Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 651
  • 19 781
  •   4
Отговори
# 6 330
  • София
Искам да си променя паролата, но не си спомням настоящата.
Какво да направя?
Щом влизаш с настоящата, явно ти е запазена в браузъра. Намери я в настройки >  запазени пароли.
Благодаря, но в настройки нямам запазени пароли. Имам само емейл адрес, който се вижда.

# 6 331
  • София
Скрит текст:
И говорейки за това, имам въпрос. Има ли място в новата версия, където човек може да види къде му е качен аватара?
Скрит текст:
Аз не успях да намеря. Аз сменям своя рядко и честно не помня къде го слагам, вчера трябваше да мина на старата версия за да видя къде е и да проверя дали проблема е в сайта. Това вече е дразнещо.
Общо взето малкото пъти, в които съм използвала старата версия, е за да блокирам някои отблъскващи аватари, защото новата вече не ги третира като картинки (или поне не дава обичайните опции за картинки когато кликнеш с десен бутон, не знам как да го обясня).
И дори да ви се стори като каприз - може би някаква опция да скриеш аватар, който ти е неприятно да виждаш, би била полезна..
Няма такава опция. Но има друг начин:
 кликни върху аватара и избери инспектиране
ще видиш адреса на изображението и можеш да го отвориш в нов таб
________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

Има и разширение за браузъра, което показва адресите на всички изображения от дадена страница
Скрит текст:

Нямаш представа колко си ми полезна Heart Eyes  (И е удивително колко нови неща научава човек в опита си да се справи с един форум Simple Smile .. което не е задължително лошо)
Как се казва приложението?
Разширението е - img2tab

За Хром е на този адрес ЛИНК , но предполагам, че го има и за другите браузъри

кликваш някъде на страницата и виж на картинката, как да го отвориш
____________________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________

# 6 332
  • София

Благодаря, но в настройки нямам запазени пароли. Имам само емейл адрес, който се вижда.
отстрани трябва да имаш опция с която да се покаже паролата, виж как е в ХРОМ
кликваш на оченцето

# 6 333
  • Шотландия
Бях решила да ползвам старата версия, докато съществува, защото новата много ме отчайва. Сега реших да ползвам новата, белким свикна - ами като скролвам и има картинка, тя няколко секунди е мътна, след което се "избистря".  Така ли трябва да е или има някакъв номер, който не знам? Гледам през Google Chrome.

# 6 334
  • София

отстрани трябва да имаш опция с която да се покаже паролата, виж как е в ХРОМ
кликваш на оченцето

Mного, много благодаря! Heart HeartHeart Стана!
От вълнение не съм публикувала и поста си.Mask

# 6 335
  • София
Бях решила да ползвам старата версия, докато съществува, защото новата много ме отчайва. Сега реших да ползвам новата, белким свикна - ами като скролвам и има картинка, тя няколко секунди е мътна, след което се "избистря".  Така ли трябва да е или има някакъв номер, който не знам? Гледам през Google Chrome.
Проблемът не е във вас. Така е. И не е проблем.

# 6 336
  • Sofia
AnMary, в какъв смисъл "не е проблем"? За мен е проблем, а доколкото виждам – и за други.

Така ли се планира да остане? Rolling Eyes

# 6 337
  • Испания
Преди време Татти обясни:

Цитат
Не е дефект.
Целта е да не подскача страницата, спестява трафик и време за зареждане.
Като има много и големи снимки, страницата се зареждаше бавно, като при зареждането на всяка следваща снимка избутваше съдържанието.
Сега изначално се зареждат всички снимки с реалния размер но с много малка резолюция.
При четене, щом попадане снимката в полето на екрана, тогава се избистря и зарежда качествено.
Реално страницата няма да се зареди напълно с всички снимки, освен ако не скролнете до тях.

# 6 338
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да, и чакам по 30 секунди на всяка снимка да се избистри, че да видя за какво става въпрос.  Crossing Arms  Не ме устройва.

# 6 339
Чак пък 30 секунди не е. Снимката се избистря за около 2-3-4 секунди.

# 6 340
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
При Вас може да са 3-4 секунди, но при мен не. Чакала съм и по около минута.

# 6 341
  • Козлодуй
Според мен избистрянето на снимката зависи и от бързината на компютъра при мен на настолния компютър не го забелязвам, а на нетбука трае дълго направо мога да си изпия кафето докато чакам снимката Simple Smile

# 6 342
# 6 343
Благодаря!

# 6 344
  • София
Е, моля, но доста линкове ще имаш да триеш като гледам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт