Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 089
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 805
https://m.bg-mamma.com/?topic=1130104.30
Моля ви комбинирайте ми и тези последователни постове които без да искам направих.
Аз се опитах да изтрия единия , но ми дава грешка, че не мога да го изтрия.
Потребителите не могат ли да си трият мненията?
Могат, но ако не е писано след тях. Ако има друго публикувано мнение, може само да се редактира.

# 8 806
  • Испания
Скрит текст:
Моля ви комбинирайте ми и тези последователни постове които без да искам направих.
Могат, но ако не е писано след тях. Ако има друго публикувано мнение, може само да се редактира.

Не е точно така.

Цитат
Изтриване на мнение

Потребителите имат право да изтриват постингите си само, в случай че мнението не е прочетено от друг потребител и след тяхното мнение няма други публикации - т.е. само ако мнението им е последно в темата.

https://bg-mam.ma/p/1068343/37497484

# 8 807
Скрит текст:

Не е точно така.

Цитат
Изтриване на мнение

Потребителите имат право да изтриват постингите си само, в случай че мнението не е прочетено от друг потребител и след тяхното мнение няма други публикации - т.е. само ако мнението им е последно в темата.

https://bg-mam.ma/p/1068343/37497484
А аз какво казвам?

# 8 808
Казваш, че може да го изтрие, ако никой не е публикувал след нейния пост. Но всъщност не е задължително да има публикация, достатъчно е някой да е прочел нейния пост!

# 8 809
Наистина ли се отчита кой е прочел мнението? Странно, пускала съм два поредни отговора по погрешка (натиснат два пъти бутон за публикуване при бавен нет) в посещавана тема и си изтрих последното мнение. А имаше хора в темата, не бях само аз 

# 8 810
И как разбра, че мнението ти е било прочетено?

# 8 811
  • София
Зная правилата и възможностите за изтриване на пост, но ми се е случвало да отговоря с включване на цитат, който след публикуване на мнението ми липсва. Т.е. след като съм натиснала цитирай, явно съм го прочела, но въпреки това е било изтрито, без да е било нещо против правилата, за да се налага модераторска метла.

# 8 812
И как разбра, че мнението ти е било прочетено?
А де? И аз това се чудя - как се разбира, че мнението е било прочетено? Не съм имала проблем досега и ми стана странно.

# 8 813
  • ту тук, ту там
То не е нужно авторът на поста да отчита, че му е било прочетено мнението, системата отчита. Ако някой е отворил темата, системата отчита. Нали си има брояч за това

# 8 814
  • Буркина Фасо
То не е нужно авторът на поста да отчита, че му е било прочетено мнението, системата отчита. Ако някой е отворил темата, системата отчита. Нали си има брояч за това
с риск админите да ме погнат, но как системата ще отчете, че съм чел твоето, а не друго мнение? отчитат се публикациите.
аз лично съм трил доста мои постове, които са били последни. пише ли някой след мен остава ми възможността само да се редактирам и то за известен период от време.
пп. когато отваряш тема системата го отчита независимо писано ли е в нея или не. поне това са моите наблюдения.

# 8 815
  • ту тук, ту там
Прав си. Peace

Бях написала друг пост:
Скрит текст:
“Щом си отворил темата, всички мнения се броят за прочетени, включително и последното. Нищо че не си стигнал до него, а последно си прочел 2 страници назад, води се прочетено.

Ако греша, нека админ ме поправи.”

който ти прочете със сигурност, но аз успях да изтрия. Peace

Админите да си поправят инфото! Peace

# 8 816
  • София
Още снощи писах, че съм отговаряла с цитат, който докато публикувам вече е изтрит. Така че нещо в отчитането на прочитането не е съвсем в ред.

# 8 817
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не е нужно да е прочетено конкретното мнение, достатъчно е в темата, след публикуването на мнението, да е влязъл да чете друг потребител. Това ви лишава от възможността да си изтриете последния пост.
Цитиране на пост, който след като публикувате Вашия с въпросния цитат, се получава, когато и двамата потребители са в темата. Цитиращият вече е в режим на писане на пост, т.е. за него системата е застинала до момента преди да почне да пише, а през това време цитираният трие поста си, който обаче вече е  дръпнат в полето за писане на цитиращия. Това лесно се разбира, ако си ползвате старата версия. Там под полето за писане си стоят всички постове, които са били налични в темата преди да тръгнете да пишете. Чак като излезете от режима на писане ще видите, че в темата има промяна. Когато цитиращият публикува, системата се актуализира и за него. Така вече вижда, че докато е писал, цитираният пост е бил изтрит.
Дано го разбрахте, че малко дълго го обясних.  Peace

# 8 818
  • ту тук, ту там
Абе и аз така си мислех, но както писах по-горе, видях, че не е така, и изтрих пост, който Бонго беше прочел вече.
Май имаше време, когато беше точно така, то ненапразно е записано така в правилата, но явно има бъг в “новата” версия. 🙄

# 8 819
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не е нужно да е прочетено конкретното мнение, достатъчно е в темата, след публикуването на мнението, да е влязъл да чете друг потребител. Това ви лишава от възможността да си изтриете последния пост.
Да акцентирам, че явно пак не е станало ясно. Ако двамата с Бонго сте били вече четящи в темата, то няма проблем да изтриете пост, който Бонго вече е прочел, защото е бил на точното място, в точното време. Но ако Бонго не е бил в темата и влезе след като сте си публикували поста, то тогава не можете да го изтриете, докато той още чете.  Peace

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 00:34 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт