Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 025
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Въпрос на организация в самата тема.
Не може да има две активни теми.

# 601
  • София
В мобилната версия ми изчезват имената и аватарите на авторите на постовете. Получава се все едно един безкраен пост на цялата страница. Дали е само при мен това?

# 602
  • Русе
На мобилният с Windows 8,1, мобилната версия не ми зарежда иконките за нови отговори, известия, "влез" и "пълната версия". Пробвах с IE и с Гугъл.
На пълната версия също нямам иконките за отговори и известия но там ми иска да се логна, та успях да вляза.

При мен ли настройките са нещо кофти или .....

# 603
На стр. 47-48 често заключвам, защото някои теми се изписват бързо и потребителите държат един и същ човек да оформя продължението.

Почти съм убедена, че основно потребителят, бързащ да пусне темата, държи един и същ човек, т.е. той, да оформя предложението, за останалите няма особено значение. Ако толкова държи един човек да пуска, да пуска, но на стр.50. Ако толкова не може да изчака или не присъства в момента на достигането на тази страница, да я пусне някой друг. Потребителите едва ли ще забележат фината разлика между това кой точно е копирал от предната тема оформлението.

# 604
Почти съм убедена, че основно потребителят, бързащ да пусне темата, държи един и същ човек, т.е. той, да оформя предложението, за останалите няма особено значение. Ако толкова държи един човек да пуска, да пуска, но на стр.50. Ако толкова не може да изчака или не присъства в момента на достигането на тази страница, да я пусне някой друг.

Подобно нещо забелязвам много често в една тема в която не пиша, но чета редовно - " Звездни компромати". И съм си задавала същия въпрос като кукумицинка. Сякаш се състезават кой да пусне следващата преди някой да го е изпреварил.

# 605
  • Варна
Моля да бъде изтрито мнението ми в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=856617.msg31155279#new
Избързах да се запиша, а не искам да съм там. Изтрих си мнението, но оставих точка. Последно е, но не можах да се излича от там.

# 606
Благодаря за бързата намеса на модераторът в Клюкарник, специално в темата за евентуално радиоактивно замърсяване. Изтрил е постовете на хората, които призовахме най-сетне да се появи и да изчисти темата, но е пропуснал да изтрие постовете на анонимни потребители и потребители, който се появяват само за да покажат безбрежното си чувство за хумор.

# 607
Здравейте, въпроса ми е как да си сменя ника, когато съм през фейсбук влезнала. Ако може някой админ или модератор да ми го смени, защото не искам да съм с името и фамилията ми тук. Получавам покани във фейсбук, и не ми е особено приятно, благодаря предварително.
П.П. Бих искала да си остане Radina S. , само фамилията да е съкратена така.

# 608
Въпрос на организация в самата тема.
Не може да има две активни теми.

Да, Татти, не може.
Но нали на 47 стр. темата е заключена по молба на автора на следващата?
Ако модераторът изчака и предупреди да се изпише, няма да я заключи.

И мен ме дразнят недописани теми.
Едва ли ако мине на 51 стр. е чак такава драма. Crazy

# 609
Много Ви благодаря за помощта, приятен уикенд. Simple Smile

# 610
Как да премахна съобщението:

"Съжалявам, Гост, достъпът до този форум ти е забранен!
Spam 140105-1"

http://www.prikachi.com/images/301/8207301d.jpg

# 611
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Шефове, стана страшно  Wink, хакнати сме.  Laughing Освен, ако не е някой от вас де. Че с това Re:     в шапката на поста, как цъфна в тази тема не ми е много ясно.

П.П. Оооо, благодаря за разчистването! Беше някакъв кошмар, че даже и не позволяваше да се информира модератор от самия пост.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 10:57 от profi_1

# 612
  • Sofia

Spam 140105-1"

Отговорих Ви неколкократно за причината.
Изчистете си кеша и временно няма да имате проблем.
До следващия път, когато Вие или друг от компютъра Ви реши отново да ползва анонимайзери, проксита или адреси от мреж,и през които форума е заливан със спам.
Шефове, стана страшно  Wink, хакнати сме.  Laughing Освен, ако не е някой от вас де. Че с това Re:     в шапката на поста, как цъфна в тази тема не ми е много ясно.

П.П. Оооо, благодаря за разчистването! Беше някакъв кошмар, че даже и не позволяваше да се информира модератор от самия пост.
Точно за такива рекламни спам-ботове от такива мрежи ставаше дума по-нагоре.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 11:00 от Tatti

# 613
  • Русе
Eхооо, цитирам се пак

На мобилният с Windows 8,1, мобилната версия не ми зарежда иконките за нови отговори, известия, "влез" и "пълната версия". Пробвах с IE и с Гугъл.
На пълната версия също нямам иконките за отговори и известия но там ми иска да се логна, та успях да вляза.

При мен ли настройките са нещо кофти или .....

# 614

Spam 140105-1"

Отговорих Ви неколкократно за причината.
Изчистете си кеша и временно няма да имате проблем.
До следващия път, когато Вие или друг от компютъра Ви реши отново да ползва анонимайзери, проксита или адреси от мреж,и през които форума е заливан със спам.

Възможно ли е да ме бъркаш с някого?  newsm12
Единствения ти отговор бе:
Персонална, не.
Друг е въпросът какво Ви е накарало да се опитвате да влезнете през забранен ранг китайски мрежи Simple Smile
След това ти писах отново, но отговор не последва. За какви "неколкократни" отговори пишеш? Възможно ли е, освен че не мога да вляза нормално във форума, сега пък и да не си получавам личните съобщения? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт