Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 566
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 415
В момента пак имам проблем със старата версия.

Всъщност, откъде сте сигурни, че при много повече е работело нормално, нали само 2% сме били тези, които ползваме старата версия? Ако ползвах новата, нямаше въобще да забележа, че има проблем и щях да съм към "много повечето", на които им работи нормално и не биват обвинявани в калпав нет.

# 5 416
и при мен се оправи, но изпадам в ужас, че един ден ще останем само на новата версия
така ме заболя глава от нея, ужасно неприветлива за очите Tired, да не говорим за другото ooooh!
................
преди малко прочетох във форума в който пиша, че и други ги заболяват очите след 10 минутно четене в новата версия ooooh!
не знам какво целят/от БГ-Мамма/, но резултата ще е само по малко потребители, сигурна съм!!!
никой не би си причинил физически дискомфорт, колкото и да е интересен сайта Peace

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 18:48 от Airra

# 5 417
Снощи, но по - късно бгмамма се счупи. Оправи ли я някой, сама ли се оправи - никой нищо не каза. Днес отново - от около два часа изгледът ѝ е същия като снощи. Причината не е нито в интернет доставчиците, нито в браузърите - всякакви други страници - и български и чужди се зареждат нормално.

# 5 418
Ако нещо се е скапало, защо при мен няма проблем - и от домашния, и от служебния, и от мобилния?
Щото си спИцИЯлна... Grin

# 5 419
  • Куциндрел
Не би ли трябвало, ако проблема е от доставчика, то ток да е и с двете версии, както и с други сайтове?

# 5 420
Не, това е заговор на интернет доставчиците само към нехаресващите новата версия.

# 5 421
  • Sofia
Има проблем със зареждането на един от файловете, отговорни за форматирането при старата версия. Не при всички се проявява. Предадено е на техническия екип.

# 5 422
Това е добро
Скрит текст:

# 5 423
  • София
Тогава постовете в Клюкарника не се отчитаха като бройка.

# 5 424
Каква е тази тема в Бебета? Rolling Eyes

# 5 425
  • Sofia
Беше. Две дечица явно скучаеха.

# 5 426
Защо някои от емотиконите не могат да се зареждат? Disappointed
Случайно или има техн. проблем? Worried
И защо е трудно оцветяването на думи?
Налага ми се да копирам кода и да го поставям пред и зад думата. Rage

# 5 427
# 5 428
Ако посочите точно мнение, ще мога да отговоря съвсем конкретно
Примерно си сменя подписа с фразата "Няма да ни заместите!". Чашата с мляко виждам, че отцеля доста дълго време.
Нещо по въпроса? Достатъчно време мина за да съгласувате с юристите.

# 5 429
  • София
Получава се дублиране на темите – http://www.bg-mamma.com/?topic=1011197 и http://bg-mam.ma/p/1010200/36042200

Общи условия

Активация на акаунт