Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 748
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Има го на 6-та страница.
Не виждам основателна причина да се публикува повторно.

# 286
Благодаря, Тати  Peace

# 287
  • София
Не искам да обидя никого, но по-безсмислен и тъп разговор с хора които не четат, но имат мнение и дават съвети, не съм провеждала. Ще помоля, ако сметнете за нужно да минете с метлата  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774365.msg30805813#msg30805813

edit Колкото и да не искам, нещата излизат от контрол, моля за съдействие!
Скрит текст:
Не искам да участвам в това.

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 22:15 от mimeime

# 288
  • Sofia
Не искам да обидя никого...
Но го направихте.
Една добра идея е да си спестите квалификациите към другите потребители ако искате да получите адекватно отношение.
Почистих темата.

# 289
  • София
При вход в сайта от компютър, на който не съм задала да помни паролата, ми излезе следното съобщение

An ERROR has occured with the CAPTCHA garbage collection!
Please notify the webmaster.

# 290
  • София
Благодаря, Tatti! Именно затова помолих Peace

# 291
  • Sofia
При вход в сайта от компютър, на който не съм задала да помни паролата, ми излезе следното съобщение

An ERROR has occured with the CAPTCHA garbage collection!
Please notify the webmaster.

Изтрийте си кеша и ще се оправи.

# 292
Здравейте,

Пиша дипломна работа и пуснах анкета, за която помолих който има желание и 5 минути да попълни. Темата ми изчезна след няма и 5 минути. Има ли как да я пусна отново и къде трябва да го направя, за да не ми бъде изтрита?
Анкетата е за нагласите на потребителите към задължителните ваксинации и беше пусната в "Детско здраве".

Благодаря.

# 293
  • Sofia
Здравейте,
Елементарната етика изисква когато възнамерявате да се възползвате от аудиторията на определено място да се запознаете с правилата и условията за ползването му.
Освен всичко друго, това са условия, с чието спазване сте се съгласили изрично при регистрацията си тук.
Изрично е записано
Цитат
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.

Отделно, че точно по интересуващия Ви въпрос има толкова изписано в темите, че изчитането му ще Ви даде предостатъчно информация за няколко дипломни работи.

# 294
Чета с пълни сили. За съжаление точно защото информацията е толкова много, има нужда от по-бързо систематизиране и кристализиране на основните нагласи. Те всъщност са повече от очевидни, но за съжаление няма как да кажа на комисията "Идете и почетете, изписано е достатъчно" Simple Smile

Проучването ми е изцяло некомерсиално.

С кой трябва да се свържа по-точно, ако все пак има някаква възможност да се реализира?

# 295
  • Sofia
Свързахте се вече Simple Smile
Вижте си личните съобщения.

# 296
  • София
Здравейте!
При опит да редактирам личните данни в профила си, забелязах че е вписан стар адрес на електронна поща. Въведох новият адрес и излезе съобщение, че вече има регистриран потребител с такъв електронен адрес, а не помня аз да съм го правила, макар че е възможно все пак. Има ли възможност да въведа новият си адрес в профила от който пиша?

# 297
За целта ще е нужно да се изтрие другия профил. Моля, пишете ми на мейла (видим е в профила ми), като укажете в писмото потребителското си име, настоящия адрес и адреса, с който искате да го смените.

# 298
# 299
  • Испания
Някакво същество се вихри днес във форума и пуска тема след тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=846489.new#new

Лиляна е сложила линк с постовете на същия/същата.

Общи условия

Активация на акаунт