Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 191
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 6 390
А защо не се направи да се отписваш, като просто кликнеш върху камбанката до "отговори"? Защо не е лесно, както лесно става следенето,  а трябва да се правят сто хода? Така и от мобилната ще може да се отпише човек.
.

Особено неприятно е, че мобилната версия няма такава опция. Понякога с дни не сядам на компютър и или ще продължават да ми излиза темата в нови отговори, или (за това се сетих едва като пишех този пост) трябва да превключа на десктоп версията и да скролвам нагоре-надолу и да кликам върху миниатюрни обектчета

# 6 391
И според мен най-логично и лесно би било да има опция за отписване на самата камбанка, която е винаги налице до заглавието на темата или в края й, в дясно от "отговори".
Аз и сега опитвам и въртя с мишката, и пак не мога да се отпиша от някои теми.

# 6 392
Спирате следенето на теми, в които сте публикувала отговор/и/, чрез линка в предишния ми пост.
За целта е нужно да имате непрочетени отговори в конкретната тема.
Ако отново влезете във въпросната тема, ще продължите да получавате известия за новите отговори в нея.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 11:30 от bubanka

# 6 393
"За целта е нужно да имате непрочетени отговори в конкретната тема."

Това е вероятно нещото, което ми пречи.
Пак ще пробвам.
За всеки случай май би било добре опцията да се обмисли и да се улеснят потребителите.

# 6 394
  • Шотландия
Реших да почвам да свиквам с новата версия, написах дълъг пост и реших да го видя как изглежда - въртя се онова кръгче, въртя се и после ми излезе надпис дали искам да затворя страницата или да чакам още, чаках, чаках, реших да натисна публикуване, пак чаках, пак ми заби браузъра и накрая го затворих. През старата версия публикувах без никакви проблеми. Някакво обяснение? През гугъл кром гледам, ъпдейтнат е до последна версия.

# 6 395
А аз имам проблем със съобщенията - когато пиша такова и му направя редакция, не ми позволява.

# 6 396
Как мога да спра известията към теми, които НЕ следя, но преди време съм писала в тях. Сега непрекъснато ми излизат новите постове, а в едната тема бях писала преди повече от 2 години.

# 6 397
Три поста по-горе Grin

# 6 398
  • SHOOT ME 10 $
Напоследък често аватара ми изчезва. Сега отново е заличен. Моля уведомете ме , дори  причината да е у мен.

# 6 399
След последния Ви въпрос тук, свързан с аватара Ви, го качих директно във форума. Предполагам, че по погрешка сте го изтрил сам, защото виждам, че профилът Ви е бил редактиран. Ако имате нужда от помощ за нов аватар, пишете лс на избран от Вас модератор или администратор.

# 6 400
  • SHOOT ME 10 $
Благодаря за изчерпателния отговор. При нужда ще прибегна до услугите Ви.
Бяхте любезна!

# 6 401
  • Sofia
Като стана дума за аватар, моя го виждам от настолната версия, но от няколко дни, в мобилната - не. Настолната я използвам с Мозила, а мобилната с Хром. Дали проблемът е в браузъра?

# 6 402
Предполагам, че се дължи на проблем със сайта, на който е качен. Проверих с хром и експлорър, мобилна и обикновена версия, но никъде не зареди.

# 6 403
  • Euskal Herria
Аз съм с хром, през компютър влизам, пълна версия, но не виждам аватар. Интересното е, че се случва влизайки веднъж в дадена тема, да виждам някои от аватарите, а при повторно влизане - не.

# 6 404
  • Sofia
Мерси. Ще изчакам още няколко дни и ако не се оправи, явно ще трябва да сменя сайта.

Общи условия

Активация на акаунт