Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 170
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 235
Профилът, който имаш предвид излиза при писане на ника му + филтър Потребители.

# 8 236
Не, не излиза. Излиза друг потребител със същото име. Аватарите са коренно различни - единият е кученце, този който ти излиза е с мацка. Ще снимам после, ако има смисъл...

Търся този профил
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=65476

В търсачката излиза този
https://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=483908

Изобщо не е това, което търся.

# 8 237
  • До сърцето...
Може би защото потребителското име на дамата с кученцето е "3ara", и всъщност ника и е: 3 - цифрата, двете "а"-та са на латиница, и само "р" е на кирилица.
Така написано в търсачката излизат точно кученцата Hands Plus1

# 8 238
И така пробвах - с r, след като я намерих по друг начин....пак не излиза.
На ЛС обясних на Не се сърди, човече, кой точно потребител търся - и това не е този, който излиза най-отгоре, въпреки съвпадението на никовете.

Заra - тук е изписано с буква З в началото и НЕ излиза.
3ara - тук е изписано с цифрата три в началото и така излиза.
Вижда се,  че почти няма разлика в изписването, визуално, макар да са ползвани различни бутони.

Търся по името, което излиза отстрани на поста...потребителското име няма как да го знам, рядко влизам в профилите на потребителите и не водя записки кой как се води.

Благодаря ти , Радика Simple Smile
Нямаше посмъртно да се сетя да натисна тройка вместо "з"...

# 8 239
Как да кача снимка на профила ми? Моля помогнете!

# 8 240
  • София
Как да кача снимка на профила ми? Моля помогнете!
Настройки - Аватар, Изглед на профил
Минете на пълната версия на сайта.

# 8 241
  • София
За трети път ми изскача проучване за бебешки пелени. Още първия път се изясни, че не попадам в групата, която ги интересува. Нали проучването е свързано с потребителите на форума, а аз влизам тук с профила си. Ако попадах в таргет групата им и попълня три пъти анкетата или както продължава да ми излиза просто си нащракам отговори по няколко пъти, то колко ще е достоверно проучването.

# 8 242
Анкетата има зададено ограничение да се показва веднъж на база браузер/устройство.
Не е обвързано с потребителски профил.

Смяна на браузера/устройството, както и изтриване/блокиране на бисквитките (cookies) може да са причина за показване на анкетата повече от един път.

# 8 243
И на мен ми се показа вече 3 пъти анкетата, а ползвам само 2 браузера.

# 8 244
# 8 245
# 8 246
В подфорум "Красива мама" има реклама на Дав, която скрива съдържанието на страницата. Това ми се случва само в мобилната версия.
Има ли някакъв по-разумен начин да се разположи тази реклама?

# 8 247
Може ли тази снимка да ми я сложите за аватар?

Докога ползващите мобилната версия ще бъдат ощетени - да не могат да виждат чужди подписи, да не могат да преглеждат профили?

# 8 248
Мобилната версия за това е мобилна. Няма как в нея да се наблъскат всички функции от основната. Лично на мен ще ми бъде натоварващо, ако в мобилната излязат и подписите на потребителите.

# 8 249
  • Ямбол
Ползвай си пълната версия от телефона и ще виждаш всичко.
Останалите, които не държим на претрупаност и предпочитаме удобството на съкратения вариант, нека си ползваме мобилната в този вид. Даже още може да се изчисти.

Общи условия

Активация на акаунт