Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 928
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 555
Защо мои постове в определени теми ми ги няма?  Изтрити ли са как и защо изчезват? Даже в 2-3 теми бях дала опцията да ме известяват отговори и това беше анулирано. Защо?

Изтрит е оффтопик и спам.
Никой не е анулирал Вашите "Текущи Известия на Теми". По-скоро с изтриването на постовете ви, новите отговори от темите, където е било трито, не се повяват в "Нови отговори".

Моля другите потребители да не спамят в текущата тема. Функцията "анонимен" е достъпна за всеки желаещ да я използва без да нарушава правилата на форума.

# 556
Защо мои постове в определени теми ми ги няма?  Изтрити ли са как и защо изчезват? Даже в 2-3 теми бях дала опцията да ме известяват отговори и това беше анулирано. Защо?

Изтрит е оффтопик и спам.
Никой не е анулирал Вашите "Текущи Известия на Теми". По-скоро с изтриването на постовете ви, новите отговори от темите, където е било трито, не се повяват в "Нови отговори".

Моля другите потребители да не спамят в текущата тема. Функцията "анонимен" е достъпна за всеки желаещ да я използва без да нарушава правилата на форума.
Благодаря! Simple Smile

# 557
  • Sofia
Първото изображение в подписа на този потребител е над 200 пиксела височина.
Подписът на този потребител също надвишава позволения размер от 200 пиксела височина.
Подписът на този потребител също.
Прозорецът, който се визуализира е 600/200. Изображението може да е с всякакъв размер.

# 558
Благодаря за отговора и съжалявам за недоразумението.
Грешно съм изтълкувала това:
Скрит текст:
Подписи

Максимално допустим размер на изображения в подписите:
ширина - до 600 пиксела
височина - до 200 пиксела

Подписите могат да съдържат до 300 символа текст (малък или нормален шрифт) и/или две картинки. Размерът на текста трябва да е малък или нормален.

Потребители, които не спазват тези правила ще бъдат предупреждавани, а при изключително превишаване на максимално допустимите размери на изображение в подписа или съдържаща се в подписа явна или прикрита реклама, модераторите и администраторите имат право да редактират подписа без изрично уведомяване на потребителя.

# 559
  • Sofia
Имам предвид, че не се преоразмеряват автоматично и системата не ги отхвърля, а визуализира в прозорец 600/200.

# 560
  • София
Ще оправите ли скоро мобилната версия? С това подскачане на редовете почти не може да се чете.

# 561
  • София
При мен мобилната вече е идеална. С новите отговори обаче си стои проблема.

# 562
  • София
При мен стана още по-зле, застъпват се цели постове.Дано по скоро го оправят, ама като гледам...Пък и никакъв отговор няма тука.

# 563
di-t, моля, дефинирайте конкретно проблема, като покажете скрийншоти и укажете устройството, модела, браузера, който ползвате.
През изминалия работен ден мобилната версия е тествана на различни устройства (таблет, мобилни телефони, с операционна система android и MacOS, както през две различни wi-fi мрежи, така и през 3g мрежите на Mtel и Vivacom, с различни браузери - Safari, Chrome, Opera и вградените браузери на устройствата) и не забелязахме каквито и да било проблеми със зареждането и визуализацията на групи и теми.

tzvety26, за мобилната или за пълната версия става въпрос? Моля, уточнете - въобще не се зарежда при първо непрочетено мнение или ако изчакате достатъчно дълго време все пак браузерът позиционира на правилното мнение.

# 564
  • София
Използвам Chrome. Телефона ми е Samsung galaxy s duos 2 и съм към виваком.Направих скрийншоти, но не мога да ги кача снимките. Ако желаете ще ги пратя във фейсбук страницата ви, на съобщение.

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 09:17 от di-t

# 565
  • гр. София
Здравейте.
Има ли начин надписът "Още от... (съответния подфорум)" да се премести на по-видно място? Малко по-нагоре. Понякога се пада доста надолу и трябва малко да се скролне като си стигнал до последния пост в темата, а ако е и на бял фон сред картинка понякога се губи на пръв поглед.

Когато не е сред картинка се вижда по-добре:

# 566
  • София
И при мен днес е така - най-първото от новите съобщения в темата, които не съм чела, бива подминато, т.е. явно се маркира като прочетено. Едва следващото след него се отваря като ново непрочетено. Разбрах го случайно, като скролнах още нагоре и така го видях.
Мамма, пълната версия имах предвид. Проблемът е същия като от горния пост. Аз май и преди бях писала. В определени моменти е така, не постоянно. Замислих се обаче, дали е възможно това да има връзка с Грешка 500, защото последните 2 пъти става при първо влизане в сайта след като ми е изписало грешката.
Мобилната версия няма никакви проблеми.  Peace

# 567
Използвам Chrome. Телефона ми е Samsung galaxy s duos 2 и съм към виваком.Направих скрийншоти, но не мога да ги кача снимките. Ако желаете ще ги пратя във фейсбук страницата ви, на съобщение.
Да, моля. Пратете ги на лично съобщение във ФБ страницата или ги изпратете на admin (at) bg-mamma.com
Тествахме и със Samsung Galaxy 5 и Chrome - няма проблем. Утре ще тестваме и с още един Samsung.

Моля, все пак, изчистете кеша на браузера и проверете дали в настройките му е включена опцията "Икономия на данни".

tzvety26, моля, обърнете внимание дали днес ще се натъкнете отново на такъв проблем. Благодаря!

# 568
  • в морето до колене
Имам молба да не заключвате все още тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=826079.0;topicrefid=4  Praynig
Прескочихме регламентираните 50 страници, но заради отпускарския сезон няма да можем да се координираме още няколко дни с приключването и' + пускането на нова тема от поредицата.   Embarassed
Надявам се да ни изтърпите още няколко дни!

# 569
  • Sofia
Пишете ми при пускането на следващата.

Общи условия

Активация на акаунт