Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 603
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 225
За да сте сигурна в изписването на имената, препоръчително е да ползвате търсенето (бутончето от ляво на полето).
Максималният брой получатели на лично съобщение е 3.
Не може да изпратите едно лично съобщение на повече хора. Има и ограничение на брой лични съобщения, изпратени за един час.
Тези ограничения са част от системата за превенцията на spam и flood.

# 226
  • гр. София
Мамма, аз копирах никнеймовете, не ги изписвах на ръка.

А тези трима получателя общо трима ли са, т.е. един в полето "До:" и двама в полето "Bcc (копие): "?

# 227
Общо трима са. Може и тримата да са в полето "До" или един в полето "До" и двама в "Bcc".
Всяко от имената е заградено с кавички.
"user1", "user2", "user3"
Благодаря, че обърнахте внимание на некоректната подсказка до полето, ще я коригираме.

# 228
  • гр. София
Благодаря за отговора, Мамма.

# 229
Многократно грешка 500, от 12:23, до преди малко. Crazy

За Маркирай непрочетено, при мен не работи. Пробвах в няколко теми, не става. Отваря ми на новото написано мнение, а не на страницата, до която съм прочела.

# 230
  • В Космоса
Работи ли се по тази грешка 500 въобще? Не помня вече колко време стана да ни се явява... Tired

# 231
  • гр. София
Многократно грешка 500, от 12:23, до преди малко. Crazy

И при мен.

# 232
Както писах преди два дни, проблемът вече е конкретно локализиран - изисква подмяна на сървърна конфигурация и съответен софтуерен ъпдейт. Предприети са нужните действия за максимално бързо разрешаване на проблема, но изисква техническо време както за доставяне на нужната конфигурация, така и за необходимите инсталации, настройки и прехвърляне. За жалост това може да отнеме още 15-20 дни. Моля да ни извините за създадените неудобства!

# 233
  • В Космоса
Благодаря за отговора!  bouquet

# 234
# 235
  • София
Здравейте, много се надявам да не се изложа много с въпросът си, но не мога да се справя сама с това което ми е необходимо затова търся помощ Embarassed. Бих искала над подписът ми да излиза лентичка само с годините, месеците и дните на детето ми. Нещо подобно на това 8 год. 11 мес. и 5 дни . Embarassed Rolling Eyes но без нищо друго като подписът ми си остане същият.

# 236
Забелязах че мое мнение в групата за пазаруване от чужбина е било изтрито, може ли да разбера причината и ако съм нарушил някакво правило какво е то ?

# 237
Забелязах че мое мнение в групата за пазаруване от чужбина е било изтрито, може ли да разбера причината и ако съм нарушил някакво правило какво е то ?

Продажбите са забранени във форума.

# 238
Бих искала над подписът ми да излиза лентичка само с годините, месеците и дните на детето ми. Нещо подобно на това 8 год. 11 мес. и 5 дни . Embarassed Rolling Eyes но без нищо друго като подписът ми си остане същият.
Ще е необходимо малко да намалите изображението в подписа си, тъй като и сега част от него се "крие".
Размерът, който се позволява за подпис, е до 600 пиксела ширина и до 200 пиксела височина.
Изображението, което сте поставили в подписа Ви, е точно 200 пиксела високо и тъй като сте поставили надпис над него, то малко от долната част на картинката не се вижда.

Лентичката с текст е висока 24 пиксела, което означава, че максималната височина на картинката Ви трябва да е 176 пиксела.

Това може да се направи и така

Код:
[img]https://tick.bg-mamma.com/151272[/img]

и ще изглежда така

Ако желаете да генерирате лентичка с друг текст, данни или цвят, моля, посетете този адрес - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti

Показаната по-горе лентичка е текстова лентичка за възраст.

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 18:33 от Mamma

# 239
  • София
Благодаря за страхотното обяснение, всичко разбрах   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт