Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 668
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 765
  • в моята си къща
Как мога да видя стари мнения на даден потребител?

# 9 766
  • София
в кралската тема се лее помия отвсякъде. Толкова злоба и жлъч не съм срещала в други теми!
Метлата минава често.
Как мога да видя стари мнения на даден потребител?
Минете на пълната версия. Линкът се намира в дъното на страницата.

# 9 767
Защо мой пореден пост е изтрит, при положение,  че от предишния са минали 3 дни и не може да бъде редактиран? Т.е. правилата не са нарушени?

# 9 768
Весела Коледа!
Има ли начин да огранича потребител да ми праща непрекъснато ЛС.
Същевременно  и неуместно влиза и коментира, в тема която пиша - Паническо разстройство - 40. От телефон пиша, не ми работи лаптопа и не мога да дам линк.
Но ЛС са целенасочени по всякъв начин към секс, дали да отида в онзи сайт или от тук.

# 9 769
Може да блокираш получаването на лични съобщения от конкретния потребител.
Мини първо на пълната версия, в черното поле, най долу на страницата. След това следвай стъпките, посочени в този пост
https://bg-mam.ma/p/1068343/37497553

# 9 770
Защо през таблета не виждам всички аватари? Виждам само тези, които са предложени като опция от сайта, други не. И моя не виждам.
Нищо не съм ограничавала, никакви настройки не съм пипала.

# 9 771
  • София
Моля, заключете тази тема:
https://old.bg-mamma.com/?topic=1161376;topicrefid=20

# 9 772
Здравейте,
Весели и Светли празници Ви желая!

Извинявам се, че ви притеснявам, но имам проблем с форума. От IP адресът на родителите ми има БАН за влизане във форума. До 24ти ползвах форума от стария ми акаунт 4y4u20, но на 24ти декември бяхме се събрали семейно и направих глупостта да отворя форума свързана през техния Wi Fi и ме блокира. Има ли възможност да се премахне БАН-а или поне да се освободи профила ми, защото немога да ползвам форума ? Благодаря Ви и се извинявам , ако въпроса ми не е в правилната тема! Simple Smile

# 9 773
  • София
Здравейте,
Весели и Светли празници Ви желая!
Няма забрани на профил 4y4u20.

# 9 774
  • Euskal Herria
От днес не получавам част от имейл известията за лични съобщения и следени теми. За една и съща тема - за едни отговори получавам имейл, за други - не.

# 9 775
защо ми изписва че не мога да участвам в дадена тема

# 9 776
защо ми изписва че не мога да участвам в дадена тема
Вероятно е заключена. Коя тема имате предвид?

# 9 777
Няколко проблема - в мобилната версия липсва спойлера за скрит текст, ако пишеш дълъг пост забива и губиш написаното и през няколко дни ми дава "невалидна сесия" когато се опитам да постна нещо и трябва да изляза и вляза в профила си отново

# 9 778
Спойлер може да си добавиш ръчно.

# 9 779
Точно така правех досега, просто е много по лесно да го добавят при другите тагове и да ми спестят писането 😀

Общи условия

Активация на акаунт