Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 258
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 8 865
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Влязох в новата версия специално да прикача снимка от компа, но и при двата опита системата ми съобщава, че файлът е с грешен формат. Каквото му е грешно на PNG-то, нямам идея. Дано ме светнете по въпроса.

# 8 866
  • Sofia
Здравейте! От два дни не получавам известия на имейла за темите в които участвам или следя. Имах няколко съобщения в спам, но вече и там няма.
Благодаря за сигналите! Нашите специалисти успяха да идентифицират проблема. На по-високо ниво е. Информирали сме администраторите на хостера.

# 8 867
  • София
Скрит текст:
Здравейте! От два дни не получавам известия на имейла за темите в които участвам или следя. Имах няколко съобщения в спам, но вече и там няма.
Благодаря за сигналите! Нашите специалисти успяха да идентифицират проблема. На по-високо ниво е. Информирали сме администраторите на хостера.
И аз благодаря! Дано проблемът е решим.

# 8 868
  • гр. Върбица обл. Шумен
Скрит текст:

Привет! При мен вече всичко е наред!

# 8 869
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Привет! При мен вече всичко е наред!

През абв ли си? При мен още не е , макар че съм получила 1 известие от днес.

# 8 870
  • гр. Върбица обл. Шумен
Полунощен привет, MayyaI!  bouquet

Да, през АБВ съм. Днес, от известно време, съобщенията за нови отговори "тръгнаха" (засега). Това ми се случва за втори път. Преди опитвах какво ли не, но не се получи. След два дни всичко беше наред, от само себе си. Сега отново се повториха нещата. Не са ми ясни причините и не знам защо при теб е все още така.  Лека нощ и успех!

# 8 871
  • София
Екатерина Кузманова, благодаря! bouquet
Преди година + доста хора засегнати.
Техника, какво да правиш. Wink Благодаря! И на теб! bouquet

# 8 872
Ако може да изтриете тази тема 
https://www.bg-mamma.com/?topic=1132045

Със St. Dobri сме публикували нова през две минути

# 8 873
  • София
Благодаря на всички, които са се включили по проблема с известията от абв. Flowers Hibiscus
Започнах да получавам.

# 8 874
  • на острова на мечтите
Здравейте! Имам нужда от съвет. Може и да е писано вече по този въпрос, но не следя често тази тема, затова ви моля любезно за инструкции. Не искам да получавам повече исвестия от тема, в която до скоро участвах. Какво се прави в такива случаи? Благодаря ви!

# 8 875
  • София
Здравейте! Имам нужда от съвет. Може и да е писано вече по този въпрос, но не следя често тази тема, затова ви моля любезно за инструкции. Не искам да получавам повече исвестия от тема, в която до скоро участвах. Какво се прави в такива случаи? Благодаря ви!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1068343.msg37497478&utm_sour … tlink#msg37497478

# 8 876
Здравейте, пиша магистърска теза и исках да попитам дали мога да оставя коментар с линк към анкета в няколко определени теми във форума? Става въпрос за теми свързани с Netflix, HBO Go и евентуално торент сайтове.... Извинявам се предварително, ако с въпроса си нарушавам правилата на форума.

# 8 877
  • Sofia
Имате отговор на лично съобщение.

# 8 878
# 8 879
Благодаря за сигнала.

Общи условия

Активация на акаунт