Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 677
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 6 315
Благодаря, Бубанка! Да се надявам да проработи отново tinypic.com.

# 6 316
  • addicted
И говорейки за това, имам въпрос. Има ли място в новата версия, където човек може да види къде му е качен аватара? Аз не успях да намеря. Аз сменям своя рядко и честно не помня къде го слагам, вчера трябваше да мина на старата версия за да видя къде е и да проверя дали проблема е в сайта. Това вече е дразнещо.
Общо взето малкото пъти, в които съм използвала старата версия, е за да блокирам някои отблъскващи аватари, защото новата вече не ги третира като картинки (или поне не дава обичайните опции за картинки когато кликнеш с десен бутон, не знам как да го обясня).
И дори да ви се стори като каприз - може би някаква опция да скриеш аватар, който ти е неприятно да виждаш, би била полезна..

# 6 317
  • София
Темата за свекървите съвсем се отплесна. Може ли някой да я погледне?

# 6 318
Днес сайта е отврат. Постоянно забива и излиза 408 Request Timeout.

# 6 319
Някакво развитие по проблема с качване на снимки от телефона, има ли?

# 6 320
Свалих си на телефона и Мозила. Когато искам да кача снимки, влизам през нея, иначе си ползвам хром. Joy

# 6 321
Ще пробвам така и аз. Дано се справя..

# 6 322
  • София
И говорейки за това, имам въпрос. Има ли място в новата версия, където човек може да види къде му е качен аватара?
Скрит текст:
Аз не успях да намеря. Аз сменям своя рядко и честно не помня къде го слагам, вчера трябваше да мина на старата версия за да видя къде е и да проверя дали проблема е в сайта. Това вече е дразнещо.
Общо взето малкото пъти, в които съм използвала старата версия, е за да блокирам някои отблъскващи аватари, защото новата вече не ги третира като картинки (или поне не дава обичайните опции за картинки когато кликнеш с десен бутон, не знам как да го обясня).
И дори да ви се стори като каприз - може би някаква опция да скриеш аватар, който ти е неприятно да виждаш, би била полезна..
Няма такава опция. Но има друг начин:
 кликни върху аватара и избери инспектиране
ще видиш адреса на изображението и можеш да го отвориш в нов таб
________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

Има и разширение за браузъра, което показва адресите на всички изображения от дадена страница
Скрит текст:

# 6 323
Малко помощ!
Писала съм в някоя тема и сега получавам известия от всеки, който е писал в нея. Как да деактивирам това, защото като вляза и постоянно виждам тази червена точица и си мисля, че някой ми е писал по темата, а то е по друга тема и се дразня малко или много(ама това зависи от настроението ми).

# 6 324
Малко помощ!
Писала съм в някоя тема и сега получавам известия от всеки, който е писал в нея. Как да деактивирам това, защото като вляза и постоянно виждам тази червена точица и си мисля, че някой ми е писал по темата, а то е по друга тема и се дразня малко или много(ама това зависи от настроението ми).
Заповядайте:
За теми, които не сте отбелязали за следене, но сте писал вътре: Меню -> Нови отговори -> Премахни от списъка

# 6 325
  • addicted
Скрит текст:
И говорейки за това, имам въпрос. Има ли място в новата версия, където човек може да види къде му е качен аватара?
Скрит текст:
Аз не успях да намеря. Аз сменям своя рядко и честно не помня къде го слагам, вчера трябваше да мина на старата версия за да видя къде е и да проверя дали проблема е в сайта. Това вече е дразнещо.
Няма такава опция. Но има друг начин:
 кликни върху аватара и избери инспектиране
ще видиш адреса на изображението и можеш да го отвориш в нов таб

Има и разширение за браузъра, което показва адресите на всички изображения от дадена страница
Скрит текст:

Нямаш представа колко си ми полезна Heart Eyes  (И е удивително колко нови неща научава човек в опита си да се справи с един форум Simple Smile .. което не е задължително лошо)
Как се казва приложението?

# 6 326
Здравейте, може ли да ми кажете как мога да закрия профила си?

# 6 327
Профилът Ви може да получи ранг "Отказал се".
Ако желаете, потвърдете тук, използвайте функция "Информирай модератор" или напишете лично съобщение до избран от Вас модератор или администратор.
Вие сама не можете да го "закриете".

# 6 328
  • София
Искам да си променя паролата, но не си спомням настоящата.
Какво да направя?

# 6 329
  • София
Искам да си променя паролата, но не си спомням настоящата.
Какво да направя?
Щом влизаш с настоящата, явно ти е запазена в браузъра. Намери я в настройки >  запазени пароли.

Общи условия

Активация на акаунт