новата версия както е разбираемо за едни е удобна, за други просто неприлично обременяваща в много случаи с всички тези ограничения и непонятно защо НЕРАБОТЕЩИ БУТОНИ . Те просто изнервят!
Според мен форума трябва да бъде място за приятно прекарани минути. Общуването в различните теми да носи удовлетворение, а не да се чуди човек ЗАЩО И КАК!!! И много пъти губене на време, което от своя страна кара много хора просто да не влизат.
Аз бих искала да помоля да обърнете особено внимание на бутона за следене - ТОЙ според моите скромни няколко седмични опити не работи.
На мен не ми е необходимо напомняне "за вашето участие........" в тема, в която не съм влизала от години ИЛИ просто не ми е приятно или не виждам смисъл да я посещавам.
Защо трябва някой или нещо непрекъснато да ми напомня къде и как? Смятам че тук всички сме интилегентни хора и сами знаеме къде и какво да посещаваме.
Бутона за редакция - не е ли много по-добре да работи няколко дни (7-10) или да няма ограничение? Защо трябва да се налага да се сезира модератор - ТОЙ да помага?
Бутона за изтриване - той също създава много проблеми?
** ЗА МЕН - има обаче едно много добро и положително нещо. Това, че снимки могат да се качват направо от компютъра, без да се минава през разни допълнителни сайтове. Които от своя страна работят когато им хрумне.
Поздравления за тази нова опция!
Моите уважения към всички вас.