Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 744
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 545
Уважаеми модератори и администратори,
новата версия както е разбираемо за едни е удобна, за други просто неприлично обременяваща в много случаи с всички тези ограничения и непонятно защо  НЕРАБОТЕЩИ БУТОНИ . Те  просто изнервят!
Според мен форума трябва да бъде място за приятно прекарани минути. Общуването в различните теми да носи удовлетворение, а не да се чуди човек ЗАЩО И КАК!!! И много пъти губене на време, което от своя страна кара много хора просто да не влизат.
Аз бих искала да помоля да обърнете особено внимание на бутона за следене - ТОЙ според моите скромни няколко седмични опити не работи.
На мен не ми е необходимо напомняне "за вашето участие........" в тема, в която не съм влизала от години ИЛИ просто не ми е приятно или не виждам смисъл да я посещавам.
Защо трябва някой или нещо непрекъснато да ми напомня къде и как? Смятам че тук всички сме интилегентни хора и сами знаеме къде и какво да посещаваме.
Бутона за редакция - не е ли много по-добре да работи няколко дни (7-10) или да няма ограничение? Защо трябва да се налага да се сезира модератор - ТОЙ да помага?
Бутона за изтриване -  той също създава много проблеми?
** ЗА МЕН - има обаче едно много добро и положително нещо. Това, че снимки могат да се качват направо от компютъра, без да се минава през разни допълнителни сайтове. Които от своя страна работят когато им хрумне.
Поздравления за тази нова опция!
Моите уважения към всички вас.

# 4 546
Върху новата версия все още се работи и не е в окончателния си вид. Проблемите, които затормозяват използването на форума, ще бъдат коригирани и/или отстранени.
Темата, в която се обсъжда обновения вид на форума, е тази:
BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности
Как да спрете следенето на теми, които вече не представляват интерес за Вас - заповядайте.
Отговорът на Мамма по отношение редактирането и изтриването на постове от потребители, е на предишната страница- заповядайте.

# 4 547
Въпреки многократното напомняне, че обсъждането на новата версия става в другата тема, пак ще си задам въпроса тук, защото там никой от модераторите и администраторите не отговаря.

bubanka, моля да кажете ще промените ли цветовата схема в новата версия да бъде същата като тази в старата? За мен, а както се оказва и за повечето потребители този бял фон с черни букви е адски затормозяващ, дразнещ очите и предизвикващ желание да се спре четенето.

# 4 548
На този въпрос е отговорено в другата тема.
Цветовата схема няма да е същата като в старата версия, но ще бъде създадена алтернативна цветова схема.
Както неколкократно писах в другата тема - тя се следи от всички членове на екипа. Всички коментари от нея, както и от формата за обратна връзка, се вземат предвид, анализират се, задачите се приоритизират за изпълнение.
Моля тази тема да остане за текущи въпроси към модераторите и администраторите. Разбира се, в това число и конкретни въпроси, свързани с работата и ползването на дадени функционалности както в старата, така и в новата версия. Но, моля, коментарите по отношение на наличие/липса на определени функционалности и дизайн на новата версия, пишете в другата тема, където ще бъдат прочетени от всички членове на продуктовия екип.
Благодаря!

# 4 549
  • София

Аз пък точно затова влезнах тук за да попитам, не е ли крайно време тая тема да я затворите? Каквото имаше да се казва по новата версия се каза.

# 4 550
Аз пък точно затова влезнах тук за да попитам, не е ли крайно време тая тема да я затворите? Каквото имаше да се казва по новата версия се каза.
Все още не са изчистени всички бъгове, в темата се получават сигнали от потребителите и екипът работи по тях.
Освен това хората, които не могат да се ориентират относно определени функции получават насоки и помощ от модераторите или други потребители.

# 4 551
Нали чакаме новата мобилна версия (и подобрената пълна). Сигурна съм, че ще има какво да обсъждаме по тях!

# 4 552
  • Gorni Bogrov
От няколко дни не получавам никакви известия  по темите за който съм абонирана.Някакви идей  от какво може да е?

# 4 553
Някой от екипа може ли да ми смени потребителското име?

# 4 554
  • София
Потребителското име не се сменя. Може само екранното, а него си го сменяш сам от профила.

# 4 555
  • в сърцето на един мъж...
От няколко дни не получавам никакви известия  по темите за който съм абонирана.Някакви идей  от какво може да е?

И при мен така - преминах на старата - същата работа. Не изпраща известия в нито една тема, независимо дали съм писала сега или преди два дни.

# 4 556
Може ли някой да обясни как се изпраща лично съобщение в мобилната версия?

# 4 557
От няколко дни не получавам никакви известия  по темите за който съм абонирана.Някакви идей  от какво може да е?
Известия по мейл или на място тук в сайта не получавате?
Ако става въпрос за мейл, то имайте предвид, че в настройките Ви е указано "Да се изпращат известия само за първия непрочетен отговор в тема", тоест се изпраща само един мейл, дори да има повече нови отговори в темата. Ще получите ново известие чак след като прочетете темата.
Ако не получавате никакви съобщения, проверете дали не са отишли в спам папката на пощата, която ползвате.
Имате включено известяване за над 1000 теми и 32 групи и обемът на известията може да е надвишил спам-лимита на Вашата пощенска услуга. Може да погледнете и ревизирате Вашия списък на следени теми и да премахнате от там част от темите, ако вече не представляват интерес за Вас - www.bg-mamma.com/?action=profile;sa=myChoice;a=followingTopics

Може ли някой да обясни как се изпраща лично съобщение в мобилната версия?
Личните съобщения в новата версия все още са в процес на разработка. Може да използвате функцията за лични съобщения през старата версия - http://oldm.bg-mamma.com/?action=pm

# 4 558
  • в сърцето на един мъж...
Аз лично не получавам никакви, на пощата, не ги праща и в спама. Не праща никакви. А не съм се отписала от теми. Имам 10 теми максимум за които съм абонирана, но не получавам за нито една.

# 4 559
Ако не се ориентирате добре в новата версия, погледнете следените от Вас теми в старата.
http://old.bg-mamma.com/?action=profile;sa=notification
Следите двадесет и пет страници с теми.
Мамма има предвид, че можете да намалите техния брой в профила си.

Общи условия

Активация на акаунт