Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 614
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 780
Пак да попитам:
Защо мой пореден пост е изтрит, при положение,  че от предишния са минали 3 дни и не може да бъде редактиран?

# 9 781
Пак да попитам:
Защо мой пореден пост е изтрит, при положение,  че от предишния са минали 3 дни и не може да бъде редактиран?
Нямате изтрити постове през последните дни. Моля, пишете ми на ЛС повече подробности за темата и датата на публикуване.

Точно така правех досега, просто е много по лесно да го добавят при другите тагове и да ми спестят писането 😀
Предвид ограниченото поле, то в мобилната версия са предоставени най-често използваните функции за форматиране, както и така исканата от потребителите възможност за вмъкване на скрит текст.
Тествайте новата форма за публикуване в BG-Mamma и вижте новите емотикони!

# 9 782
Честита Коледа на всички!
Идвам и аз с оплакване за известията по емайл, спрях да получавам.

# 9 783
Скрит текст:
Пак да попитам:
Нямате изтрити постове през последните дни. Моля, пишете ми на ЛС повече подробности за темата и датата на публикуване.

Точно така правех досега, просто е много по лесно да го добавят при другите тагове и да ми спестят писането 😀
Предвид ограниченото поле, то в мобилната версия са предоставени най-често използваните функции за форматиране, както и така исканата от потребителите възможност за вмъкване на скрит текст.
Тествайте новата форма за публикуване в BG-Mamma и вижте новите емотикони!
Няма икона за скрит текст в мобилната версия. Все още. Поне на моя телефон. 😜

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 23:35 от Не се сърди, човече

# 9 784
И на моя няма. People Eyes

# 9 785
  • Euskal Herria
И при мен продължава - нямам имейли за получени ЛС. И избирателно имейли за отговори в една и съща тема  - за някои получавам, за други - не.

# 9 786
  • София
И при мен спря известяването през абв поща.
Опитвам се да цитирам и това не ми се получава?

DeVa®, за мен е по-лесно и прегледно известяването през пощата. От 7 г е така.
Примерно : следя 10 теми, но пиша основно в 2. За другите 8 - когато остане време, може и след месец да ги отворя. Подчертани са и знам, че има нови известия. През камбаната ми е "кашаво", не съм свикнала.

# 9 787
Явно пишете в много малко теми.

# 9 788
Примерно : следя 10 теми, но пиша основно в 2. За другите 8 - когато остане време, може и след месец да ги отворя. Подчертани са и знам, че има нови известия. През камбаната ми е "кашаво", не съм свикнала.
Използвай това:

# 9 789
  • София
Да, така е. Основно в една. Simple Smile

Явно пишете в много малко теми.

ЧревоУгодник, благодаря!

Скрит текст:
Използвай това:

# 9 790
Няма икона за скрит текст в мобилната версия. Все още. Поне на моя телефон. 😜
Няма. От линка, който дадох:
Новият редактор е във фаза на тестове и едва след приключването им ще замени настоящия.

# 9 791
Здравейте,
Весели и Светли празници Ви желая!
Няма забрани на профил 4y4u20.
Когато опитам да вляза през телефона,където и да натисна ми изписва това само.

# 9 792
Кога ще бъде оправен проблемът с линковете, в които има символи на кирилица? В този или евентуално в XXIIв.? Thinking
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=бг+мамма+ела+в+21-ви+век
???

# 9 793
Кога ще бъде оправен проблемът с линковете, в които има символи на кирилица?
В НТТР пpoтoĸoлa нямa aдpecи нa ĸиpилицa. Cпpямo НТТР пpoтoĸoлa URL и URІ aдpecи може да cъдъpжaт мaлĸи и глaвни бyĸви oт А-Z, чиcлa и няĸoи символи. Bcичĸи ocтaнaли знаци ce ĸoдиpaт, в това число и символите на кирилица.
Повечето браузери автоматично прекодират адресите, изписани на кирилица, за да могат да ги интерпретират.
Така адресът
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=линкове+на+кирилица+
се зарежда в браузера като
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%D0%BB%D0 … D0%B8%D1%86%D0%B0+

При копиране и поставяне в повечето случаи директно се прекодират символите на кирилица.

При поставяне на такъв линк (прекодиран) в полето за мнение във форума, той се интерпретира правилно.

# 9 794
Наистина е много неприятен проблема с разлогването през няколко дни. Обърнете му внимание

Общи условия

Активация на акаунт