Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 232
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 375
  • Sofia
Няма повече.

# 6 376
Може ли да проверите този акаунт: http://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=591478? Мирише на мултиакаунтинг

# 6 377
Благодаря, ще го проверим.

# 6 378
  • Германия
Здравейте!
Забелязах бъг в показването на локалното време във форума, когато то се различава от часовата зона в България. Тъй като съм в Германия, при мен е един час "по-рано". Напр. пост, написан в 14 ч. в България трябва на мен да ми се показва, че е пуснат в 13 ч. Само че днес забелязах, че не е така. Опитах с изтриване на бисквитките и напасване на времето през профила си, но няма резултат.
Странното е, че ако задам "автоматично откриване" в профила, ми показва, че корекцията е 1, а не минус 1. И в двата случая обаче продължава да ми показва българското време.
И нещо, което току-що забелязах: в подфорумите, когато посоча с мишката на "последно мнение преди Х минути" за някоя тема, времето на публикуване е напаснато на моята часова зона. Когато вляза в темата обаче, българското време си стои.

# 6 379
Четох начина за спиране на следене на теми, това може ли да стане през мобилната версия?

# 6 380
# 6 381
  • Canada
Здравейте!
Забелязах бъг в показването на локалното време във форума, когато то се различава от часовата зона в България. Тъй като съм в Германия, при мен е един час "по-рано". Напр. пост, написан в 14 ч. в България трябва на мен да ми се показва, че е пуснат в 13 ч. Само че днес забелязах, че не е така. Опитах с изтриване на бисквитките и напасване на времето през профила си, но няма резултат.
Странното е, че ако задам "автоматично откриване" в профила, ми показва, че корекцията е 1, а не минус 1. И в двата случая обаче продължава да ми показва българското време.
И нещо, което току-що забелязах: в подфорумите, когато посоча с мишката на "последно мнение преди Х минути" за някоя тема, времето на публикуване е напаснато на моята часова зона. Когато вляза в темата обаче, българското време си стои.

При мен си работи нормално. Ние сме 9 часа назад и в настройките съм сложила -9.

# 6 382
  • Германия

Моето мнение е публикувано в минутата, в която направих и скрийншота. В долния десен ъгъл може да се види и колко часа е при мен сега. В профила ми за час на форума си стои -1.

# 6 383
Извинявам се, но не мога да се отпиша от теми, от които искам.
Прочетох тук, че "Ако не желаете вече да четете дадена тема и не искате системата да Ви извежда тази тема в списъка с нови отговори, маркирайте квадратчето до заглавието на темата в списъка и изберете бутона Спри следенето. ", но изобщо не виждам такова квадратче до заглавието на темите, както и бутон "Спри следенето".

# 6 384
  • Sofia
Меню - Следени теми
Отивате с мишката на темата, която Ви интересува - в лентата на самата тема, в долния десен ъгъл, под името на потребителя, написал последното мнение и ще се появи една зачеркната камбанка. Отидете на тази камбанка и ще се появи надписа "Спри следене". Кликвате върху зачеркнатата камбанка.

# 6 385
Трябва с мишката да отидеш там обаче. Иначе не се появява нищо. Едва след като сложиш курсора там...

# 6 386
С мишката съм, обикалям около заглавието и никакво квадратче до него не виждам, нито подменю.
В стария формат нямах този проблем с отписването. Сега от дни се мъча и накрая реших да помоля за помощ.

# 6 387
# 6 388
А защо не се направи да се отписваш, като просто кликнеш върху камбанката до "отговори"? Защо не е лесно, както лесно става следенето,  а трябва да се правят сто хода? Така и от мобилната ще може да се отпише човек.

# 6 389
Благодаря, Бубанка, с проследяването на този линк успях. Обаче когато до сега отварях лентата със заглавия на темите от даден раздел и въртя с мишката около последното мнение, не ми излизаше тази опция.

Общи условия

Активация на акаунт