Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 294
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 880
Моля темата ми да бъде изтрита, ако има такава опция.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1132402
Благодаря !

# 8 881
  • София
Моля темата ми да бъде изтрита, ако има такава опция.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1132402
Благодаря !
Заключих.

# 8 882
 Може ли да обясните по какъв начин "многократно предупреждавате", че на даден потребител ще бъде наложен бан, тъй като аз имах такъв наложен за 15 дни, но такова предупреждение не съм получавала по никакъв начин. Поспорих с ваш човек във фейса, но така и не успя да ми даде отговор.

# 8 883
  • Sofia
Предупреждавана сте многократно за последователни публикации, за обиди, за мултиакаунти.
За да сте потребител на форума: "На 19-05-2018, Вие сте приели Общите условия за използване на сайта." Несъобразяването с тях, води до съответните мерки.
И смятате, че следва ИЗРИЧНО да бъдете уведомена, че ще Ви бъде наложена забрана.
Оспорвате очевидни последователни публикации, които имате претенции, че не съществуват, само защото са премахнати.
Ето последните последователни публикации пост 15 юли 2019, 19:03 ч.; 15 юли 2019, 19:04 ч
Преди това на 2 април 13.17 и 13.19, на 2 април 21.39 и 21.41
и т.н и т.н.
Имате около 300 премахнати публикации, голяма част от които са последователни. Предуреждавана сте от модератори за преустановяване на последователните публикации.
Имате предишен профил, с който си позволявате да категоризирате потребител, който Ви отправя забележка като "безработна, незадоволена тесногръда и неврозна лелка". Преди него също имате друг профил, ограничен за обиди.
Докато течеше бана Ви имате отново регистриран профил, с който заобикаляте наложената забрана.
Смятам, че са направени предостатъчно компромиси.
За момента регистрацията Ви е активна.

# 8 884
Предупреждавана сте многократно за последователни публикации, за обиди, за мултиакаунти- Как и по какъв начин, защото никога не съм получавала лично съобщение за предупреждение.

И смятате, че следва ИЗРИЧНО да бъдете уведомена, че ще Ви бъде наложена забрана- Смятам , но не съм

Предуреждавана сте от модератори за преустановяване на последователните публикации.- Никога не съм била предупреждавана от модератор , а направо банната
Имате предишен профил, с който си позволявате да категоризирате потребител, който Ви отправя забележка като "безработна, незадоволена тесногръда и неврозна лелка". - Това категорично не е вярно и това не са мои думи - Докажете

Смятам, че са направени предостатъчно компромиси.- Благодаря !
И все пак ми дължите отговор как уведомявате потребителите при нарушение или направо пристъпвате към бан ?За последователните публикации щях да знам ако имах предупреждение поне веднъж . Моя грешка е ,че не съм прочела , но е ваша ,че налагате бан без предупреждение , а твърдите , че го правите

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 13:31 от Barbed

# 8 885
  • Sofia
1. Потребителите могат/биват предупреждавани максимум 3 пъти за нарушаване на правилата на сайта. Предупреждението може да е под формата на временно ограничение за публикуване.

На  05 апр 2019, 13:35 ч. в пореден, нарочно създаден за заобикаляне на наложената забрана профил, сте писала до модератор, твърдейки, че имате забрана за втори път този месец за профил Barbed и не сте публикували последователни постове. Посочени са Ви от модератор
2 април 13.17 и 13.19, на 2 април 21.39 и 21.41
и сте уведомени за правилата и начините това да се избегне.

Ако сте били в някаква заблуда, допускам че сте си изяснили ситуацията и правилата.

# 8 886
1. Потребителите могат/биват предупреждавани максимум 3 пъти за нарушаване на правилата на сайта. Предупреждението може да е под формата на временно ограничение за публикуване.

На  05 апр 2019, 13:35 ч. в пореден, нарочно създаден за заобикаляне на наложената забрана профил, сте писала до модератор, твърдейки, че имате забрана за втори път този месец за профил Barbed и не сте публикували последователни постове. Посочени са Ви от модератор
2 април 13.17 и 13.19, на 2 април 21.39 и 21.41
и сте уведомени за правилата и начините това да се избегне.

Ако сте били в някаква заблуда, допускам че сте си изяснили ситуацията и правилата.

Благодаря Simple Smile

# 8 887
  • София
Преди малко се зачетох в темата за "Мултиспорт", пълна е с обяви тип "купувам", трябва доста сериозно разчистване.

# 8 888
  • Sofia
Попреметено е.

# 8 889
Здравейте , мога ли да изтрия тема , която съм създала ?

# 8 890
Не можете сама.

# 8 891
От любопитство питам, не ми е жизненоважно. Вече може ли да се публикуват теми, използвайки функцията "анонимен"? Нали затова се създаде темата "Въпроси всякакви за СО", за да може някой да зададе въпрос и като анонимен, защото тема не може да пусне?

https://www.bg-mamma.com/?topic=1121459

# 8 892
Не може да се публикува тема от анонимен автор.
Авторът на темата от линка е пожелал забравяне, по тази причина го виждате като "анонимен".

# 8 893
Благодаря!

# 8 894
Здравейте! Имам проблем със съобщенията. Виждам, че имам получено съобщение от друг потребител, но не мога да го отворя.

Общи условия

Активация на акаунт