо общо с темата. Аз пък искам обяснение!
Самозабравяте се, "дами"! Много насериозно сте се взели

# 274
Да, аз също съм любопитна за този двоен-троен и N-ти стандарт и очаквам отговор.
Или правилата са според конкретния потребител!?

# 275
Бих искала да попитам защо само моето мнение в тази тема е изтрито, а други, аналогични на "запис" като второто и третото са оставени? Просто за информация питам ... ?
Изтрито е, защото е "запис". Има варианти да се следи дадена тема и без излишни публикации от този тип. Ако сте забелязали и други такива, независимо дали в тази тема или в друга, моля, използвайте функцията за информиране на модераторите.

Искам и опция да можем да пускаме Нова тема като Анонимен, не само да пускаме постове анонимно.
Не се предвижда такава опция. Публикуването в дадена група е разрешено за членове на групата, "анонимен" няма как да бъде асоцииран с група.

Преди ден пуснах мнение в темата с хартиените мебели. Самия пост даваше представа какви мебели съм правил аз. Беше пояснено, че не се произвеждат в момента и бях готов да помогна на някой, ако има желание с информация. Това беше изтрито. Четох правилата и наистина не разбирам каква е причината за премахване на моя пост.

Скрит текст:
"...разгледайте ако искате тази страничка. За съжаление за момента не ги правим. Но са интересни и се надявам скоро да започнем отново."
Публикацията Ви е приета като реклама и докладвана от потребителите като такава (с право), като действията на модераторите е напълно съобразено с правилата (т.7).

Мои постове вчера също бяха изтрити. В същото време стоят абсолютно паразитни такива, нямащи нищо общо с темата. Аз пък искам обяснение!
Самозабравяте се, "дами"! Много насериозно сте се взели
Изтритите Ви публикации от вчера са две:
1. Отивам да се запиша в новата тема
2. Доживях да се "записвам" без да казвам нищо

Абсолютно излишни, празни от смисъл публикации с цел следене на дадена тема. Правилата не са от вчера. Има достатъчно начини за следене на дадена тема без пълненето на темите с подобни празни постинги. Изтрих и още две Ваши публикации от вчера, редактирани от Вас и оставени празни с по една точка.

Аз пак да кажа, че маркирай непрочетено не работи при мен.
Ще прегледаме функцията.

# 276
Изтрито е, защото е "запис". Има варианти да се следи дадена тема и без излишни публикации от този тип. Ако сте забелязали и други такива, независимо дали в тази тема или в друга, моля, използвайте функцията за информиране на модераторите.

ОК, значи самата дума "запис" е проблемната. А постове, които по смисъл означават "запис", без да съдържат думата "запис" - не са проблем и не се трият.
Благодаря за разяснението на стандарта.

# 277
Явно има нужда от допълнително разяснение.
На нас (модератори и администратори) не ни пречат подобни "записи".
Пречат на останалите потребители, които следят темите и ползват функциите за следенето им.
Те получават излишни мейли и известия, влизат в темата да прочетат мнение и се натъкват на гол "запис". Нямаме функция ние да следим "записите" - докладват се и съответно модераторите реагират.

# 278
Аха, прекрасно, така беше - част от поста. Сега защо не изтриете празните постове?
И защо не триете всички, в които част от поста е "запис", "благодаря", "да не ви изпусна" и т.н. и т.н.

А има ли вероятност потребител да има модераторски права, без това да е отразено като "титла" - прекалено много е осведомен един от почетните ви членове, затова питам

# 279
Темата приключва с линка към новата.
Първата Ви изтрита публикация е след това и със следното съдържание.

Скрит текст:
E нали знаеш за кога  ooooh! Сега не ми казвай, че много съм се мотала. Отивам да се впиша в новата тема
Втората изтрита публикация е в новата тема и съдържа емотикон и запис.

Не виждам превишаване на правата на модератора.

# 280
... Не виждам превишаване на правата на модератора.
Друго попитах - може ли някой да е модератор и останалите да не разбират за това, защото няма титла "падуан" (или каквато друга още беше там)

За останалото - знам какво пишеше в поста ми, все пак аз съм го писала. Разбрах и за нервните потребителки, на които пречат само моите постове, пък били те и само 2 "кухи" от всички 1600+. Преставам да (си) задавам въпроси по темата.  

# 281
Друго попитах - може ли някой да е модератор и останалите да не разбират за това, защото няма титла "падуан" (или каквато друга още беше там)

Всички модератори са отбелязани със съответния ранг.
Има и конкретна тема тук, в група Правила, в която са указани.

# 282
T. e. отговорът, който не написахте е "Не. Не е възможно".
Благодаря.

# 283
Ясно написах, че ВСИЧКИ модератори са отбелязани със съответния ранг.
Ще го напиша по друг начин и се надявам, че няма да може да го интерпретирате погрешно, въпреки видното желание за това: НЕ, НЯМА модератор, без той да е отбелязан като такъв със съответния ранг.

# 284
Мама, защо е изтрит поста с разказа на Людмила в темата за Чернобил?

Общи условия

Активация на акаунт