Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 217
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 250
Някои цитати, които са сложени в скрит текст ми излизат като големи чаршафи с по една буква на ред. Ползвам мобилната версия

# 8 251
Редактирах поста. Благодаря за сигнала!

# 8 252
От няколко часа при опит да отворя това се активира антивирусната.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 16:34 от Anik@

# 8 253
  • До сърцето...
Може ли "Звездни компромати" да стане месечна тема? Напоследък темите се изписват за 5 дни, има доста участници и като се подхване някой казус, за нула време се навъртат 30 стр. Обсъждането продължава в следващата тема, та доста често пускането на нова тема е безсмислено.
Благодаря.

# 8 254
Радика, може.

# 8 255
  • До сърцето...
bubanka, благодаря много!

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 09:12 от Радика

# 8 256
Здравейте , как мога да уведомя някой който му е пълна пощенската кутия да изтрие част от старите си съобщения за да може да получи нови ?

# 8 257
Пратете ми на лично съобщение профила на потребителя.

# 8 258
  • Rock & Roll feeling ...
Аз мога да се наема да отговарям за навременно пускане на темата в този й вид и темпо. Не е ли редно да се вземе в предвид,че има и други хора, преди да се направят промени защото този който пуска сега не смогва на темпото?
В крайна сметка,ако поддържането и пускането на "Завездни компромати" беше нещо като услуга и Радика е единствената жертвала се, да се правят кардинални промени,но в този казус въобще не се зачита това,че има и други хора,които могат да го правят и то приемйаки го като отговорност,а не сърбейки суетата си.

Нека Радика продължи да я поддържа,ако може да отговаря на нуждите и темпото, ако не да я поеме друг.

# 8 259
Темата е бързо изписваща се и би била много по-удобна както за автора, така и за пишещите и четящите я като месечна.

# 8 260
Дори темата да е по-удобна с тези промени, те са провокирани от търсене на лично удобство на първо място.
Нали разбирате,че оставяте лош вкус,когато обслужвате лични интереси в този вид ?  + затварянето на очите за редовните закъснения с които се пуска темата...
Кофти за менажирането на форума. Сами си плюете в сурата.  Лично аз като потребител ще продължавам да списвам до появата на сходно,но по-достойно менажирано място.

# 8 261
Форумът не е казарма и бързо изписваща се тема, пусната две или три страници след петдесетата не е нещо, за което член на модераторския екип би направил проблем. При по-бавно изписващи се теми напомняме, че е редно да бъде пусната нова.
Седмичните и месечните теми отдавна са практика, можете да погледнете в "На пазар", "Пазаруване от чуждестранни сайтове", "Телевизия", "Клюкарник" и т. н.

# 8 262
  • До сърцето...
Кактус, не си разбрала, не ми тежи са пускам темата и в сегашния й вид, но за самата тема и динамиката й, е по-добре да е месечна (по-голяма).
Иначе - приеми, че си права и дано ти олекне.

# 8 263
Тъкмо това исках и аз да попитам...чудя се от известно време -могат ли админ и мод да четат личните съобщения?
Предполагам да...поне админ вероятно има достъп. Ако модератор няма..?

# 8 264
Това е темата в която предимно списвам и се интересувам от нейната поддръжка.
Не става дума за творческа изява. Написах каквото имам, всеки може сам да си вади изводите.

Общи условия

Активация на акаунт