Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 840
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 6 345
Как през мобилната версия да пусна анкета към нова тема?

# 6 346
Тъп сигурно въпрос. Но мобилната може ли да се изтегли от  някъде? За пръв път я ползвам през гугъл, ако може да се изтегли да я тегля.

# 6 347
Ако питаш дали има приложение, няма такова. Ползваш я през браузър на мобилно устройство само.

# 6 348
# 6 349
Благодаря за сигнала!

# 6 350
  • Euskal Herria
Тази вечер, когато получа известие за нови отговори в "Да се оплачем", зарежда не последните (нови) постове, а първия пост в страницата. Трябва да скролна, за да видя новото.

# 6 351
Мога ли през мобилната версия да видя мненията, които съм отбелязала като полезни? Потърсих, но не видях такава възможност.

# 6 352
Тази вечер, когато получа известие за нови отговори в "Да се оплачем", зарежда не последните (нови) постове, а първия пост в страницата. Трябва да скролна, за да видя новото.
Продължава ли и в момента да е така?

# 6 353
И при мен беше така, но се оправи преди 20- на минути.

# 6 354
  • Euskal Herria
Вече е наред, отваря се точно на новите постове.

# 6 355
Здравйте, пиша тук, защото не знам към кого да се обърна. На профлът ми има наложена забрана. Излиза ми следния текст : We are sorry, but it seems like you are trying to use wide-open public proxy server and/or temporary mail. If you are not spammer, abuser, ban avoider or similar, please excuse us - this is done to prevent spamming and abusing the bg-mamma's forums.

Проблема възникна току-що, ползвайки програма VPN, тъй като съм в Турция и това е единствената ми опция за отваряне на някой сайтове.
Това ли е причината за забраната? И ако да, до кога ще е активна?

# 6 356
Здравейте,
Посочената забрана не е персонална към Вас/Вашия профил, а е наложена върху компрометирани мрежи и IP адреси, които фигурират в световни черни списъци и чрез които са извършвани множество недобросъвестни действия, в т.ч. и атаки срещу сайта ни. Забраната не е временна и няма възможност да бъде редактирана/деактивирана.
Виждам, че без VPN успявате да се логнете и да публикувате от Турция - това е вариантът да ползвате сайта. Явно VPN връзката ползва някой от адресите, които попадат в обхвата на черните списъци и мрежи.

# 6 357
Мога ли през мобилната версия да видя мненията, които съм отбелязала като полезни? Потърсих, но не видях такава възможност.
Да се самоцитирам и ако това не е правилната тема, в която бих получила отговор, моля да ме насочите към такава.

# 6 358
  • Sofia
Не, през мобилната не може.

# 6 359
Не, през мобилната не може.
Благодаря за отговора Flowers Hibiscus Значи не е вината в мен и се надявам да го добавят като опция и там.

Общи условия

Активация на акаунт